vineri, 1 noiembrie 2013

Concurs Max Factor & Beauty by Coco- Concurs Incheiat


Fondul de ten Whipped Creme a fost dezvoltat pentru acelea dintre noi dezamăgite de fondurile de ten de tip mousse, de exemplu, care deshidratează destul de tare; Max Factor a ales o formula foarte ușoară, catifelata si hidratanta, care asigura echilibrul perfect intre controlul strălucirii fetei si amplificarea luminozității naturale a tenului într-o singura aplicare rapida si la îndemâna oricui.

Liana Moraru, Make-up Artist Max Factor Romania, ne spune cum putem obține acasă aceasta finisare semi-mata perfecta: “Aplicați fondul de ten cu vârfurile degetelor, printr-un masaj delicat, pana când acesta a fost întins uniform pe toată fata, imperfecțiunile vor fi acoperite iar tenul dumneavoastră va atinge echilibrul luminos-mat din tendințele acestui sezon.” 

Citiți articolul complet despre cel mai nou produs Max Factor Aici si apoi participați la Concurs!

Perioada de participare 01-15.11.2013

Premiu oferit: Fond de ten Whipped Creme de la Max Factor

Condiții de participare:


  • Sa ne răspunzi la întrebarea: Cum ai descoperit Brandul Max Factor si ce produs îți place cel mai mult?
  • Like paginii de Facebook a sponsorului MAX Factor AICI
  • Like paginii de Facebook Beauty by Coco AICI
  • Lasa un comentariu cu Link către contul tău de Facebook si numele contului de Facebook sa putem verifica dacă au fost respectate condițiile de participare.
  • Dupa primirea premiului așteptăm sa ne spui părerea ta despre  Whipped Creme Max Factor

Detalii Concurs:
  • Câștigătoarea va fi aleasa prin Random.org in data de 16.11 2013 ora:15:00
  • Premiul va fi expediat de către sponsor prin curier rapid

Mulțumim pentru participare si va uram mult succes!



Câștigătoarea Concursului sponsorizat de Max Factor este numărul 40 Mere Verzi
Felicitări!
Te rog sa îmi trimiți mesaj privat pe pagina de Facebook Beauty by Coco cu datele tale de contact.

Premiu oferit: Fond de ten Whipped Creme de la Max Factor


96 de comentarii:

  1. Cum ai descoperit Brandul Max Factor si ce produs îți place cel mai mult?In magazinul "Druni" din Spania,iar podusul care l-am folosit cel mai des si imi place cel mai mult pana acum este:fondul de ten Max Factor Miracle Touch
    contul tău de Facebook :https://www.facebook.com/pinky04pauliitha
    numele contului de Facebook:Paula Ana-Maria Carp

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna dimineata!
    Ma bucur ca mi s-a confirmat banuiala si ca produsul pe care il putem castiga este acest fond de ten atat de promitator!
    Am descoperit brandul Max Factor prin intermediul unei prietene si ulterior mi-am achizitionat un rimel (False Lash Effect) si balsamul de buze Lipfinity si pot sa spun ca nu am fost dezamagita de aceste 2 produse. Rimelul a fost preferatul meu
    Nume facebook: Craciun Elena
    Link: https://www.facebook.com/elena.alina.3990
    Multumesc pentru oportunitate! O zi cat mai frumoasa iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am descoperit brandul Max Factor de la prietena mea care avea cateva produse de la aceasta marca si ulterior mi-am achizitionat si eu si in prezent folosesc de la Max Factor rimelul Wild Mega Volum si CC crem, care sunt foarte bune.
    Nume FB: Gabriela Gabriela
    Share: https://www.facebook.com/gabriela.gabriela.564/posts/218864638292286

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu ma declar fanul celor de la Max Factor. Eram in cautarea unui rimel pentru ca cel pe care il aveam la vremea aceea imi facea mai mult rau decat bine, nu era ceea ce vroiam si avea probleme pentru ca imi lacrima tot mereu ochii. Am participat la o intalnire de fapt o prezentare a mai multor produse de ingrijire printre care si de maghiaj si mi-a fost recomandat rimelul False Lash Effect. M-am indragostit subit de el si il folosesc si in ziua de azi. Mai folosesc de la Max Factor: Max Factor Lasting Performance si Max Factor Lasting Performance .
    Nume Facebook: Anu Ska
    Link: https://www.facebook.com/anuska21

    RăspundețiȘtergere
  5. Am descoperit acest brand intr-o reclama tv.Cel mai mult imi place pudra compacta Creme Puff .
    Nume:Nicoleta Agache
    link:https://www.facebook.com/nicoleta.agache

