miercuri, 26 februarie 2014

Lenovo perfecţionează tableta multimodală prin noua Yoga Tablet 10 HD+ O experienţă mobilă premium în trei moduri de folosire



  • Echipată cu un ecran full HD, procesor extrem de rapid şi cameră foto ultra-sensibilă
  • Aceeaşi autonomie unică de 18 ore1 şi cele trei moduri de folosire (mobil, stand, înclinat) ale modelului original
  • Prevăzută acum cu cinci aplicaţii Lenovo DOit pentru distribuirea de conţinut, sincronizare, protejarea datelor şi administrarea fotografiilor

BARCELONA – 24 Februarie 2014: Liderul industriei PC+ Lenovo a anunţat la Mobile World Congress 2014 noua YOGA Tablet 10 HD+, un dispozitiv Android multimodal care ridică tableta Yoga originală la un nou nivel, oferind o experienţă mobilă premium. YOGA Tablet 10 HD+ perfecţionează arhitectura unică a tabletei ce poate fi folosită în trei moduri, printr-o infuzie de tehnologii de vârf. Printre acestea se numără ecranul Full HD, procesorul Qualcomm® Snapdragon™ şi camera foto de mare rezoluţie, în timp ce incredibila autonomie de până la 18 ore1 rămâne neschimbată.

Noile caracteristici
În timp ce tableta Yoga 10 originală rupea monotonia omniprezentă a designului tabletelor de pe piaţă, noua YOGA Tablet 10 HD+ perfecţionează acest model. În primul rând, utilizatorii vor observa că display-ul 20/20 Vision de 10.1 inci oferă o imagine vie, într-o atrăgătoare carcasă argintie. Cu o rezoluţie Full HD de 1920x1200, filmele şi fotografiile sunt de o claritate impecabilă. Datorită tehnologiei Smart Display, tableta ajustează automat imaginile şi textele afişate în funcţie de lumina ambientală, pentru a proteja ochii utilizatorilor în toate modurile de folosire.

Construită pentru a accesa în mişcare conţinutul multimedia, tableta lansează instantaneu aplicaţiile şi deschide rapid fişierele datorită noului procesor Qualcomm Snapdragon 400 cu patru nuclee şi spaţiului mare de stocare. Prevăzută cu Android 4.3, tableta este echipată cu un sistem audio Dolby®, cu un ecran tactil sensibil în zece puncte, un port micro USB cu suport on-the-go şi o tastatură opţională. Pentru instantanee şi mai clare, YOGA Tablet 10 HD+ este echipată cu o nouă cameră de înaltă definiţie de 8MP, perfectă pentru a fotografia prietenii, familia şi momentele preţioase ale vieţii.

Trei moduri de folosire, o singură tabletă
Echipată cu tehnologii premium, YOGA Tablet 10 HD+ păstrează designul şi caracteristicile de care utilizatorii s-au îndăgostit la apariţia primei YOGA Tablet 10, pornind de la incredibila autonomie de până la 18 ore1. Cele trei moduri de folosire unice ale acestei tablete – Mobil, Înclinat şi Stand – continuă să ofere flexibilitate în utilizare pentru aproape orice situaţie. Bateria cilindrică unică permite susţinerea foarte comodă în mână a tabletei pentru lecturi sau pentru navigarea online, sau aşezarea uşor înclinată a acesteia pe birou, pentru un unghi mai bun vizionare. Utilizatorii pot de asemenea să deschidă piciorul de susţinere ataşat bateriei pentru a aşeza tableta în poziţie ridicată (Stand) perfectă pentru vizionarea de filme sau albume foto la orice înclinare între 30° şi 80°.

