miercuri, 5 februarie 2014

Concurs Beauty by Coco & Editura Litera Prea multa fericire- CONCURS INCHEIAT

Cartea ma atrage si ma intriga, perspectiva narativă unica m-a atras încă de la început, m-a tinut in suspans si cu fiecare povestire din cele zece am trecut prin stări diferite. Puteti citi un articol complet pe Blog despre aceasta carte uimitoare.
Perioada de participare: 05-16 Februarie 2014Premiu oferit:  Cartea Prea multa fericire de Alice Munro- Editura Litera
Condiții de participare:
  • Sa ne răspunzi la întrebarea: Ce înseamnă pentru tine fericirea?
  • Like paginii de Facebook Editura Litera Aici
  • Like paginii de Facebook Beauty by Coco AICI
  • Lasa un comentariu cu Link către contul tău de Facebook si numele contului de Facebook sa putem verifica dacă au fost respectate condițiile de participare.
  • Dupa primirea premiului te invitam sa ne spui părerea ta despre carte.


Detalii Concurs:
  • Câștigătoarea va fi aleasa prin Random.org in data 17 Februarie 2014.
  • Premiul va fi expediat prin posta romana

Mulțumim pentru participare si va uram mult succes!


UPDATE:

Câștigătoarea este Georgiana State!  Felicitări! Lectura plăcută!


39 de comentarii:

  1. Buna,
    FB: Cristina Popescu
    Link cont: https://www.facebook.com/popescu.cristina.167
    Pentru mine fericirea inseamna in primul rand intelegere si liniste intre mine si sot, implinirea pe plan familial si profesional si incantare cand ii vad pe baietii mei cum rad si se joaca. Familia inseamna pentru mine fericire :-)

    RăspundețiȘtergere
  2. Fericirea inseamna pentru mine stabilitate si armonie in caminul nostru si mai presus de toate, bunastarea fetitei mele. La fel de important e sa fim si sanatosi, cum altfel am putea simti fericirea?!
    fb: nadia alina candrea
    https://www.facebook.com/nadiaalina.candrea
    Multumim, cred ca este o carte minunata, m-as bucura sa am oportunitatea sa o citesc, asa cum spui tu, fara sa-i pun semn de carte!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna,
    Multumim pentru acest concurs! Cartea pare minunata!
    Nume FB: Lorena Pintilie
    link fb: https://www.facebook.com/lorena.pintilie.7

    Fericirea pentru mine inseamna exact ce simt mereu sau pentru ce ma lupt sa simt. Sunt fericita ca traiesc, ca iubesc, ca sunt iubita, ca nepotelul meu rade cel mai frumos din lume, ca familia mea inca este langa mine, ca va fi vara in curand si soarele imi va zambi.. In fiecare moment cand zambesc ma simt fericita.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Link FB: https://www.facebook.com/daniela.ionescu.315
    Nume FB: Daniela Ionescu
    Fericirea este o stare mentală de bine, fiind caracterizată de emoții pozitive sau plăcute, de la mulțumire la bucurie intensă. Fericirea este „starea de mulțumire sufletească intensă și deplină”. Fericirea e o stare de binedispunere...nu putem fi fericiti pentru totdeauna ...asa ca fara fericire n-am putea spune ce inseamna tristeste, iar fara tristete nu am putea cunoaste fericirea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nume: Raluca Piteiu
    Link: https://www.facebook.com/ralucapiteiu

    Fericirea sta in lucrurile marunte, in faptul ca te trezesti alaturi de persoana iubita, ca esti inconjurat(a) de oameni dragi. Fericirea e cand te bucuri de o raza de soare in toiul iernii, cand profiti la maxim de toate lucrurile mici si pozitive care iti fac viata mai frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  7. Fericirea inseamna pt. mine sa vad ca fiul meu este multumit si realizat in viata ca voi fi bunica anul acesta si abia astept sa-l vad pe primul meu nepotel. Sunt multumita si fericita cand soarele imi bate in fereastra; cand vad ca florile din balconul meu imi zambesc de parca parca m-ar iubi; cand sunt in mijlocul naturii si este cald si bine !

    RăspundețiȘtergere
  8. Linkul:https://www.facebook.com/aghinitei.maria
    FB: Aghinitei Maria
    Am apucat sa public fara sa pun si cele 2 cerinte si am revenit. sper sa nu fie nici o problema

    RăspundețiȘtergere
  9. Fericirea inseamna zambet, implinire, liniste, libertate. Intelege, iubire, .. tot ceea ce te face sa fii tu si sa zambesti este FERICIRE.
    https://www.facebook.com/raluca.uluiteanu
    Raluca Uluiteanu

    RăspundețiȘtergere
  10. Fericirea este implinirea omului din toate punctele de vedere, e acel lucru dupa care alergam cei mai multi dintre noi!


    https://www.facebook.com/mimi.ilie.31 , Constantin Maricica

    RăspundețiȘtergere
  11. https://www.facebook.com/patras.andreeageorgiana
    Patras Andreea
    Fericirea e compusa,de fapt,din momente de fericire...cand te trezesti dimineata si soarele bate in camera,cand un strain pe strada iti zambeste,cand te indragostesti,cand iti iei prima data copilul in brate...