    RăspundețiȘtergere
  6. FB: TENDER CARMEN MARILENA,SHARE:https://www.facebook.com/tender.carmenmarilena/posts/776734959010377.De la Max Factor imi plac lacurile de unghii ;) Glossfinity

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu am descoperit brandul Max Factor in adolescenta cand aveam nevoie de produse necesare pentru tenul, iar Max Factor mi-a oferit tot ce aveam nevoie pentru a arata mai frumoasa. Imi amintesc cu placere de pudra Creme Puff care m-a insotit pe parcursul a primului an de facultate, dar si de alte produse minunate :)
    FB: Macy Mac
    Link: https://www.facebook.com/macy.mac.796

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna ziua :)
    Am descoperit brandul Max Factor de la o verisoara care locuia la mine in timpul adolescentei ei, pe cand era la liceu. Eu atunci eram mica, insa mi-au ramas in minte produsele Max Factor, iar de cand am inceput sa ma machiez am cautat prin magazine produsele.
    FB: Florence Vi
    Link: https://www.facebook.com/florence.vi
    Dac-as castiga, cu siguranta as face un video-review pe canalul pe de YT :)
    Suna promitator fondul acesta de ten, eu am tenul mixt-gras si mereu am avut o problema in gasirea produselor de fata cu finish mat- semi-mat. :)
    O zi buna si multumesc pentru sansa de a participa :)

    RăspundețiȘtergere
  9. fb: ana-maria ignat
    link: https://www.facebook.com/profile.php?id=100004058989707
    Am decoperit Max Factor in timpul liceului cand am inceput sa ma fardez,si am inteles ca este timpul sa am grija de tenul meu folosind produse de calitate.Am ramas fidela bradului si folosesc produsele Max Fator si astazi in special pudra Creme Puff de care nu ma despart in nici o zi ,dar si CC Cream ,pentru ca are o textrura lejera si nu incarca fata.

    RăspundețiȘtergere
  10. Panait Diana Ionela1 noiembrie 2013 la 13:03

    Am descoperit brandul Max Factor prin intermediul verisoarei mele care mi-a facut cadou Max Factor False Lash Effect 24H si de atunci iubesc acest rimel.
    Facebook:Diana Ionela
    Link Facebook:https://www.facebook.com/diana.ionela.31

    RăspundețiȘtergere
  11. Am descoperit brandul Max Factor la sugestiile unei prietene si m-am indragostit la prima atingere de fondul de ten Colour Adapt.
    Fb:Stancioiu Nicoleta
    Link:https://www.facebook.com/stancioiu.nicoleta

    RăspundețiȘtergere
  12. FB: crystyna nichita https://www.facebook.com/crystina.nichita?ref=tn_tnmn
    share: https://www.facebook.com/crystina.nichita/posts/459089104199796
    Am descoperit Max Factor vazand reclamele TV si apoi mi-am luat un rimel.De atunci folosesc doar rimel max factor.Alte produse nu am mai folosit de la max factor.imi doresc foarte mult acest fond de ten.

    RăspundețiȘtergere
  13. Am descoperit Max Factor la o prietena care foloseste multe dintre aceste produse, cel mai mult imi place oja GLOSSFINITY
    link:https://www.facebook.com/Antonmarilena
    fb: Mary Anton

    RăspundețiȘtergere
  14. Am descoperit brandul Max Factor prin 1995...A long time ago! Mi l-a recomandat o prietena spunandu-mi ca este ca prudusele sunt de super calitate! Si de atunci cumpar produse de cate ori am ocazia!

    FB Alexandra Ioana
    Share: https://www.facebook.com/alexandra.ioana.3701/posts/1402374956665399

    RăspundețiȘtergere
  15. Am descoperit Max Factor in adolescenta, imi placea si imi place foarte mult rimelul, folosesc mai ales "2000 calorii" care nu lipseste de la mine din geanta, dar si alte produse.
    https://www.facebook.com/martonmonica/posts/411630132297083
    FB: Monica Marton

    RăspundețiȘtergere
  16. Din cate ii aduc aminte nu am incercat nici un produs de la Max Factor :( stiu ca sunt bune, profesionale. Si le stiu de mult, tanjesc dupa fondurile lor de ten..

