joi, 3 octombrie 2013

Încrederea ca definiție a frumuseții


Incepe scoala de Beauty Blogging la L`oreal Paris

Ca de fiecare data, la inceput de scoala, intai invatam cate ceva de la oamenii cu mai multa experienta, apoi ne insusim cele invatate si sustinem examene. 
Am citit cu mare interes articolul scris de Ioana, este unul din Bloggerii pe care-i urmaresc des, am invatat din experienta ei si acum la primul examen am ceva emotii.

Încrederea ca definiție a frumuseții

Ralph Lauren sustinea ca`` Frumusetea este in atitudine, este o expresie a elegantei si a increderii`` sunt complet de acord,  intr-o lume in care estetica este un etalon, cred ca frumusetea vine din interior si este importanta atitudinea cu care iti porti frumusetea.
Este important sa ai incredere in tine si indiferent de sabloanele pe care le impune societatea sa cuceresti cu personalitatea ta.
Cred cu convingere ca oamenii sunt mai frumosi si atragatori atunci cand sunt fericiti si cand au incredere in ei.



De mii de ani incercam sa gasim raspunsul la intrebarea : Ce este frumusetea?  si daca cautam cu atentie in istorie si ne uitam critic la femeile care au fost declarate ca fiind cele mai frumoase, vom descoperi cu surprindere ca nu aveau o frumusete rapitoare ci aveau o personalitate puternica si cucereau cu frumusetea fizica si cea interioara.
Astazi va invit sa cuceriti cu atitudinea voastra, cu frumusetea spirituala si rafinament, pentru frumusetea exterioara avem suficiente remedii pentru a reusi sa o evidentiem.
Este important sa gasiti un machiaj potrivit fetei voastre, produsele potrivite tenului si specialistii care sa va recomande tot ce este necesar pentru evidentierea frumusetii voastre.
Lumea a evoluat si astazi singurele lucruri pentru infrumusetare, care nu se pot cumpara sunt atitudinea, increderea si stralucirea interioara, in rest avem suficiente produse de machiaj si ingrijire pe piata care ne usureaza munca.
Avem atat de multe studii, atat de multi specialisti care se pot ocupa de infrumusetarea noastra incat ne putem relaxa, putem acorda mai mult timp lucrurilor care ne bucura si ne incarca spiritual.

Acum ceva vreme cand am lansat Blogul scriam urmatoarele:
``Sunt pasionata de frumusețe, ador îngrijirea, machiajul și moda. Iubesc tot ce este simplu și aduce frumusețe. 
Pentru mine frumusețea înseamna atitudine și pornește din interior. O femeie frumoasa cu adevarat este aceea care este mereu ea însăși, nu este ipocrita, nu are măști pe care le poarta la diferite recepții, care se simte confortabil în corpul ei, se accepta asa cum este ea la prima ora a dimineții, optimista, mereu conștienta de calitățile pe care le are și pe care le poate scoate cât mai bine în evidenta. Toate acestea cu un machiaj care sa evidențieze trăsăturile naturale, cu un parfum rafinat, cu o atitudine corecta, cu sclipirea din ochi si cu o urma de copilărie în suflet. Suntem frumoase de dimineața când deschidem ochii lângă persoana iubita, suntem frumoase când mergem aranjate la birou, când mergem la cumparaturi, cand facem curat în casa sau gătim... Totul este sa ne descoperim frumusețea și sa ne-o acceptam, sa zâmbim mai mult și sa lăsam fericirea sa ne inunde sufletul.``

Sustin in continuare cele scrise mai sus si va doresc sa straluciti in fiecare zi, sa va descoperiti pe voi, sa aveti in fiecare zi atitudinea care sa defineasca frumusetea voastra si increderea ca sunteti frumoase indiferent de etaloanele impuse de societate.
Sa nu urmariti tentintele ci sa urmariti sa fiti chic si sa purtati machiajul si hainele care vi se potrivesc si care va evidentiaza frumusetea naturala si sa aveti incredere ca puteti defini frumusetea in stilul vostru.

10 comentarii:

  1. Super interesat articolul, mult succes in competitie ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru comentariu si incurajare. :) Sa fie :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Mult succes! Articolul este unul special, cu siguranţă va fi apreciat pe măsură :-)

    RăspundețiȘtergere
  4. nu stiu cum de iti gasesti cuvintele sa scrii asa frunmos, ori ai o muza, ori esti talentata, desi cred ca a 2-a varianta e mao buna..

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc frumos draga mea, esti draguta! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Draga mea, nu pot decat sa fiu de acord cu tine, frumusetea adevarata si durabila vine din interior. chiar acum cateva momente, inainte sa citesc articolul tau, vorbeam cu o prietena online, e una dintre acele persoane rare, care reflecta frumusetea prin fiecare trasatura a ei, este ceva incredibil si as vrea sa fiu si eu asa, dar nu imi iese intotdeauna! Sunt absolut convinsa ca frumusetea vine din suflet. Tie iti doresc multa bafta si iti tin pumnii! Sa fie binee! :-*

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Powered By Blogger