    RăspundețiȘtergere
  12. Monica Marton
    https://www.facebook.com/martonmonica
    Fericirea e in noi, e emotia pe care o cultivam in noi. Fericirea nu este o staţie la care sa ajungi, ci un mod de a calatori; importanta fiind calatoria, in sine, nu destinata, ca de fiecare data. Fericiti suntem daca alegem noi asta si o putem gasi in lucrurile marunte, in cei dragi noua, in noi.

    RăspundețiȘtergere
  13. Fericirea inseamna, pt mine personal, sanatate si liniste sufleteasca, dar si a face ceea ce imi place din punct de vedere profesional!

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu cred ca fericirea are o definitie, asa cum nici iubirea nu are. Fericirea mea consta in micile gesturi, situatii, in famile si prieteni. Luate separat poate nici nu ar conta, dar daca le unesti vei obtine fericirea, sau cel putin iluzia fericirii. Eu cred ca fericirea nu exista, iar daca exista atunci nu poate fi atinsa, dar exista iluzia fericirii. Daca fericirea noastra ar fi adevarata atunci nu s-ar destrama din cauza micilor greseli. Asa ca sunt foarte curioasa sa vad cum percepe Alice Munro fericirea.
    https://www.facebook.com/diana.dii.9469
    Diana Dii

    RăspundețiȘtergere
  15. eu am gasit fericirea: familie, un copil minunat, cariera si dragoste! Asta e fericirea!
    https://www.facebook.com/andi.constantin.96 , numa Constantin Alexandru

    RăspundețiȘtergere
  16. https://www.facebook.com/alexandra.constantin8 Alexandra Constantin

    Fericirea sta in modul in care privesti lucrurile din jurul tau. Daca reusesti sa discerni din tot amalgamul de lucruri doar cele care iti fac bine si te reprezinta inseamna ca ai gasit calea spre fericire. Bininteles fiecare avem propriul mod de a interpreta fericirea.

    RăspundețiȘtergere
  17. Fericirea inseamna implinire, sanatate, iubire, lucrurile mici care te implinesc, bucuria pe care o vezi in ochii unui copil atunci cand ii oferi un dulce sau o jucarie, multumirea din privirea unei persoane batrane atunci cand i te adresezi cu domnule sau doamna, bucuria din glasul nepotelei mele de 1 an si 4 luni atunci cand aude ca mama sa vorbeste cu mine si incepe sa strige Anina prin casa. Ca sa fii fericit nu-ti trebuie bani sau bogatie, ai nevoie de familie, sprijin, respect si iubire. Lucrurile marunte ne fac fericiti!
    Alina Stoian - https://www.facebook.com/alwssa

    RăspundețiȘtergere
  18. Sunt de acord cu ce a scris Ileana Vuplescu in Arta conversatiei : "Multe dezechilibre pornesc din nemultumirea oamenilor de-a trai fara fericire. Majoritatea acestor oameni concepe fericirea ca pe-un element exterior lor. Ei asteapta fericirea ca pe-un dar din partea cuiva. O greseala fundamentala. Fericirea, multa-putina, cata este, e-n noi si nu ne-o poate da cineva. Cineva nu poate decat sa ne-o ia. Asta poate oricine si cu mare succes."
    https://www.facebook.com/andreea.andrei.52
    Andrei Andreea

    RăspundețiȘtergere
  19. FB: Oana Alexandra Puscasu
    https://www.facebook.com/oanaalexandra.puscasu
    Fericirea inseamna sa fii in armonie cu tine insuti si cu ceilalti, sa ai certitudinea, la sfarsitul fiecarei zile, ca ai facut ceva bun pentru cineva, ca ai schimbat in bine viata cuiva, ca ai impartasit sfaturi, cunostinte, intelepciune, iubire fara sa astepti ceva in schimb.