    Nume fb: Lorena Mihaela Pintilie
    :https://www.facebook.com/lorena.pintilie.7

    Multumim,

    RăspundețiȘtergere
  17. https://www.facebook.com/AmedeeaEne
    Amedeea Ene-facebook
    Brandul Max Factor l-am descoperit de multi ani de zile, insa nu mi-am permis sa imi cumpar pana acum produse ale acestui brand, dar planuiesc cat de curand, dupa ce o sa fac ceva economii, sa le dedic acestor minunate produse.Am cautat multe informatii despre Max Factor si mi se pare un brand de lux si ceva imi spune ca sunt produse de calitate si merita sa astept inca putin pentru a-mi putea lua mai multe produse..sunt interesata de rujurile semi-permanente, de fondurile de ten,pudra, rimeluri.Cat de curand imi voi achizitiona si eu ceva produse pentru ca vreau sa le fac recenzie pe canalul meu de youtube.multumesc pentru ocazia de a participa la acest concurs si ma bucur ca am descoperit si acest blo, numai bine:*:)

    RăspundețiȘtergere
  18. L-am descoperit de 5 ani..de atunci ma tot incant cu produsele max factor. Preferatele mele sunt : creionul pt contur de ochi liquid si fondul de ten facefinity compact!!! Sunt produsele pe care le folosesc cu mare placere!!
    Nume fb: Camy Camme
    https://www.facebook.com/camyno1

    RăspundețiȘtergere
  19. Am descoperit brandul Max Factor la mama mea,insa imi aduc aminte ca primul produs Max Factor pe care l-am folosit(si inca il mai folosesc si in ziua de azi,dar din pacate il gasesc mai greu) a fost rimelul 2000 CALORIE-Dramatic Look...a fost primul mascara care l-am folosit inca din adolescenta si imi place si acum la fel de mult.
    Nume Facebook: Sibel Badici
    Link Cont: https://www.facebook.com/sibel.sibi.39

    RăspundețiȘtergere
  20. Am descoperit brandul la sora mea care si-a cumparat un rimel si un fond de ten. mi-au placut foarte mult.

    FB: Asimionesei Roxana

    Link cont fb: https://www.facebook.com/asimionesei.roxana

    Multumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere
  21. Am descoperit brandul Max Factor acum mai bine de 10 ani, cand am castigat un fard de ochi Max Factor la un concurs in revista Bravo.De atunci, acest brand nu m-a dezamagit niciodata, iar in prezent, produsul preferat de le ei este Mascara Wild Mega Volume.
    Numele meu de FB: Adina Gavriloi
    Link spre profilul meu de FB: http://www.facebook.com/adinamirabela.gavriloi

    RăspundețiȘtergere
  22. Brandul Max Factor am inceput sa-l folosesc de curand...Am primit cadou din partea mamei mele CC Cream. Imi place la nebunie, e consistent, rezista toata ziua si lasa pielea catifelata.
    Nume Facebook: Carmen Alexandra
    Link Cont: https://www.facebook.com/carmen.alexandra.121

    RăspundețiȘtergere
  23. Din pacate pentru mine nu am incercat inca nici un produs Max Factor,desi stiu despre aceasta firma de aproximativ 4 ani :(
    Link FB - https://www.facebook.com/ana.onofrei.142
    Nume FB - Ana Onofrei

    RăspundețiȘtergere
  24. https://www.facebook.com/mihpre

    fb: Mihaela Preda

    Brandul Max Factor l-am descoperit la sora mea, iar produsul preferat: Lipfinity

    RăspundețiȘtergere
  25. Am descoperit Max Factor vazand reclamele TV. Imi place mult: Fond de ten Max Factor Facefinity All Day Flawless 3 in 1. FB: Fonodi Erika, Link Cont: https://www.facebook.com/fonodie

    RăspundețiȘtergere
  26. Am descoperit Brandul Max Factor de la Tv prin reclamele publicitare..imi place foarte mult noul Whipped Creme Foundation..este absolut superb. Fb.:Crudu Cristina, Link:https://www.facebook.com/cris.cristina.125760

    RăspundețiȘtergere
  27. Buna!
    fb: nadia alina candrea
    https://www.facebook.com/nadiaalina.candrea
    share concurs: https://www.facebook.com/nadiaalina.candrea/posts/695472437139435
    Ei, am descoperit Max Factor cu multi ani in urma, cred ca eram studenta la vremea aceea si o prietena foarte buna a mamei mele mi-a daruit un produs Max Factor, un blusher. Nu o sa va vina sa credeti, dar l-am pastrat, il am si acum in gentuta mea cu produse cosmetice! L-am folosit o buna bucata de vreme, iar apoi nu am putut renunta la el, pentru ca respectiva doamna la care am tinut foarte mult a plecat dintre noi fulgerator, iar produsul Max Factor mi-a ramas ca amintire si simbol al elegantei acelei femei.
    Multumesc pentru concurs, ma intereseaza acest fond de ten, pentru efectul sau de hidratare si matifiere.

