luni, 20 iunie 2016

Coafuri rezistente vara. Produse rezistente la umezeala




Vara e minunata, grozava, magica…insa, lunile calde aduc cu ele un aer prea umed care pe lângă disconfortul fizic, poate deteriora sănătatea poboadei capilare. Umiditatea afectează în mod negativ majoritatea tipurilor de păr, umiditatea crescînd considerabil gradul de deteriorare al firului de par și îl predispune la rupere.

Este foarte important să îți îngrijești părul apelând la produse profesionale eficiente. Cu cât părul tău este mai sănătos, cu atât este mai puțin predispus la efectele pe care le poate avea umiditatea asupra lui.

Foarte important este să îți tunzi vârfurile regulat, pentru a preveni ruperea și pătrunderea umezelii în interiorul firului de păr. Folosește întotdeauna un balsam, recomandarea noastră este balsamul Deep Moisture de la Londa Professional. Acesta învăluie firul de păr, îl protejează de acțiunea factorilor externi și îl face mai mătăsos și mai catifelat.

Cătălin Șerban, membru în echipa Londa New Talent ne recomandă produsele adecvate pe care să le folosim pe timpul verii, astfel încât coafura noastră să reziste cât mai mult timp:
 “Pentru părul drept recomand  Smooth Down,  loțiunea de netezire cu fixare flexibilă de la Londa Professional care oferă și protecție termică. Este un produs foarte ușor ce nu încarcă firul de păr. Părul creț și ondulat are nevoie de o spumă cu fixare puternică, iar pentru asta ai nevoie de spuma Curls In de la Londa Professional. Indiferent de textura părului procesul trebuie încheiat cu fixativul Essentials.“

Iulia Braharu, membru în echipa Londa New Talent, recomandă produsele din gama Sleek Smoother de la Londa Professional și crema pentru netezire Tame It. Gama Sleek Smoother oferă netezire instant și efect anti-static pentru părul rebel și conține ulei de avocado și ulei din germeni de grâu.

Avocado este foarte bogat în nutrienți, în special acizi grași nesaturați, care se absorb rapid de piele și păr, acționând ca un balsam. Germenii de grâu, de asemenea, sunt foarte bogați în nutrienți și acizi grași.
Tame It este o cremă intensivă pentru hidratare și netezire a părului. Are efect anti-static, oferă protecție termică și fixare puternică.
Fii pe faza! Ai grija de parul tau.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Powered By Blogger