luni, 25 ianuarie 2021

Masaj anticelulitic cu bețe de bambus la Sky Wellness & Spa

Beneficiile masajului anticelulitic cu bețe de bambus au fost demonstrate cu mii de ani in urmă de asiatici, iar astăzi, această metodă de masaj este benefică pentru organism și puteți beneficia de ea într-un Spa excepțional Sky Wellness & Spa.

Masajul anticelulitic este acel tip de masaj aplicat local pe zonele afectate de celulită, în scopul de reducere a acesteia. Indiferent de anotimp este ideal să avem o piele tonifiată și hidratată.

Cea mai eficientă terapie pentru a îndepărta și netezi celulita  și să confere pielii un aspect mai ferm este masajul anticelulitic cu bețe de bambus. 

Tehnica constă în fricțiuni ușoare realizate cu ajutorul unor bețe speciale din lemn de bambus, de diferite mărimi pentru toate zonele afectate ale corpului. 

Pe lângă atenuarea celulitei, masajul cu bețe de bambus induce o stare de relaxare fiind recomandat si bărbaților, sportivilor, datorită stimulării musculaturii.



Masajul anticelulitic cu bețe de bambus reglează temperatura corpului, tonifică musculatura în profunzime și favorizează degradarea țesutului adipos, având în plus o acțiune stimulatoare asupra circulației sângelui.

Pe lângă atenuarea celulitei, masajul cu bambus stimulează suplețea și elasticitatea pielii si a țesuturilor subcutanate, pielea fiind astfel tonifiată și întinerită.

In cultura asiatică, bambusul simbolizează energia vitală, longevitatea și fertilitatea, iar tehnicile practicate în terapiile de la Sky Wellness & Spa au, de fapt, origini mai îndepărtate.

In China, masajul cu bambus a fost asociat din cele mai vechi timpuri cu tinerețea veșnică, forța și prosperitatea, studiile recente demonstrează că, prin stimularea țesuturilor cu ajutorul acestor bețe, corpul se umple de energie, circulația fluidelor este impulsionată și se reglează temperatura corpului, tulburată adesea din pricina acumulării de toxine și a circulației defectuoase.


 Site: https://sky-spa.ro/

Facebook:  https://www.facebook.com/skywellnessspa  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Powered By Blogger