    RăspundețiȘtergere
  28. Buna!
    Am descoperit Max Factor din reclame si imi place rimelul Max Factor False Lash Effect 24H .
    Fb Constantin Aurora
    https://www.facebook.com/constantin.aurora

    RăspundețiȘtergere
  29. Am descoperit brandul Max Factor dintr-o revista. Imi plac toate produsele lor dar preferatul meu este: Fondul de ten Face Finity All Day Flawless.
    Nume Facebook: Dinu Florina
    Link cont Facebook: https://www.facebook.com/dinu.florina.5
    Share: https://www.facebook.com/dinu.florina.5/posts/536953909726074

    RăspundețiȘtergere
  30. Brandul Max Factor l-am descoperit la standul de cosmetice din Carrefour dar primul produs de la ei l-am achizitionat anul trecut, un ruj dragut de culoare nude.
    FB: Flory Florentina
    FB: https://www.facebook.com/floryflorentina07

    RăspundețiȘtergere
  31. Am descoperit brandul Max Factor la sugestiile unei prietene si-mi place fondul de ten Colour Adapt.
    Fb: Aghinitei Maria
    link:https://www.facebook.com/aghinitei.maria?ref=tn_tnmn

    RăspundețiȘtergere
  32. Am descoperit brandul Max Factor in magazinul Douglas , in prezent folosesc rimelul 2000 CALORIE si Pudra CREME PUFF
    FB: Onuta Ancuta
    https://www.facebook.com/onuta.ancuta

    RăspundețiȘtergere
  33. Am descoperit brandul Max Factor prin intermediul unei vecine care s-a mutat acum 2 luni langa mine ,toate produsele le ador dar iubesc fondul de ten de la max factor Max Factor Fond All Day Flawless .
    Nume facebook Cristina Iusco Cris
    https://www.facebook.com/

    RăspundețiȘtergere
  34. De Max Factor am aflat prin intermediul unei reclame tv si produsul meu preferat este: Max Factor Masterpiece mascara pentru volum si alungire black.
    FB.:EMILIA MILI
    https://www.facebook.com/emilia.mili.7

    RăspundețiȘtergere
  35. https://www.facebook.com/corneliu.stefan.16/posts/444485232328063
    in magazine i-am luat sotiei rimelul

    RăspundețiȘtergere
  36. De Max Factor am auzit prima data cand eram in liceu, de la colegele de clasa .Apoi am vazut la tv si pe urma am fost tentata sa incerc.Pot zice ca sunt indragostita de rimel 2000 Calorie.
    Fb Raileanu Elena Georgiana
    Link profil : https://www.facebook.com/raileanu.e.georgiana

    RăspundețiȘtergere
  37. Am descoperit Max Factor in urma cu foarte multi ani la mama unui prieten.Folosea oja Max Factor si mi-a placut foarte mult.Eu folosesc fond de ten Age Renew si Natural Minerals Make-up.
    https://www.facebook.com/valentina.tobi
    fb;Valentina Tobi

    RăspundețiȘtergere
  38. Mihaela-Ana Enuta1 noiembrie 2013 la 18:50

    in unirea shopping center, rimelul este foarte bun
    https://www.facebook.com/mihaelaana.enuta Mihaela-Ana Enuta

    RăspundețiȘtergere
  39. Howdy!!!:)
    FB: Mere Verzi
    Link profil: https://www.facebook.com/merreverzi
    Sincera sa fiu, daca stau bine sa ma gandesc de acest brand am auzit de la o fosta colega de facultate... si mai apoi am folosit si eu produse de la ei: rimel, fond de ten.... Cum frumusetea ma pasioneaza si-mi place sa arat bine si sa cred ca sunt...frumusica am tot testat produse de la diverse firme, profesionale si nu numai si am ajuns la concluzia ca nu tot ce e scump si profesional mai e si bun sau face bine corpului meu, insa vis-a-vis de Max Factor nu am niciun repros si ceea ce ma tenteaza sa folosesc pentru ca nu am folosit pana in acest moment este Creme Puff, si chiar o vreau pentru ca e o pudra extrem de fina si hidratanta si deci o pun in topul preferatelor( am folosit putin de la o prietena si chiar imi pare pufoasa). Si mai mentionez ca daca as avea un stand Max Factor doar al meu....toate ar fi preferatele mele. :D Pentru ca se merita achizitionate si produsele au laude din partea mea. :)

    RăspundețiȘtergere
  40. Eu am locuit 20 de ani in Norvegia si ami cumparam fond de ten de la Max Factor de acolo, cel care al foloseam era Max Factor Miracle Touch ( Liquid Illusion Foundation)...era preferatul meu si al mai am si acum...nume fb: Laura L. Myrvold, https://www.facebook.com/laura.myrvold, link share : https://www.facebook.com/laura.myrvold/posts/10201823688649793

    RăspundețiȘtergere
  41. Zamfir Ramona-Dora1 noiembrie 2013 la 19:21

    Am descoperit brandul Max Factor inca din perioada liceului, adica in urma cu vreo 5-6 ani si de atunci am ramas clienta fidela! De la rujuri, rimeluri, fonduri de ten si pudre, in fiecare luna trebuia sa ma imbogatesc cu un produs nou! Am fost inca de la inceput si sunt in continuare foarte multumita de calitatea produselor Max Factor si nu as alege altceva pentru ca se pliaza perfect pe tenul si personalitatea mea!