    RăspundețiȘtergere
  20. Indiferent de complexul de senzatii, trairi, sentimente, amintiri, pentru mine fericirea reprezinta acel moment in care, pentru cateva secunde, simt cum mi se furnica pielea si nu ma mai pot gandi la nimic. Simt doar o explozie inexplicabila de bucurie. Acesta este adevaratul moment de fericire, cand simt, dar nu pot sa explic de ce se intampla.
    https://www.facebook.com/mihaela.negroiu Mihaela Negroiu

    RăspundețiȘtergere
  21. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  22. Fericirea inseamna sa te bucuri de fiecare clipa, sa traiesti iubind si daruind iubire, sa apreciezi tot ce ai si sa traiesti la intensitate maxima! https://www.facebook.com/aliceizina

    RăspundețiȘtergere
  23. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  24. Grazia Manase
    https://www.facebook.com/grazia.manase
    Fericirea este acea stare pe care o simt cand ii am pe cei dragi alaturi de mine, cand sotul ma tine in brate dupa o zi grea de munca, cand baietelul meu imi spune ca ma iubeste si imi da puteri sa merg mai departe. Fericirea este acea dependenta totala de Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
  25. Nume FB: Dani Daniela
    Cont: https://www.facebook.com/vis.decopil.3

    Fericirea este acel punct in care simti ca vei exploda, acel moment in care ai vrea sa impartasesti cate putin cu fiecare din jurul tau, acea clipa care se va transforma in mult mai multe clipe de extaz. Fericirea este momentul in care totul din jurul tau se opreste, in care timpul se deplaseaza lent si deloc grabit, pregatit sa stea in loc pentru tine. Fericirea este momentul in care simti ca ai pentru ce trai, cand simti ca poti sa strabati un drum fara sa te opresti, cand simti ca poti incepe o noua zi fara sa pleci capul.

    RăspundețiȘtergere
  26. fb bianca roxana anitei
    https://www.facebook.com/bianca.roxana
    Mult timp am crezut ca fericirea este ceva intangibil, ii priveam pe altii crezand ca ei au totul si eu nu am nimic...acum stiu ca fericirea mea este sa ii stiu pe ai mei sanatosi, fericirea mea e sa ii am alaturi si sa nu-mi fie teama ca voi ramane singura vreodata daca ii am pe ei, chiar nu numai in suflet, daca nu este posibil sa-i am mereu alaturi. Iar acum, da, ma simt fericita mai mult decat as fi sperat vreodata doar pentru ca am acum aceste clipe pe care sper sa le am mereu.

    RăspundețiȘtergere
  27. Nume Facebook: Sibel Badici
    Cont: https://www.facebook.com/sibel.sibi.39
    O sa sune cam ciudat ce voi spune,insa este o intamplare adevarata si recenta.Eram impreuna cu sotul meu,ne plimbam pe faleza si in acelasi timp ne contraziceam si chiar ne certam putin cand la un moment dat apare un nene din dreapta noastra,ne saluta,isi cere scuze ca ne intrerupe si spune ca doreste sa ne adreseze o intrebare: Care este cel mai important lucru in viata? La care eu si sotul meu ne uitam uimiti unul la altul si incepem sa insiram ba familia,ba copiii,ba sanatatea,etc..iar el ne spune simplu: Nu..nu aveti dreptate.Mai ganditi-va. Iar noi chiar nu mai stiam ce sa mai raspundem pana cand acel om ne spune senin: FERICIREA..si in momentul acela ne spune ca el nu a avut sansa asta,a avut bani,are sanatate,nu are copii si astfel nici fericire..Si de atunci FERICIREA este cel mai important lucru in viata pentru noi,pentru ca daca avem fericirea inseamna ca avem totul.

    RăspundețiȘtergere
  28. Nume Facebook: Iuliana Ispas
    Cont: https://www.facebook.com/iuliana.ispas.13
    Pentru mine, fericirea înseamnă să îi am pe cei dragi alături de mine. Găsesc fericirea în familie, prieteni, cărți, muzică, Dumnezeu și multe alte lucruri. Până la urmă, fericirea vine din iubire. Deci, tot ce trebuie să facem e să iubim și fericirea se va așterne pe inimile și pe fețele noastre prin zâmbete. :) Fericirea vine din lucrurile simple și din iubire. IUBEȘTE ȘI VEI FI FERICIT! :D

    RăspundețiȘtergere
  29. Nume Facebook: Iris Kiss
    Cont: https://www.facebook.com/pynk.iris

    Pentru mine, fericirea inseamna libertate... Libertatea de a fii eu insami !
    Fericirea inseamna: o ceasca mare si aburinda de ceai, alaturi de o carte buna. Fericirea este: un dus fierbinte in timp ce canti : "Step by step" ( Whitney Houston). Fericirea inseamna: un catel care se aseaza la picioarele tale, iar tu ii poti simti inima palpitand de dragoste. Fericirea inseamna: iubirea si acceptarea neconditionata pe care o primesti si o oferi familiei si prietenilor... In concluzie, cum am mai spus, (pentru mine) fericirea inseama libertate. Libertatea de a te putea bucura (in pace) de cele mai frumoase, interesante, placute, simple sau/si extravagante lucruri, sentimente si trairi... Fericirea inseamna sa poti fii Tu, dar nu orice fel de "Tu", ci un "Tu" impacat cu sine! :)

    RăspundețiȘtergere
  30. Nume de facebook: Alexandra Belikov
    Cont: https://www.facebook.com/alexandra.belikov
    Pentru mine fericirea pura va fi intotdeauna echivalenta cu simplitatea, linistea, pacea si... lectura.Fericita ma poate face o carte interesanta, o zi ploioasa, o cana cu ceai, o pisica blanda, un copil ludic,o batrana zambitoare, un acord de vals auzit de la opera de peste drum, luna plina or un spectacol de balet.

