joi, 16 mai 2013

Trăiesc, deci ma abtin

Se pare ca în ultima vreme este la moda sa spunem ca mâncam sănătos sau chiar sa o facem.
Îmi place ca sănătatea și grija pentru a fi sănătos a devenit o moda și dacă nu întotdeauna sunt de acord cu tot ce este la moda iată ca acum spun DA modei de a fi sănătos.


Trăiesc, deci ma abțin este cea dea doua carte scrisa de medicul Mihaela Bilic, nutritionistul preferat al vedetelor. La serviciile ei au apelat Andreea Berecleanu si Paula Seling. Tot ea a ajutat-o pe Teo Trandafir sa slăbească aproape 15 kg, iar Mihaela Radulescu marturiseste cu sinceritate în prefața cărții ca întâlnirea cu Mihaela Bilic i-a schimbat viata. 

Descrierea cartii:

``Îmi place să mănânc. Orice, oricât, oricând. Recunosc, fără falsă ipocrizie, că aș renunța la tone de piept de pui la grătar pentru un triunghi delicios de brânză împuţită, că nu există deliciu mai mare decât o bucată crocantă de coajă de pâine cu unt şi sare, iar garnitura ideală pentru orice tip de mâncare sunt cartofii prăjiţi. Nu fac parte din „fericita“ categorie a femeilor care uită să mănânce pentru că în ziua respectivă au avut prea multă treabă ori au fost supărate, nu pot trece indiferentă prin faţa unei patiserii în a cărei vitrină se lăfăie merdenele fierbinţi şi partenera perfectă pentru un film romantic, într-o seară târzie, este cutia de îngheţată savurată până la ultima linguriţă, chiar dacă e topită.
Este adevărat, însă, că nu mi s-a propus niciodată să prezint moda şi nici dimensiunile 90-60-90 nu le-am atins. Mi-ar fi plăcut să fiu slabă, atât de slabă încât cei din jur să-mi plângă de milă, să mănânc doar cât să nu mor de foame, iar după două înghiţituri să fiu sătulă. Ghinion, n-a fost să fie aşa! Nu e adevărat că ne naştem egale, pentru că aceleaşi 55 de kilograme pot fi fericirea uneia şi calvarul alteia. Dacă şi pentru voi cura de slăbire a devenit un mod de viaţă, iar gustul eclerului cu ciocolată l-aţi uitat de mult, am să vă dau o veste bună: am găsit, în sfârşit, soluţia! Citiţi această carte şi veţi găsi aici răspunsuri la toate întrebările care v-au frământat până acum!
Am scris-o pentru voi, din toată inima, şi cu siguranţă vă va fi de folos!
dr. Mihaela Bilic``




Este o carte pe care o recitesc mereu, din care am învățat multe, este colorata și vesela, iți da sfaturi utile pe care le memorezi ușor.
Sase capitole importante care iți vor schimba mentalitatea despre nutriție:

1. Orice dar cu măsură
2. De ce nu am reușit pana acum
3. De ce de data asta va fi altfel
4. 7 pași spre succes
5. Sugestii de meniu
6. Noțiuni de baza

Ne dorim mereu sa fim mai slabe, sa arătăm bine și sa avem pielea tonifiata asa ca pe lângă dieta și exercițiile fizice citind aceasta carte putem beneficia de sfaturile unui medic, specialist în domeniul nutriției.
Dr. Mihaela Bilic ne propune în carte și 7 pași pentru succes:

1. De la ce plecam și unde vrem sa ajungem
2. Cu ce începem și când
3. Obiectivele dietei
4. Principiile dietei
5. Premiați-va 
6. Evaluarea și monitorizarea rezultatelor
7. Stabilizarea și menținerea

Este o carte din care înveți ce însemnă o dieta echilibrata, înveți cât este de important sa te menții la o greutate ideala fără sa iți refuzi mici capricii culinare.
Disponibila la 50 de lei în majoritatea librăriilor online, creata din hârtie cerata  de calitate superioara.
Va recomand sa o citiți și veți avea 174 pagini de informații importante despre Nutriție.


6 comentarii:

  1. Draga mea, e prima data cand carcotesc pe blogul tau, mie nu imi place ce recomanda aceasta doamna doctor si nici tonalitatea ei. E un pic de presiune mascata pentru slabitul cu orice pret si eu nu sunt de acord. E drept ca eu ma ghidez dupa principiile din cartea d-lui doctor Daniel Menrath, cartea se numeste "Hrana pentru viata" si in aceasta carte se pledeaza pentru o nutritie care sa ne faca bine si nu doar pentru nutritie, ci si pentru felul cum gandim lucrurile in general. Eu am si ascultat odata un discurs al d-nei Bilic si ....nu stiu, nu mi-a placut, desi se vede ca este un bun profesionist, ca a studiat enorm, dar e ceva prea comercial in spate si chestia asta nu imi place. La fel dumneaei a fost si foarte ferma pe faza cu carnea, ca totusi trebuie sa mancam carne si ca ea nu intelege ideea vegetarianismului...si asta nu prea mi-a placut. Cred ca am ramas si sub impresia acelei conferinte la care am participat si de la care nu am plecat cu o parere buna despre aceasta d-na doctor. Dar rasfoind cartea am gasit si lucruri bune, nu neg asta, insa nimic mai special fata de zecile de carti de diete de pe piata.

    RăspundețiȘtergere
  2. M-ai facut curioasa...I must to have her!:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Am cartea si.... daca as respecta regulile as slabi dar....

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Powered By Blogger