    RăspundețiȘtergere
  42. Zamfir Ramona-Dora1 noiembrie 2013 la 19:23

    Am uitat de nume. :) Nume cont facebook: Dora Zamfir .
    Link: https://www.facebook.com/dora.zamfir

    RăspundețiȘtergere
  43. Am descoperit brandul Max Factor de la prietene ele folosesc si sunt foarte multumite de aceste produse eu am folosit rimelul dar as fi foarte incantata sa am ocazia sa testez acest fond de ten.
    FB:Janeta Janet
    https://www.facebook.com/janeta.janet.9

    RăspundețiȘtergere
  44. Am descoperit bdrand-ul Max Factor la Tv si am incercat mai multe rimeluri,apoi pe pagina lor de facebook!
    FB: Elly Madalina
    link: https://www.facebook.com/elymadalina

    RăspundețiȘtergere
  45. Am descoperit acest fond de ten acum aproximativ 3 ani.Eram in cautarea unui fond de ten care sa imi intreaca asteptarile.Am gasit fondul de ten Lasting Performance,un fond de ten foarte bun.
    Nume cont facebook: Lavinia Stefania
    Link: https://www.facebook.com/lavinia.stefania.29

    RăspundețiȘtergere
  46. am descoperit acest brand in urma cu multi ani in revistele glossy si momentan imi palce foarte mult pudra Creme Puff si rujul Colour Elixir
    nume fb : alexandra-elisabet dorofte
    link : https://www.facebook.com/alexandraelisabet.dorofte

    RăspundețiȘtergere
  47. nume fb gina whim
    Am descoperit bdrand-ul Max Factor la Tv si pe nett
    preferatul meu fondul de ten Lasting Performance
    https://www.facebook.com/ginawhim/posts/563152177071690

    RăspundețiȘtergere
  48. Am descoperit brandul de pe internet.
    Produsul meu favorit de la Max Factor este gama Xperience.

    Numele meu de pe facebook: Brigitta Szabo
    Link: https://www.facebook.com/szab0brigi

    RăspundețiȘtergere
  49. Am descoperit brandul maxfactor prin intermediul prietenei mele acum cativa ani care folosea fondul de ten Max Factor Lasting Performance si care a devenit si a ramas preferatul meu .
    Nume fb: Cosmina Diana
    https://www.facebook.com/cos.diana91

    RăspundețiȘtergere
  50. Am descoperit acest brand prin intermediul unei prietene care mi-a povestit despre aceste produse. Imi place mult : mascara 2000 calorie curved brush.
    Nume fb: Iustina Muraru
    Share: https://www.facebook.com/IustinaAdreea/posts/580161998720380?ref=notif&notif_t=like

    RăspundețiȘtergere
  51. Numele FB. Lucica Lazar
    Link. https://www.facebook.com/lucica.lazar
    Share concurs. https://www.facebook.com/lucica.lazar/posts/449058095214436
    Am auzit de acest Brand de la fiica mea,mi-a facut cadou Creme Puff dar as fi incantata sa incerc si alte produse :)
    Multumim pentru concurs! :-*

    RăspundețiȘtergere
  52. FB: Pupaza sin Tei
    link: https://www.facebook.com/pupazadinteii
    Am auzit de MAXFACTOR si le-am si vazut cand bantuiam dupa cosmetice prin magazinele de specialitate, acum cativa ani buni. Produsul care m-a fermecat si l-am cumparat si care, si de asemenea a ramas preferatul meu pana in moment este un rimmel si anume: false lash effect 24h.

    RăspundețiȘtergere
  53. De brandul Max Factor am auzit de mica din reclame, insa prima data le-am testat produsele in urma castigarii unui premiu in reviste si de atunci rimelul si luciul meu favorit este de la ei si mi le cumpar ori de cate ori raman fara ele :)

    RăspundețiȘtergere
  54. fb: Calin Andreea Daniela
    cont: https://www.facebook.com/calin.andreeadaniela

    RăspundețiȘtergere
  55. FB- Alice Tibi
    link catre cont- https://www.facebook.com/tibi.tibi.73
    De MaxFactor am auzit prima oara in reclamele din media si mi s-au parut produsele promitatoare, asa ca am dat iama intr-un stand de-al lor si mi-am luat un fond de ten(prima data). Produsel peferat este tot un fond de ten, si anume Lasting Performance.

