vineri, 18 octombrie 2013

LARA STONE NOUA AMBASADOARE PENTRU L’ORÉAL PARIS



Lara Stone are o frumusețe… nepământeană. 

Forme spectaculoase, o silueta a la Brigitte Bardot si o strungăreață atât de sexi o fac sa fie cu adevarat iconica.
Lumea modei a fost fascinata de frumusețea ei, ceea ce a propulsat-o in topul modellingului.
Este recunoscuta ca Top Model, dar uneori este descrisa ca un “anti-model” pentru lookul si personalitatea ei diferite in acest mediu standardizat al defileurilor de moda.
Dupa ce a devenit mămică pentru prima data a revenit in lumea modei mai strălucitoare ca înainte.
Părinții: tatăl englez si mama olandeza. Lara a fost descoperita de un agent pe când avea doar 12 ani in timpul unei excursii la Paris.
A prezentat pentru showul de toamna al casei Givenchy in 2006, iar apoi pentru majoritatea caselor celebre: Chanel, Prada, Louis Vuitton, Marc Jacobs,Lanvin si Fendi, devenind muza tuturor designerilor.
Lara Stone a apărut in multe campanii publicitare, a semnat un contract exclusiv cu Calvin Klein si a pozat pentru multe editoriale in majoritatea revistelor de moda. A avut o relație foarte buna cu editorul revistei Vogue, Carine Roitfeld, care i-a dedicat multe pagini. A fost doar începutul unei lungi prietenii cu edițiile internaționale ale acestei reviste, Lara apărând in timp pe aproape 10 coperte.
Lara Stone are 29 de ani, este căsătorită cu actorul britanic David Walliams si a devenit mămică in Mai 2013.
Lara devine astazi ambasadoare L’Oréal Paris pentru viitoare lansări din categoriile machiaj, îngrijirea si colorarea parului.

“Ma simt flatata sa ma alătur echipei de ambasadoare L’Oréal Paris. Am astfel șansa sa spun “Pentru ca meritați” femeilor din întreaga lume, ceea ce este o mare onoare. L’Oréal Paris este un brand pentru care frumusețea si personalitatea merg mana in mana. Uitându-ma in spate la cariera mea, pot spune ca ma identific cu valorile acestui brand. Frumusețea reprezinta modul in care poți spune cine ești cu adevarat”.
Lara Stone


2 comentarii:

Postări populare

Powered By Blogger