vineri, 22 noiembrie 2013

Răsplătesc fidelitatea!- CONCURS INCHEIAT


Pentru ca ador comentariile voastre, părerea voastră este foarte importanta pentru mine si îmi place sa învăț in fiecare zi de la voi, apoi dacă este cazul sa îmbunătățesc anumite lucruri.
Pentru ca din statistici trag concluzia ca am multi cititori, însă timpul, probabil va împiedică sa fiți putin mai activi, atât pe blog, cât si pe pagina de Facebook si pentru ca îmi place sa va știu mereu aproape, 
v-am pregătit o modalitate de a putea răsplăti fidelitatea voastră.
Voi răsplăti oamenii implicați care au răbdarea sa tasteze si sa conceapă comentarii la articolele de pe Blog si eventual de pe pagina de Facebook a Blogului.
Nu voi aprecia comentariile scurte, ci pe cele complexe la subiect, pentru ca îmi doresc sa va implic in articole si sa va stimulez sa va exprimați părerea.
Pentru ca va fi un prim concurs de test, regulile sunt mai simple si perioada de participare va fi mai scurta.
Un prim Concurs, are nevoie si de un Sponsor implicat si activ, SpaRitual.

Perioada de participare 22 Noiembrie - 1 Decembrie 2013

Premiu oferit: 
Doua oje din colecția de iarna Illuminate si un produs de îngrijire corporala.

Condițiile participare:
  • Like paginii de Facebook a sponsorului SpaRitual AICI
  • Like paginii de Facebook Beauty by Coco AICI
  • Lasa un comentariu cu Link către contul tău de Facebook si numele contului de Facebook sa putem verifica dacă au fost respectate condițiile de participare si nu uita sa ne spui de ce ți-ar plăcea sa testezi produsele oferite ca premiu.
  • Dupa primirea premiului așteptăm sa ne spui părerea ta despre produsele SpaRitual primite
  • Apoi te invit sa te implici in articolele publicate după lansarea concursului si aștept cu drag comentariile tale.
Detalii Concurs:
  • Voi aprecia cel mai activ cititor atât pe Blog pe Facebook cât si pe pagina de Facebook a sponsorului.
  • In cazul in care vor fi mai multe cititoare fidele atunci voi apela la un program ajutător si câștigătoarea va fi aleasa prin Random.org
  • Premiul va fi expediat de către sponsor prin curier rapid.
Mult Succes!

Castigatoarea este Elena Craciun! Felicitari!


31 de comentarii:

  1. Fb: Dinu Florina
    https://www.facebook.com/dinu.florina.5
    Mi-ar placea sa testez produsele pentru ca imi plac mult, in special ojele, sunt preferatele mele. Nuantele ojelor sunt superbe si se potrivesc de minune cu atmosfera sarbatorilor de iarna. Lotiunea de corp este binevenita mai ales acum iarna cand avem nevoie de mai multa hidratare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Fb:Elly Madalina
    https://www.facebook.com/elymadalina
    Mi-ar face mare placere sa testez aceste produse,ojele au niste culori tare placute,iar lotiunea ma incanta mai mult decat orice!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. fb rosia victoria
    http://www.facebook.com/victoriarosia
    M-as bucura sa pot testa laptele de corp,am o piele uscata si folosesc laptele de corp dupa fiecare baie,in plus arata foaret bine ,nu am mai avut produse din acest brand,sper sa fiu norocoasa :)

    RăspundețiȘtergere
  4. fb:Nicoleta Agache
    https://www.facebook.com/nicoleta.agache
    Mi-ar placea sa testez ojele,au niste culori superbe,dar si lotiunea de corp ma incanta.

    RăspundețiȘtergere
  5. fb.pop aurelia share.https://www.facebook.com/pop.aurelia.5,Mi-ar face mare placere sa testez aceste produse minunate,ojele au niste culori tare placute,,in plus arata foaret bine ,nu am mai avut produse din acest brand.

    RăspundețiȘtergere
  6. Andreea Postolache --> Este foarte bine ca te-ai gandit sa organizezi un asemenea concur si sa rasplatesti pe una dintre persoanele ce-ti urmaresc postarile care sunt foarte interesant si din care ai ce invata. Eu te sfatuiesc sa o tii tot asa si chiar mai bine. O zi frumoasa iti doresc. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Uite si link-ul contului meu de facebook: https://www.facebook.com/postolache.oanaandreea?ref=tn_tnmn

    RăspundețiȘtergere
  8. https://www.facebook.com/profile.php?id=100000196575572&ref=tn_tnmn
    Badau Alina Marina . Mi-ar place tare mult sa vad cum sunt aceste produse,eu nu am avut norocul sa am nici unul pana acum , multumesc :)

    RăspundețiȘtergere
  9. FB: Mere Verzi- https://www.facebook.com/merreverzi :) Eu mi-as dori sa le incerc intrucat nu am folosit niciodata produse de la ei, in plus, fiind femeie, imi place sa am o manichiura ingrijita, indiferent de imprejurari. :)

    RăspundețiȘtergere
  10. https://www.facebook.com/smaranda.nicoleta as dori sa le testez pentru ca nu le am folosit si am auzit numai cuvinte de lauda :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna!
    share-
    https://www.facebook.com/brindusa.aluculesei/posts/466533696790644
    imi doresc mult sa testez si eu aceste produse,inca nu am folosit si dupa prezentarea facuta de tine m-ai convins ca sunt minunate!