    RăspundețiȘtergere
  56. Am descoperit brandul Max Factor prin intermediul verisoarei mele care avea un fond de ten si un rimel. Produsul meu preferat este Masterpiece Mascara.
    Nume Facebook: Alexandra Nutu
    Link: https://www.facebook.com/alexandra.nutu.n

    RăspundețiȘtergere
  57. Pentru mine, Max Factor a capatat contur acum cativa ani, cand o prietena venita din Italia mi-a adus in dar un ruj, nu mai stiu exact numele, insa imi amintesc perfect nuanta aceea, un roz extem de prafuit, seamana cumva cu Stayput Long 20 Moonbeam, pe care l-am cumparat in ideea de a-l inlocui pe cel primit in dar. Si de atunci, acesta este rujul meu favorit...cel putin pe timpul toamnei.
    FB: Amalia Olteanu
    link: https://www.facebook.com/olteanu.amalia

    RăspundețiȘtergere
  58. Eu am descoperi Max Factor prin intermediul unei prietene care mi-a spus ca aici sunt produsele perfecte pentru mine pentru ca sunt o perfectionista si vreau cei-i mai bun. Este greu sa aleg un singur produs, dar m-am indragostit la prima incercare de CC Color Correcting Cream pentru acoperirea sa perfecta Fb: Georgiana Faur https://www.facebook.com/Gioriana.Faur

    RăspundețiȘtergere
  59. Am descoperit brandul Max Factor de la fica mea care avea cateva produse de la aceasta marca si ulterior mi-am achizitionat si eu si in prezent folosesc de la Max Factor rimelul Wild Mega Volum si CC crem, care sunt foarte bune.fb.pop aurelia,share.https://www.facebook.com/photo.php?fbid=534611799959432&set=a.379803472106933.95931.346917975395483&type=1&theater

    RăspundețiȘtergere
  60. Am descoperit brandul Max Factor in momentul cand am vazut a televizor o recalama interesanta si imi doresc enorm de mult sa folosesc si eu aceste produse.
    share-
    https://www.facebook.com/brindusa.aluculesei/posts/457002811077066
    contul meu-
    https://www.facebook.com/brindusa.aluculesei

    RăspundețiȘtergere
  61. buna , am descoperit brandul MAXFactor cand eram la liceu , deci acum vreo 12 ani si de atunci il iubesc
    fb:culbece claudia
    link:https://www.facebook.com/claudiaculbece

    RăspundețiȘtergere
  62. am descoperit brandul de la o prietena, si este genial
    fb: Alina-Madalina Mitu Padureanu
    link fb: https://www.facebook.com/alina.madalina.121

    RăspundețiȘtergere
  63. Max Factor este marca mea favorita de rujuri.Au cele mai bune rujuri rezistente la transfer si o gama foarte frumoasa de culori.Prima intalnire cu Max Factor a fost cu ceva mai mult timp in urma, cand o prietena din strainatate mi a facut cadou un ruj.
    fb: nelly stanescu
    https://www.facebook.com/michelle.walsh.1213986

    RăspundețiȘtergere
  64. Am descoperit brandul prin intermediul unei prietene si mi-ai achizitionat si eu rimelul Wild Mega Volum, de care sunt foarte multumita.
    fb: Daniela Loica
    link fb: https://www.facebook.com/daniela.dana.585

    RăspundețiȘtergere
  65. Am descoperit brandul dintr-o reclama TV!
    Facebook: https://www.facebook.com/gociu.diana
    Nume fb: Dia Diana

    RăspundețiȘtergere
  66. am gene f pretentioase asa ca a treb sa incerc f nulte rimeluri si am gasitla max factor.

    RăspundețiȘtergere
  67. Am descoperit brand-ul in reviste acum multi ani. Produsul care imi place cel mai mult este pudra Creme Puff care este foarte buna :)
    Fb: https://www.facebook.com/Makeupyourcupcake
    Nume fb: Ioana Ioana

    RăspundețiȘtergere
  68. Eu am descoperit brandul prin intermediul makeup artistelor pe care le urmaresc pe facebook, youtube sau blog de muuult timp. Stiu ca sunt produse de o calitate deosebita, dar eu nu imi permit sa le cumpar.
    https://www.facebook.com/loredanavlaescu


    www.culore.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  69. Am descoperit Max Factor vazand reclamele TV si apoi mi-am luat un rimel.
    https://www.facebook.com/alina.corodescu

    RăspundețiȘtergere
  70. Salut!

