miercuri, 26 februarie 2014

Editura Litera lansează colecția Dicționarul Elevului Deștept, în 8 volume


Din 27 februarie 2014, Editura Litera îți aduce colecția Dicționarul elevului deștept, o serie de 8 volume care vor apărea, săptămânal, la toate chioșcurile de ziare.
Dicționarele se adresează în primul rând elevilor din ciclul gimnazial și din cel liceal. Ca atare, materialul a fost astfel selectat încât să se plieze pe abilitățile și pe sfera de interes ale publicului-țintă și, în acest fel, să poată constitui un instrument de lucru deopotrivă util și eficient în activitatea școlară.

Titlurile dicționarelor, care vor apărea exclusiv cu ziarul Libertatea în fiecare zi de joi, sunt: Dicționar englez-român, Dicționar român-englez, Dicționar explicativ al limbii române, Dictionar ortografic al limbii române, Dicționar de sinonime, antonime și paronime, Dicționar de cuvinte și sensuri recente, Dicționar geografic universal, Dicționar de expresii și locuțiuni românești.

* * *
Litera aniversează 25 de ani de existență!

În 1989 lua ființă, la Chișinău și București, Editura Litera. Se împlinesc, așadar, anul acesta, 25 de ani de existență. Ani în care, cu tenacitate, cu pasiune, cu profesionalism, cu reușite majore, Litera a editat peste    4 000 de titluri, într-un tiraj total de aproape 46 de milioane de exemplare. Acoperind practic toate domeniile de ficțiune și nonficțiune, Litera a reușit să se impună prin calitatea produselor sale, devenind unul dintre cei mai importanți actori de pe piața de carte. Îți mulțumim că ne ești alături, și te invităm să ne însoțești, și de acum înainte, în călătoria noastră printre cărți, idei și cuvinte.
Litera - Un sfert de secol de cărți!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Powered By Blogger