    RăspundețiȘtergere
  31. Am dat like de pe profilul de Facebook cu numele Lavinia Alexa: https://www.facebook.com/profile.php?id=100003828414305
    Fericirea pentru mine are o definitie simpla: sa fiu alaturi de familia si prietenii care ma iubesc sincer, sa scriu si sa citesc :)

    RăspundețiȘtergere
  32. Nume facebook: Catalina Dumbrava
    Cont:https://www.facebook.com/catalina.dumbrava.96
    Pentru mine fericirea inseamna: dragostea cu care ma privesc sotul si baietelul meu

    RăspundețiȘtergere
  33. https://www.facebook.com/alexa.ilinca
    Alexa Ilinca
    Fericirea inseamna sa rad din toata inima indiferent de motiv, fericirea inseamna liniste sufleteasca! <3

    RăspundețiȘtergere
  34. FB: Sofy Ene
    Link Fb: https://www.facebook.com/sofy.ene.104
    Pentru mine fericirea inseamna pace in suflet, sa fiu iubita si sa iubesc, sa fac ceea ce imi place si sa ma inconjor de oameni buni care sa ma incarce cu energie pozitiva in fiecare zi.

    RăspundețiȘtergere
  35. FB: Stan Elena
    https://www.facebook.com/stan.elena.7?ref=tn_tnmn
    Fericirea este ca un orgasm al vietii. De cele mai multe ori mimezi ca ai avut...

    RăspundețiȘtergere
  36. Pentru mine fericirea inseamna toate gesturile si cuvintele si momentele care reuesc sa-mi aduca zambetul pe buze.
    Faceook: Raluca Murariu https://www.facebook.com/raluca.murariu.9

    RăspundețiȘtergere
  37. Fericirea reprezintă orice moment petrecut alături de cei dragi. :)
    FB: Denisa Ivascu
    https://www.facebook.com/denise.ad.31

    RăspundețiȘtergere
  38. https://www.facebook.com/georgiana.state
    fb: georgiana state
    Viata este frumoasa si-mi aduce fericirea -in fiecare clipa , fiecare zi ,cu fiecare pas , fiecare suras...continui sa o descopar … e un labirint, o adevarata enigma pentru mine! O enigma care imi place, care ma face curioasa, si care se joaca cu mintea si cu sufletul, prin incercarile,bucuriile, toate evenimentlele la care ne supune.De multe ori am impresia ca o deslusesc, iar a doua zi, misterul si enigma sunt si mai mari.Iubesc ritmul frenetic al vietii, si viteza cu care trece peste noi, chiar daca o face scurta. Asta ma face sa o traiesc la maxim, si cred ca sunt si o norocoasa, caci viata, mi-a oferit multe sanse.Viata mi-a dat sansa sa traiesc o multitudine de sentimente, si senzatii de la adrenalina si un puternic sentiment de maretie de pe unul din cele mai inalte varfuri ale lumii, pana la acel sentiment divin, pentru care inca nu s-au inventat cuvinte, pe care il ai atunci cand dai viata.Cred de asemenea, ca viata e o carare perpetua,pe care noi mergem, cautand implinirea ei prin ideal.
    Mi-am indeplinit multe vise, insa idealul meu, a fost familia. Si am ajuns acum, la varsta de 30 de ani, sa fiu o femeie simpla, dar implinita ca are langa ea tot ce are nevoie. Un camin cald si primitor, un sot bland si iubitor, si o fetita, care de 5 ani imi lumineaza diminetile cu privirea-i sincera si pura de copil, si al carui glas, e cea mai frumoasa muzica pentru mine.O familie asupra careia plutesc dragostea si armonia.Viata are mai multe etape, iar in fiecare etapa, noi ne schimbam, la fel si idealurile, sau lucrurile care ne fac fericiti. Pana acum, experientele cat mai diverse si cat mai nebunesti, mi-au adus fericirea. Acum, familia este tot universul meu, si cred ca frumusetea , fericirea si iubirea au fost mereu pivotul unei existente perfecte.
    Imi doresc atat de mult cartea , incat m-am abtinut cu greu sa nu citesc review-ul Vreau s-o descopar singura :-))

    RăspundețiȘtergere
  39. https://www.facebook.com/marius.orbai
    Marius Sorin
    O carte interesanta pe care as dori sa o citesc.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Powered By Blogger