    Produsele Max Factor le-am descoperit dupa ce am primit un cadou de ziua mea: un rimel si m-am indragostit de el :).

    FB: https://www.facebook.com/DenisaSophy

    RăspundețiȘtergere
  71. FB : Ramona Roman
    Link FB : http://www.facebook.com/ramona.roman.73
    Produsele Max Factor le-am descoperit la Tv, in reclame, apoi am avut un rimel primit cadou de la sora mea.

    RăspundețiȘtergere
  72. https://www.facebook.com/matei.elena.39
    nume :Matei Elena
    fiica mea a fost angajata la Everet Romania , beauty advicer la Max Factor , Carrefour Cluj Napoca in Polus Center,si de atunci eu folosesc la recomandarea ei doar produse Max Factor, in special rujurile rezistente la transfer :) sunt cele mai bune si le recomand si eu cu mare drag

    RăspundețiȘtergere
  73. Nu am folosit cosmetice Max Factor (folosesc un alt brand) dar sper sa am ocazia...
    https://www.facebook.com/Patrascu Ionut

    RăspundețiȘtergere
  74. Am descoperit produsele Max Factor cu ajutorul surorii mele mai mari care este fan declarat al pudrei voastre Creme Puff. Produsul meu favorit, care nu-mi lipseste niciodata este mascara False Lash Effect! Sunt innebunita dupa el! :)

    Facebook link: https://www.facebook.com/angi.elena.14

    Facebook name: Angi Elena

    RăspundețiȘtergere
  75. Am descoperit produsele Max Factor de mult timp in magazinele de specialitate si mi-au placut inca de la inceput pentru ca ofera produse de calitate la preturi foarte bune.
    FB: Liliana Popa
    Link: https://www.facebook.com/liliana.popa.927

    RăspundețiȘtergere
  76. Nu am folosit
    FB:Iulia Sava
    SHARE:https://www.facebook.com/iulia.sava.56/posts/175746992619031

    RăspundețiȘtergere
  77. Gavrila Alexandra Nicoleta4 noiembrie 2013 la 21:33

    Am descoperit Max Factor pe cand “colindam” magazinele in cautarea unor cosmetice. Imi place foarte mult Flawless Perfection Blush, nuanta Naturelle.
    https://www.facebook.com/gavrila.alexandra.nicoleta - Alexandra Gavrilă.

    RăspundețiȘtergere
  78. Nici nu mai stiu cum am descoperit marca, ideea este ca le stiu demult, am folosit rimel, ruj, cel mai recent produs, Creme Puff, caruia trebuie sa-i fac un review :) Preferatul meu este rujul pe care l-am folosit si la nunta, rezistent si intr-o nuanta frumoasa!

    Fb: Diana Catanoaia (https://www.facebook.com/DianaCatanoaia)

    RăspundețiȘtergere
  79. Am auzit despre produsele Max Factor intr-o reclama tv,am folosit un rimel si am fost super multumita fb Anda Roxana Bica (https://www.facebook.com/Anda Bica)

    RăspundețiȘtergere
  80. Am descoperit brandul Max Factor de pe bloguri.Am citit review-uri la un rimel,iar cand am avut nevoie de rimel mi-am achizitionat unul de la MaxFactor.Am fost multumita de el.
    FB Radu Adina https://www.facebook.com/radu.adina.3

    RăspundețiȘtergere
  81. Brandul Max Factor l-am descoperit de mult timp; auzeam inca din scoala generala de la alte colege mai mari, de la reclamele de prin revista Bravo si Cool girl, pana cand am ajuns si eu sa imi cumpar ! Un gloss, un rimel... si tot asa.
    Produsul meu preferat - de departe e acest fond de ten nou aparut, Whipped creme, l-am primit din Douglas intr-o mostra pe nuanta 75 Golden si m-am indragostit de el.

    Facebook : https://www.facebook.com/iulyaszabo
    Nume : Iulia Szabo

    RăspundețiȘtergere
  82. Am descoperit Max Factor in liceu, cand era clar ca daca intr-o zi una din fete apare cu ceva nou, in curand vom avea toate acelasi produs. Eram asadar clasa cu cele mai lungi gene datorita rimelurilor Max Factor.
    cont fb https://www.facebook.com/bianca.roxana
    nume fb bianca roxana anitei

    RăspundețiȘtergere
  83. Am descoperit Max Factor intr-un spot publicitar, la TV, mai apoi am primit o mostra ,cu revista mea preferata, de un fond de ten "XPERIENCE FOUNDATION", care mi-a devenit produsul Max Factor preferat!

