joi, 21 iunie 2018

LANVIN - MODERN PRINCESS EAU SENSUELLE



Casa Lanvin lanseaza in 2018 LANVIN - MODERN PRINCESS EAU SENSUELLE, aceasta fiind o versiune mai indrazneata a parfumului Modern Princess din 2016, cu aceasta noua lansare Lanvin doreste sa ofere o noua viziune contemporana a femeii rebele, aventuroare cu spirit liber.

Frumoasa si rebela, femeia Lanvin Modern Princess Eau Sensuelle are un aer misterios, este o femeie moderna si atemporala, o femeie puternica careia nu-i este frica sa traiasca periculos.
Steffy  Argelichembodies

Imaginea campaniei publicitare este modelul spaniol SteffyArgelichembodies, este femeie suficient de puternica sa decida pentru sine si sa traiasca dupa regulile proprii.
Flaconul este creatia designerului Carre Basset.


     Senzual si intrigant!



Aroma

Eau Senssuelle este o aroma delicata care imbraca pielea senzual si este o invitatie fina pentru a descoperi femeia fascinanta care alege sa isi imbrace pielea cu o aroma atat de delicata, versatila si unica.

“I designed the new Modern Princess in the spirit of a sprightly, versatile woman. Her charm comes from her air of mystery and her perpetual ability to surprise us. A multi-faceted voluptuousness is expressed in her energy, her gentleness, and her almost conceited passion in this sensual version with a bolder, sexier floral texture.” —Christophe Raynaud 


Aroma se deschide pe piele senzual cu un efect surprinzator, exploziv de grapefruit care este temperat de acordul de piersica!

La notele de mijloc descoperim inima florala surprinzatoare de bujor si iasomie
O briza florala intensa si senzuala!

La baza parfumierul a lasat o nota adictiva si a creat o baza care combina lemnul de santal cu surprinzatotul mosc, un efect lemnos, domol si cremos.


Design-ul

Curbe senzuale, versatile, multi fatetat, sticla reprezinta perfect printesa moderna. Ea poarta o rochie din sticla de culoarea piersicii, sticla este la fel de fina, tinuta in mana de femeia puternica si senzuala. Se simte la fel de moale la fel ca si elixirul pe care il pastreaza in interior.

Aceasta aroma fascinanta va fi disponibila in magzine EDT, la 30ml, 60ml si 90 ml.
Lanvin este brand exclusiv Kendra!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Powered By Blogger