marți, 18 martie 2014

Tinerete fara batranete si piele fara riduri, cu Sublimactive de la Eau Thermale JONZAC


Exista oare si formule magice si cuvinte-cheie, care sa transforme mitul "tineretii fara batranete si al pielii fara de riduri" in realitate?

Ei bine, sa pare ca da!

Cuvintele de ordine: Regenerare celulara!

Primavara aceasta, fa cunostinta cu produsele BIO anti-aging din gama Sublimactive de la Eau Thermale JONZAC 
si cu inovatiile ce opresc parca in loc timpul si imbatranirea celulelor.

Formula cremelor antirid Sublimactive, de intinerire a tenului si de regenerare a celulelor, pe baza de apa termala JONZAC, nu este insa una magica, ci stiintifica si revolutionara!


GAMA BIO ANTI-IMBATRANIRE SUBLIMACTIVE DE LA EAU THERMALE JONZAC
ESTE DISPONIBILA IN FARMACIILE BELLADONNA SI CONTINE:

* Crema anti-imbatranire pentru ten uscat : Sublimactive Crème riche Jeunesse Immédiate, 109 lei in Farmaciile BELLADONNAajuta la prevenirea si corectarea semnelor de imbatranire a pielii: linii fine, riduri, pierderea fermitatii. Crème Riche Jeunesse Immédiate Sublimactive este conceputa special pentru nevoile tenului uscat, prevenind si ajutand la corectarea ridurilor si la refacerea fermitatii tesuturilor cutanate.

* Crema anti-imbatranire pentru ten normal si gras : Sublimactive Soin Léger Jeunesse Immédiate, 109 lei in Farmaciile BELLADONNA, ajuta la prevenirea si corectarea semnelor de imbatranire a pielii: linii fine, riduri, pierderea fermitatii. Crème Lejer Jeunesse Immédiate Sublimactive este special gandita pentru nevoile tenului normal si mixt, prevenind si corectand ridurile  si refacand fermitatea tesuturilor pielii.

Crema contur de ingrijire a zonei din jurul ochilor si a buzelor : Sublimactvie Soin contour des yeux Jeunesse Immédiate, 85 lei in Farmaciile BELLADONNA, ajuta la prevenirea si corectarea semnelor de imbatranire cutanata.
Primele semne sunt vizibile in jurul ochilor si a buzelor: riduri, linii fine de expresie si linii de deshidratare.
Sublimactive soin contour des yeux et lèvres este imbogatit cu extract de chlorella, cu o excelenta actiune anti-cearcane.

  
Cremele Sublimactive sunt raspunsul natural revolutionar impotriva imbatranirii celulelor !
  
Convinse de calitatile dermatologice exceptionale ale apei termale JONZAC si de beneficiile sale asupra regenerarii celulare (constatate in timp), Laboratoarele dermato-cosmetice Léa Nature aduc o inovatie anti-aging:SUBLIMACTIVE. 

Noua gama anti-imbatranire, Sublimactive, se alatura brandului EAU THERMALE JONZAC® in lupta impotriva unui fenomen recent identificat, recunoscut in universul medical si stiintific drept "inflamarea tacuta" sau "inflamm-aging". Un fenomen tacut, dar distrugator, responsabil pentru inflamarea repetitiva a celulelor si imbatranirea progresiva a tesuturilor dermei.
Rezultatul este vizibil : ridurile se instaleaza, semnele imbatranirii se accentueaza, procesul de imbatranire se accelereaza.


Care sunt secretele anti-imbatranire ale produselor Sublimactive?

Gama Sublimactive combate acest cerc vicios datorita apei termale regenerante Jonzac, care, asociata cu Sulfat de Dextran si Poly-Ox, inhiba eliberarea agentilor inflamatori. Extractul de alaria completeaza aceasta actiune, activand o bariera eficienta impotriva radicalilor liberi si amplificand sinteza colagenului.

* Apa termala JONZAC sta la baza tuturor dermato-cosmeticelor de la Eau Thermale JONZAC.
Unica, alcalina, mineralizata, blanda pentru piele,  de o excelenta puritate si cu proprietati regenerante recunoscute, apa termala JONZAC actioneaza direct asupra celulelor, stimulandu-le chiar propriul metabolism de regenerare.
Astfel, celulele se regenereaza zilnic si calitatea si aspectul pielii se imbunatateste vizibil.

* Poly-OX  este un Polizaharid (rhamnosa, galactosa, acid galacturonic) obtinut prin biotehnologie, 100% natural.
Permite inhibarea producerii de IL1 α (- ICAM 1), de PLA2 (- COX 2, PGE2) - rezultate din raspunsul inflamator -  si impiedica aderarea bacteriilor la suprafata pielii.

* Extractul de Alaria este un extract uleios din alga alaria esculenta, cu o mare eficienta impotriva radicalilor liberi -  validata atat in vivo, cat si in vitro.

* Sulfatul de Dextran este un activ anti-inflamator ce permite reducerea rosetelor, stimuleaza microcirculatia, inhiba aderarea neutrofilelor la keratinocite.

* Combaterea fenomenului de Glicare!
Glicarea este un fenomen ce apare din cauza zaharurilor simple provenite din alimentatie, de tipul glucozei ori fructozei, care fac legaturi cu colagenul sau elastina din piele. Transformate, colagenul (care da fermitate pielii) si elastina (responsabila cu elasticitatea pielii) isi pierd proprietatile.
Activii din gama Sublimactive (Polyox si Sulfatul de Dextran) sunt zaharuri complexe  (cele care formeaza lanturi de zaharuri, sau polymeri).
Marimea lor impunatoare nu le permite sa creeze legaturi cu colagenul sau elastina din piele,  nefavorizand, deci, fenomenul nociv pielii, de glicare.

  
Cremele Sublimactive de la Eau Thermale Jonzac® ofera pielii ingrijire de noua generatie, adaptata diferitelor tipuri de piele si diverselor probleme ale dermei, aducand siguranta maxima si o placere a folosirii zilnice.

Pentru o piele regenerata din interior, care iti va multumi! 
 ***
Formula produselor Sublimactive de la Eau Thermale JONZAC, in procente:

 100% dintre produse sunt pe baza de apa termala Jonzac;

 Produse Cosmetice Ecologice si Biologice certificate prin ECOCERT Greenlife,

 100% ingrediente de origine vegetala, fara risc alergic, provenite din culturi agricole biologice ;
 0% ingrediente nocive organismului;
100% parfum de origine naturala;

 0% uleiuri esentiale; 
100% produse hipoalergenice, care nu produc acnee, comedoame ori iritatii;
100% dintre produse sunt testate dermatologic.

3 comentarii:

  1. Mda, m-ar tenta si pe mine pentru tenul gras ceva crema contur ochi sau crema anti-imbatranire, insa bugetul in perioada asta s-a cam micsorat vizibil. :) Oricum produsele JONZAC sunt renumite si super apreciate, asta este clar...

    RăspundețiȘtergere
  2. Am mai auzit de Jonzac, dar nu am farmacie Belladonna prin preajma ca sa ma interesez de creme :)

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Powered By Blogger