    Facebook: https://www.facebook.com/ramona.dobrican
    Nume: Ramona Farkas

    RăspundețiȘtergere
  84. Brandul Max Factor L-am descoperit cand eram mai micuta uitandu-ma la tv. Mi-am dorit foarte mult sa pot avea produsele lor insa nu mi le-am permis! Am testat de la o prietena acum ceva vreme, un fond de ten de la ei si am fost tare incantata!
    Fb: Ana-Maria Gurgu
    Cont http://www.facebook.com/Dulcikanik1.veve?ref=tn_tnmn

    RăspundețiȘtergere
  85. Am descoperit brandul Max Factor din reclamele de la televizor, unde femei frumoase faceau reclama la cate un fond de ten ori rimel. :-)

    FB: Camelia Covaci
    nume: Camelia Covaci

    RăspundețiȘtergere
  86. Am descoperit brandul Max Factor prin intermediul prietenelor mele....si bineinteles si prin intermediul reclamelor tv si internet...ma declar multumita de calitatea produselr voastre ;)
    Fb : https://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/mihaela.radu.MyCh3Ll3
    Nume : Mihaela radu
    o zi buna va doresc !

    RăspundețiȘtergere
  87. Buna!
    Am descoperit brandul Max Factor in eram in cautare pentru un rimel bun si asa am ajuns sa iubesc Max Factor 2000 Calorie si fiind incurajata de calitatea extrem de buna a produsului am incercat si Fondul de ten Lasting Performance care m-a surprins extrem de placut.
    Linkul de facebook : https://www.facebook.com/laura.dinca.3
    Numele complet: Dinca Laura

    RăspundețiȘtergere
  88. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  89. Acsinte Lorena Isabela12 noiembrie 2013 la 13:47

    https://www.facebook.com/lorenaisabela.acsinte/posts/539681962774038
    FB: Acsinte Lorena Isabela
    Am descoperit acest brand la magazinul DM si nu stiam ce sa incerc mai intai, le-as fi vrut pe toate, preferatu meu este rimelul Max Factor, pe care l-am tot cumparat si de care am fost foarte multumita :)

    RăspundețiȘtergere
  90. Salut,

    Eu stiu de brandul Max Factor de multi ani, cel mai des am cumparat rimelul - MAX FACTOR False Lash Effect .


    Ma tenteaza noul fon de ten Whipped Cream FOARTE MULT, din descriere este exact ce am nevoie, un echilibru perfect intre luminozitate, hidratare, catifelare, acoperire.

    email: jozefinero@yahoo.com
    https://www.facebook.com/mihaela.banica.12

    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  91. pff...brandul l-am doscoperit acum foarte multi ani...daca nu ma insel ,primul produs max factor a fost o oja..descoperirea s-a produs la una din prietenele mamei mele...unul din produsele care le prefer este fondul de ten Xperience...
    lola red
    https://www.facebook.com/red.lola2

    RăspundețiȘtergere
  92. Am incercat produsele Max Factor in mai multe magazine si cel mai mult mi-au placut corectoarele. Sper sa castig acest fdt, pentru ca as vrea sa mai incerc si alte produse :)

    Nume Facebook: Maria Fratila
    https://www.facebook.com/maria.fratilla

    RăspundețiȘtergere
  93. Am descoperit gama MaxFactor in Mall,cautand un rimel si cel mai indragit produs de catre mine din gama lor este fondul de ten Colour Adapt,m-am inteles si ma inteleg foarte bine cu el....si ...as vrea sa incerc si acest fond de ten care il oferiti cadou:) Va multumesc

    Nume Facebook Paula Lavric
    Link: http://facebook.com/paula.lavric

    RăspundețiȘtergere
  94. Am descoperit gama MaxFactor in reclame,cred totusi ca este impropiu spus descoperit,deoarece doar am obtinut informatii,din nefericire nu am incercat produsele :(
    nume facebook: Anca Gabriela Lupu
    link pagina mea de facebook:https://www.facebook.com/anca.gabriela.9400
    link share:https://www.facebook.com/anca.gabriela.9400/posts/564225926980439

    RăspundețiȘtergere
  95. Produsele Max Factor mi-au placut de mult tare,cred ca prima oara le-am descoperit in magazin, nu se facea asa mare reclama pe vremea cand i-am descoperit eu... Asa ca am ramas fidela de atunci,cumpar regulat cateva produse care imi plac mult. https://www.facebook.com/profile.php?id=100000196575572 Badau Alina Marina :)

    RăspundețiȘtergere
  96. Am uitat sa scriu produsul meu preferat :) Mascara 2000 Calorie <3

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Powered By Blogger