luni, 3 august 2020

AQUA ALLEGORIA GUERLAIN


  Bucuria Naturii Cele mai frumoase grădini ale lumii sunt sursa de inspirație pentru cei mai mari parfumieri. Pentru prima data creat de casa Gurlain în 1999 și adăugată pe fiecare an o nouă aromă de marele nas Thierry Wasser, colecția Aqua Allegoria este jucăușă și continuă să trezească simțurile, aduce bucurie și este o colecție pe care fiecare iubitor de parfumuri își dorește să o dețină. Ca niște ode parfumate ale naturii și bucuriei, aceste parfumuri seducătoare cuceresc prin rafinamentul lor subtil și prin prospețimea de lungă durată. Concepute folosind o fuziune de note neașteptate care prezintă un ingredient, fiecare dintre aceste compoziții hedoniste aduc una dintre cele mai frumoase grădini din lume cu creativitate și o prospețime de vis, de durată, scoasă din unele dintre cele mai frumoase grădini din lume. Fiecare dintre aceste douăsprezece arome delicate, vesele și colorate creează bucurie, eliberează imaginația și captivează cu parfumul lor vesel. Doisprezece arome diferite ca niște evadări de bucurie, fiecare parfum creează o călătorie senzuală, fericită și plăcută către unele dintre cele mai uimitoare peisaje ale lumii. Fie că le achiziționezi pentru tine sau pentru un cadou, aceste arome unice emană bucurie și aduc zâmbete.
Îndrăznește să evadezi într-o călătorie a simțurilor și fă-ți călătoria așa cum dorești.
Fiecare Aqua Allegoria este ca o invitație uimitoare către deschiderea imaginației și te provoacă să descoperi o lume senzorială de arome.
Inspirate din călătoriile lui Thierry Wasser și realizate folosind unele dintre cele mai frumoase ingrediente din întreaga lume, aceste creații vibrante oferă o întreagă paletă de culori cu plăceri delicioase proaspete și parfumate. Împreună, fac o adevărată invitație de a evada și de a visa în frumusețea naturii. Aqua Allegoria, este de fapt un omagiu adus naturii și frumuseții întregii planete.
” Eu sunt un parfumier explorator, ador să îmi deschid orizonturile. Gradina mea de materiale crude este întreaga lume și locul de joacă nu are limite” THIERRY WASSER
12 arome, 12 bucurii, toate concepute de un parfumier pasionat și explorator.Cu designul său delicat de fagure auriu și albina emblematică gravată pe partea de sus, sticla Aqua Allegoria este un omagiu minunat, adus unei sticle grațioase. Colecția completă AQUA ALLEGORIA:
  1. LEMONY CITRUS - Orange Soleia
  2. LEMONY CITRUS -Ginger Piccante
  3. LEMONY CITRUS -Bergamote Calabria
  4. LEMONY CITRUS - Flora Cherrysia
  5. LEMONY CITRUS - Rosa Rossa
  6. LEMONY CITRUS - Herba Fresca
  7. AROMATIC CITRUS-Mandarine Basilic
  8. FRUITY CITRUS- Granada Salvia
  9. FRUITY CITRUS-Coconut Fizz
  10. FRUITY CITRUS- Pamplelune
  11. FRUITY CITRUS- Passiflora
  12. FRUITY CITRUS- Pera Granita

*Colecția completă AQUA ALLEGORIA este disponibilă în magazine din luna Mai 2020

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Powered By Blogger