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna
    share: https://www.facebook.com/aghinitei.maria/posts/625128470879102
    link fb: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=294544173937535&set=a.279597648765521.69349.100001458641819&type=1&source=11
    Imi doresc sa folosesc ojele prezentate de tine. Imi plac nuantele, sunt in ton cu sarbatorile ce se apropie si calitatile enumerate ma fac sa mi-le doresc ! Noroc sa fie, ca unghiile mele sa strluceasca de sarbatori.

    RăspundețiȘtergere
  13. buna!
    nume fb: ana-maria ignat
    link:https://www.facebook.com/profile.php?id=100004058989707&ref=tn_tnmn
    Minunat....sper s aam noroc:)

    RăspundețiȘtergere
  14. https://www.facebook.com/alexandra.ioana.3701

    Mi-as dori tare mult sa testez ojele pt ca de o perioada de timp am decoperit ca sunt un mic rasfat care imi fac ziua mai frumoasa si ma binedispun. Chiar daca nu stiu sa fac manichiuri complicate, daca ojele sunt de calitate,chiar si o manichiura simpla te poate soate din anonimat :D

    RăspundețiȘtergere
  15. candrea nadia alina23 noiembrie 2013 la 13:36

    Buna, COCO! Intr-adevar, timpul ne desparte, sa stii! Nu de putin ori, imi propun sa deschid calculatorul si sa petrec ceva vreme citind cele mai proaspete postari de pe blogurile care imi sunt dragi, dar parca timpul nu mai ajunge niciodata, intervine tot timpul ceva, si iar raman in urma cu noutatile! Ma gandesc cu mare uimire ca in urma cu ceva ani, cand eram studenta, nu percepeam trecerea atat de rapida a timpului, aveam tone de cursuri de invatat intr-un timp scurt si totusi nu intram in panica si nici nu ma plangeam, dar acum, in ultima vreme, singurul regret pe care il am este ca nu apuc sa fac tot ce imi propun! Oricat as incerca, timpul este cel mai mare inamic al meu! SI NU NUMAI AL MEU, CRED!
    As fi incantata sa castig acest premiu de "fidelitate", SpaRitual este pe buzele tuturor in ultima vreme si sunt curioasa in privinta produselor pe care le pui la bataie in aceasta provocare! Apropo de modul cum ai inceput postarea, NOI avem de invatat de la tine, esti plina de surprize si noutati intotdeauna, asa ca noi suntem cele care avem de pierdut daca iti ratam articolele!
    fb: nadia alina candrea
    https://www.facebook.com/nadiaalina.candrea
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna, Coco!
    Despre SpaRitual citesc peste tot si chiar mi-as dori sa aflu despre ce este vorba. Culorile ojelor din imagine sunt senzationale. Sunt momentan in cautarea unei lotiuni pentru corp sau a unui lapte de corp. Poate gasesc la cei de la SpaRitual ceva pentru o piele uscata si de frig si de fel. :) Eu oricum sunt fana declarata Beauty-by-coco si voi citi si comenta aici cu cel mai mare drag in continuare!
    Fb meu: Craciun Elena
    Link: https://www.facebook.com/elena.alina.3990

    RăspundețiȘtergere
  17. FB: Ana Maria Tatucu
    link:https://www.facebook.com/anamaria.tatucu
    Eu recunosc ca imi neglijez unghiile de ceva vreme la capitolul oja, lucrand acasa si fiind mereu cu cel mic, nu gasesc acel moment de "pictura" pe unghii, plus ca orice oja am miroase si e un pic toxica.Despre marca Spa Ritual eu am aflat de pe blogul tau si citind apoi mai departe, cred ca e singura marca in care as avea incredere la capitolul decorare unghii, adica m-as putea da cu aceste lacuri si in apropierea copilului fara sa imi fie teama ca va veni sa isi bage manutele si el la pictat....clar se va intampla asta. Imi plac mult si ambalajele, sticlele parca ar fi niste mini amfore, cum vad ca arata si flaconul de body lotion care numai prin forma exprima ceva extrem de feminin si natural. Imi place si denumirea "instinctual"...da foarte multe semnale despre ce este in interior. Rar am intalnit creme de corp care sa ma inspire numai din cum arata ambalajul...am mai avut genul asta de feeling la produsele Decleor, tu stii bine, pentru ca si tu folosesti cu drag si aceasta gama. Spa Ritual e pe lista mea de produse pe care doresc sa le incerc, ma bucur ca inca o data la tine pe blog gasesc o sansa sa le pot avea mai repede daca am noroc si mai ales ca povestesti atatea despre ele. Ma gandeam acum la zilele acelea cand am inceput sa iti citesc blogul, cum ai inceput cu parfumuri si m-ai cucerit instant.

