luni, 20 iunie 2016

Cea mai delicată îngrijire pentru pielea ta, cu gelurile de duș hrănitoare NIVEA Creme

Atunci cand intri la duș, ai nevoie de momentul tau de relaxare si rasfat si de cea mai delicata ingrijire. Asa ca NIVEA, expertul in ingrijire, a dezvoltat o intreaga familie a gelurilor de dus super hranitoare, NIVEA Creme!


Inspirate din formulele celor mai iubite creme pentru ingrijirea corpului (celebra NIVEA Creme, crema de uz general NIVEA Soft si lotiunea de corp NIVEA Smooth), gelurile de dus Creme iti curata pielea eficient, dar foarte bland si ofera cea mai intensa hidratare.
O piele invaluita in grija si parfumul unic NIVEA Creme, cu gelul de dus crema NIVEA Creme Care. Cel mai hranitor gel de dus al familiei are o formula ce contine parfumul unic al celebrei NIVEA Creme (care desea este atat de asociat cu grija) si care iti trezeste simturile pentru ca ziua ta buna sa inceapa inca din timpul dusului de dimineata. Formula super nutritiva cu pro-vitamina B5 si uleiuri pretioase iti curata delicat pielea si o ingrijeste intensiv, lasand-o catifelata si pregatita sa infrunte cu succes provocarile zilnice.
Piele fina si parfumata, ingrijita de formula cu unt de shea, cu gelul de dus crema NIVEA Creme Smooth. Cu o textura cremoasa si o formula imbogatita cu unt de shea si vitaminele A, E şi F, NIVEA Creme Smooth iti rasfata ziua cu hidratare intensiva, de lungă durata.

O piele matasoasa si parfumata discret iti va lasa gelul de dus NIVEA Creme Soft, dupa un dus lung si relaxant, seara. Uleiul de migdale din formula hidrateaza si relaxeaza pielea, lasand-o extrem de fina, pregatita pentru a fi mangaiata.

Pret recomandat NIVEA Creme geluri de dus: 11.02 RON fiecare (250 ml); 15.68 RON fiecare (500 ml); 20.76 RON (750 ml).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Powered By Blogger