vineri, 1 ianuarie 2021

Paula's Choice Skin Balancing Super Antioxidant Concentrate Serum



Paula's Choice
Skin Balancing Super Antioxidant Concentrate Serum

Ser antioxidant concentrat, repară și hrănește în profunzime pielea!
Ser anti-aging concentrat, cu antioxidanți, retinol și extracte din plante
Ajută la repararea distrugerii celulare și stimulează neocolagenul
Repară și protejează pielea împotriva daunelor cauzate de factorii de mediu
Revitalizează și uniformizează culoarea pielii, îmbunătățește semnele de îmbătrânire a pielii
Pielea se simte incredibil de mătăsoasă, iar descuamările sunt eliminate


۝Ambalaj: Este un ambalaj de calitate, are un aspect plăcut, nuanța este una relaxantă și ușor de identificat în dulăpiorul meu de produse cosmetice. Este un ambalaj igienic si permite dozarea facila a produsului, printr-o simpla apasare produsul curge in doza potrivita pentru o aplicare.
Ce este foarte interesant este că produsul se comercializează în două tipuri de ambalaje, full size și trial size.
Ador produsele trial size pentru calatorii, puține branduri investesc în produse trial size și in plus un alt aspect pentru care îmi place ideea de trial size este că îți poți comanda produsul trial size pentru a vedea daca este cu adevărat produsul potrivit pentru tenul tău.

💧Textura: este o textura fina tip gel, emulsie de silicon în apă și lasa senzatia unei atingeri matasoase, este extrem de delicata si lasa tenul fin.
 

Proprietăți și beneficii

Skin Balancing Super Antioxidant Concentrate Serum este un ser concentrat cu textură extrem de lejeră, care infuzează pielea cu un complex de retinol, vitamine și antioxidanți anti-aging cu beneficii în prevenirea și repararea semnelor de îmbătrânire a pielii. Aduce aport de nutrienți, hidratează lejer și protejează împotriva daunelor cauzate de factorii de mediu.

Formula avansată ajută la echilibrarea cantității de sebum, oferă matifiere de lungă durată, netezește liniile fine, uniformizează culoarea pielii, previne blocarea porilor, ameliorează aspectul porilor dilatați și restaurează luminozitatea naturală. Skin Balancing Super Antioxidant Concentrate Serum are o textură specială cu absorție imediată care asigură o hidratare lejeră tenului cu exces de sebum, în timp ce lasă pielea catifelată și netedă.

Este în special benefic tenului cu tendințe acneice sau acnee, ajută la estomparea petelor roșii și imperfecțiunilor cauzate de pustule sau alt tip de erupții cutanate, în timp ce reduce iritațiile și inflamația cauzată de pustule.






Preț recomandat:

Gramaj 
Full size - 30 ml - 178 lei
Trial size - 5 ml - 39 lei

Rețele de socializare: 
 🔎 Facebook: https://www.facebook.com/PaulasChoiceRomania 
  🌐Site  http://www.paulaschoice.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Powered By Blogger