    RăspundețiȘtergere
  18. https://www.facebook.com/#!/smarandache.daniella
    Super....sper sa am noroc............

    RăspundețiȘtergere
  19. FB: http://www.facebook.com/crystina.nichita
    nume FB: crystyna nichita
    share: http://www.facebook.com/crystina.nichita/posts/470193983089308
    Mi-ar placea sa testez aceste produse pentru ca este o gama de produse naturale si de calitate

    RăspundețiȘtergere
  20. Panait Diana Ionela25 noiembrie 2013 la 12:26

    https://www.facebook.com/diana.ionela.31
    Facebook:Diana Ionela
    Mi-ar placea sa testez aceste produse deoarece mi s-a spus ca sunt de calitate!

    RăspundețiȘtergere
  21. FB: Mihai Oana
    https://www.facebook.com/oanaboz
    Imi doresc sa testez aceste produse intrucat sunt de calitate. In plus, vreau sa le folosesc mai ales ca vin si sarbatorile:)!

    RăspundețiȘtergere
  22. fb:yulia si emy
    share concurs:https://www.facebook.com/yulia.busuioc/posts/478534458926880
    pagina de fb:https://www.facebook.com/yulia.busuioc
    Imi doresc sa testez aceste produse deoarece nu am incercat nimit de la SPARITUAL,si soon is my B-DAY ar fi un super cadou

    RăspundețiȘtergere
  23. https://www.facebook.com/monika.erzsebet/posts/399980320134201

    RăspundețiȘtergere
  24. https://www.facebook.com/brose.dragalase
    FB : anaiss anaiss
    MI-as dori sa testez aaceste produse deoarece am auzit doar lucruri bune despre ele, dar nu am avut ocazia sa le incerc inca.

    RăspundețiȘtergere
  25. https://www.facebook.com/lilishor.tzitzishor

    Nu am incercat niciodata produsele Sparitual si mi-as dori tare mult. Indiferent de rezultat te voi urmari in continuare, pentru ca, pe langa premiile deosebite si concursurile interesante, am invatat foarte multe de la tine.

    RăspundețiȘtergere
  26. Fb Raileanu Elena Georgiana
    Link profil https://www.facebook.com/raileanu.e.georgiana
    Imi place sa testez produse noi pentru ca mereu mi'au placut provocarile iar dorinta de a incerca produse noi este la fel ca entuziasmul unui copil in Ajunul Craciunului.

    RăspundețiȘtergere
  27. FB:Nelyda Nelly
    link profil:https://www.facebook.com/Nelyda.Nelly
    Mi-as dori sa testez aceste produse Sparitual pentru ca am avut ocazia doar sa citesc despre ele,insa din lipsa bugetului nu le-am putut cumpara.Lotiunea de corp ar fi bine-venita pentru ca ofer o atentie deosebita in aceasta perioada pielii care are nevoie de ingrijire speciala potrivita sezonului rece.

    RăspundețiȘtergere
  28. Doresc sa incerc produsele Sparitual pentru ca am auzit prea mult scriindu-se despre ele, despre calitatea acestora...sunt curioasa. Ar fi un cadou frumos de Mos Nicolae.

    https://www.facebook.com/rcameliab

    Camelia Covaci (FB)

    RăspundețiȘtergere
  29. Fb. link profil: https://www.facebook.com/laura.myrvold
    Nume facebook: Laura L. Myrvold
    In primul rand multumim pentru concurs, premiile sant super ! Nu de putine ori am auzit si citit de aceste oje de la SpaRitual, mi-as dori tare mult sa pot incerca si eu una, mai ales ca, culorile sant foarte frumoase, le-as putea combina foarte frumos ( recunosc ca oja albastra nu am avut niciodata, desi e culoarea mea preferata) .Ar fi un cadou excelenent de sarbatori. Cat despre lotiunea de corp din aceiasi gama sant sigura ca e la fel de buna si calitativa, avind in compozitia sa ginger indonesian, m-ar ajuta mult si mi-ar place sa-mi rasfat pielea corpului cu o astfel de lotiune pe timpul iernii, eu avind o piele tare uscata in sezonul rece.

    RăspundețiȘtergere
  30. Da chiar aproape :) vor mai urma si alte concursuri cu premii tentante! :)

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Powered By Blogger