luni, 17 martie 2014

Wella Tratament cu efect termic

Tratament cu efect termic

Repara-ti parul in 30 de secunde. Doar de atat ai nevoie cand folosesti Enrich Self Warming Treatment de la Wella Professionals. Acest tratament expres are o formula unica cu efect de incalzire. Repara, ofera stralucire si da parului un aspect matasos. Se aplica pe parul umed si se lasa sa actioneze vreme de 30 de secunde. In acest timp vei simti efectul de incalzire. Dupa ce acesta dispare poti clati.
Wella Care Enrich Self Warming Treatment este un tratament cu protectie termica pentru parul uscat si deteriorat de 150ml. Ofera stralucire incredibila și hidrateaza instant parul uscat.
Mo de utilizare: Se aplica pe parul umed si se distribuie uniform. Se lasa sa actioneze pe durata efectului de incalzire (circa 30 sec). Pentru a obtine efectul maxim de incalzire este recomandata aplicarea cu mainile uscate. La final, se clateste foarte bine.
Conține creatina (pentru hidratare si revitalizare), extract din proteine de mătase (retin umiditatea si dau parului un aspect matasos), panthenol (pentru hidratare și intarirea structurii firului de par), Vitamina E (pentru neutralizarea radicalilor liberi), ulei de caise si de migdale (pentru continutul bogat in gliceride si acizi grasi hranitori).
Tratamentul conține in loc de apa, Sulfat de Magneziu Anhidru care, în contact cu aceasta, se încalzește. Datorită caldurii emanate ingredientele tratamentului Wella Care Enrich Self Warming patrund in profunzimea firului de par, iar parul va deveni puternic si foarte bine hidratat.

Pret recomandat 63 lei

Un comentariu:

Postări populare

Powered By Blogger