Faceţi mai multe, cu DOit Apps
Cele trei aplicaţii DOit oferite de Lenovo simplifică distribuirea, sincronizarea şi protejarea datelor de pe YOGA Tablet 10 HD+.
Aplicaţia SHAREit permite distribuirea instantanee a imaginilor, clipurilor video, fişierelor audio, documentelor, contactelor şi chiar a aplicaţiilor către până la cinci dispozitive, fără nicio conexiune la internet. Transferul se face wireless la viteze de 40 de ori mai mari decât cele oferite de Bluetooth®.
Printr-o singură atingere de ecran, aplicaţia SECUREit optimizează şi protejează datele de viruşi, spam sau malware, iar dacă tableta se pierde sau este furată, protecţia antifurt o blochează. SECUREit protejează utilizatorii de accesul neautorizat la informaţiile personale şi măreşte viteza de funcţionare a tabletei prin închiderea aplicaţiilor redundante deschise în background.
Aplicaţia SYNCit este un asistent personal de backup, prin copierea în cloud a contactelor, mesajelor text şi evidenţei apelurilor. Utilizatorii pot de asemenea să copieze conţinutul tabletei lor pe un alt dispozitiv Android.
Aplicaţia SNAPit Camera oferă o flexibilitate fără precedent pentru imaginile realizate în condiţii speciale precum panoramare, modul burst, imagini la unghi larg, lumină slabă şi altele. SNAPit oferă de asemenea filtre şi efecte speciale, iar imaginile pot fi editate imediat: utilizatorii pot îndepărta obiecte nedorite sau pot crea GIF-uri animate.

Declaraţii
“Utilizatorii ne-au spus că iubesc YOGA Tablet pentru designul inteligent care le oferă o soluţie mai bună în toate situaţiile de folosire a tabletei,” a declarat Jeff Meredith, vice preşedinte marketing, Mobile Business Group, Lenovo. “Am creat acum noua YOGA Tablet 10 HD+ pentru a le oferi consumatorilor cea mai bună experienţă multimodală posibilă şi tehnologii premium, de la ecranul superb şi procesorul ultra-rapid până la aplicaţiile dedicate.”

“Suntem încântaţi să continuăm colaborarea cu Lenovo pentru a oferi experienţe mobile premium şi autonomie mai mare a bateriei,” a declarat Luis Pineda, vice preşedinte pentru dezvoltare, sisteme mobile, Qualcomm Technologies, Inc. “Alături de designul unic al Yoga Tablet 10 HD+, procesorul Qualcomm Snapdragon 400 permite o experienţă multimedia uimitoare, capturi şi playback video HD impecabile, experienta audio HD multicanal şi conectivitate perfectă.”

Disponibilitate2
YOGA Tablet 10 HD+ va fi disponibilă din aprilie la preţuri de la $349.

Despre Lenovo
Lenovo este o companie de tehnologie personală cu o cifră de afaceri de 34 miliarde USD şi cel mai mare producător global de computere personale, care deserveşte clienţi din peste 160 de ţări. Dedicat construirii unor computere personale şi dispozitive pentru internet mobil de o concepţie excepţională, modelul de business al Lenovo se bazează pe inovaţie, un lanţ logistic global extrem de eficient şi pe o execuţie strategică puternică. Formată în urma achiziţionării de către Lenovo Group a fostei Divizii de Calculatoare Personale a IBM, compania dezvoltă, produce şi lansează pe piaţă produse şi servicii tehnologice fiabile, de înaltă calitate, sigure şi uşor de folosit. Linia sa de produse include legendarele computere personale comerciale marca Think şi computere pentru gama largă de consumatori marca Idea, precum şi servere, staţii de lucru şi o familie de dispozitive de internet mobil, incluzând tablete şi smartphone-uri. Lenovo, o companie aflată în topul 500 Fortune, deţine centre de cercetare importante în Yamato, Japonia, în Beijing, China şi în Raleigh, Carolina de Nord. Pentru mai multe informaţii, accesaţi www.lenovo.com.


1Estimare a autonomiei maxime. Autonomia poate varia în funcţie de mulţi factori. Detaliile sunt disponibile la http://www.lenovo.com/battery-info

2Preturile nu includ taxele sau costurile de livrare şi sunt supuse modificării fără anunţare prealabilă. Preţurile la vendor pot varia. Preţurile de bază nu includ toate caracteristicile prezentate. Toate ofertele sunt supuse disponibilităţii. Lenovo îşi rezervă dreptul de a modifica oferta de produse şi specificaţiile în orice moment, fără un anunţ prealabil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Powered By Blogger