marți, 11 martie 2014

Top zece rimeluri preferate

Mascara este un produs care nu poate lipsi din trusa unei femei, pentru ca ne transforma privirea de la o aplicare unica asa cum nici un alt produs de machiaj nu o poate face.
Este produsul care necesita o aplicare grațioasă, care te face sa te simți încrezătoare si care îți intensifica privirea. 
Eu prefer nuanțele de maro sau negru maroniu pentru un aspect mai discret, seara optez pentru un rimel mai dramatic.  Deși nu este indicat de multe ori mai aplic si simultan doua tipuri de mascara.
Am încercat sa includ in top produsele pe care le-am folosit in ultima vreme, pe care le-am testat cu drag si pot spune ca le iubesc pe fiecare in parte. Nu voi numerota topul pentru ca mi-ar fi greu sa aleg, le-am pus aleatoriu, bineînțeles am mult mai multe preferate, însă pe multe folosite le-am aruncat. Prefer sa țin un produs atât cât este Ok si in termen si nu ezit sa le arunc, sănătatea ochilor este foarte importanta pentru mine.

Yves Saint Laurent MASCARA VOLUME EFFET FAUX CILS SHOCKING

Cred ca știți deja il iubesc pe Yves Saint Laurent necondiționat, asa ca nu poate lipsi produsele din colecția mea permanenta.
Shocking ofera volum șocant genelor din orice unghi! Peria este patentata YSL, perie helix amplificata cu fire tăiate răsucit, ofera volum in exces instant pe genele tale.
Se poate aplica fără efort, nu trebuie sa insiști, permite controlul maxim la aplicare si se poate folosi cu precizie. Textura periei este fina, îmbracă genele frumos in mod egal. Mirosul este inconfundabil, YSL are o formula care rămâne impregnata in memoria olfactiva.
 Design elegant, disponibil la 6,4 ml valabilitate 6 luni de la prima folosire.

L`oreal Paris Volume Million Lashes Escess

Periuța din silicon multiplicatoare, reductorul de exces lasă periuța cu doza ideala de produs pentru a nu încărca genele.
Asigura o aplicare perfecta, definește fiecare geana, gratie periuței multiplicatoare ce asigura o aplicare facila. Dozatorul anti-încărcare este special conceput a nu încărca genele si a doza corect mascara pe peria aplicatoare, astfel încât sa ne putem rimela in voie genele si sa obținem efectul dorit.
Design jucăuș, disponibil la 9 ml valabilitate 6 luni de la prima folosire

Yves Saint Laurent Mascara Singulier

Acest rimel îndrăznește să facă totul! Nu numai că ofera un volum plin de farmec, dar îndrăznește sa alungească, sa curbeze genele si sa le facă mai voluptoase si crează un efect de intensificare a genelor, le separa si rămân perfecte. Inovația unica a periei combină tehnologia unei perii tradiționale cu structura unei perii turnate pentru a intensifica performanta formulei unice a produsului. Același miros unic YSL îți încântă simțurile la fiecare folosire.
Design elegant, disponibil la 7,5 ml valabilitate 6 luni de la prima folosire



 Chanel Inimitable

O formula sofisticata, este perfect pentru alungirea genelor, separare precisa, separa foarte bine genele, le definește. Pro-Vitamina B5 hidrateaza si le menține suple si sănătoase.
Design luxuriant, disponibil la 6,5 ml valabilitate 6 luni de la prima folosire.



Chanel Extreme Cils

Acest rimel de înaltă precizie atinge volum instant și culoare intensa luxurianta la o singura aplicare. Formula sa inovatoare se extinde si maximizeaza volumul genelor. 
Design chic, disponibil la 6,5 ml valabilitate 6 luni de la prima folosire.



Lancome Hypnose Doll Eyes

Un rimel care se extinde, maximizează volumul si ofera gene bine proporționate. Acest rimel ajută la crearea unor gene cochete specifice brandului Lancome, peria in forma de con, unica ofera o aplicare extrem de buna, definește cu precizie genele chiar si in colțurile greu de atins.
Design elegant, disponibil la 6,5 ml valabilitate 6 luni de la prima folosire.



 Lancome Hypnose Star

Un rimel care oferă ultra-volum la linia genelor pentru a curba senzual de la rădăcină la vârf. Acest mascara imbraca genele în volum intens, este o nouă viziune de glamour inspirata de Betty Boop și de top modelul Daria Werbowy.  Formula de "black-diamond effect" conferă un finisaj strălucitor si de efect. 
Perie cu dublă acțiune are o parte plata pentru optimizarea depozitarea produsului la linia genelor în timp ce partea rotunjită separă, definește, și alungește.
Design elegant, disponibil la 6,5 ml valabilitate 6 luni de la prima folosire



Artdeco All in One Mascara

Alungire, curbare, volum, rezistenta de lunga durata, 6 nuanțe superbe in varianta normala si waterproof doar in nuanța negru. Peria este de fapt o combinație intre doua stiluri de perii, sunt asamblate împreună astfel încât fibrele dense sa poată separa perfect genele si fibrele cu densitate scăzută sa le ofere volum, curbare si alungire.

Combinația dintre aceste două tipuri perii a rimelului all-in-one oferă genelor mai mult volum și le separă in același timp. Învăluie genele cu o pelicula protectoare si le ofera un aspect mai plin, genele obțin volum maxim fără sa insiști prea mult la aplicare.

Design elegant, disponibil la  ml valabilitate 6 luni de la prima folosire


 Max Factor Excess Volume

Volum senzațional, cu finisare de lac negru, intens – cea mai noua combinație pentru gene cu impact maxim
.
Genele tale merita sa fie duse la nivelul următor cu noua Mascara Excess Volume Extreme Impact – cea mai

 noua combinație de la Max Factor pentru volum extrem, cu finisare de lac negru-intens.

Design practic, disponibil la 20 ml valabilitate 6 luni de la prima folosire


 Deborah Lash Creator Volume&Care

Oferă aspectul de volum instant în timp ce hrănește genele, lăsându-le mai sănătoase, mai bogate și mai puternice.
Formula bogata îmbracă genele într-un film ultra flexibil astfel încât acestea sa rămână moi, fine și naturale.
Are o consistenta unica și poți aplica strat după strat fără a încărca genele.
Peria atipica, patentata, eliberează pe gene la aplicare o cantitate de produs suficienta, pentru a oferi volum fără a încărca genele și fără a crea un disconfort. Acest mascara nu are parfum ceea ce reduce considerabil riscul iritațiilor.

Design usor ergonomic, disponibil la 10 ml valabilitate 6 luni de la prima folosire









5 comentarii:

  1. nu am incercat niciunul din aceste 10 rimeluri dar ma tenteaza L`oreal Paris Volume Million Lashes Escess

    RăspundețiȘtergere
  2. Il recomand cu drag face genele frumoase, ofera volum, si nu curge. Cred ca il poti testa si in magazine. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Hi, hi, hi Artdeco si eu il ador si asta datorita tie l-am descoperit :D Deborah ma mai tenteaza din colectia ta, dar cumva am reusit sa ma aleg cu un nou rimel care nu era planificat dar care mi-a starnit curiozitatea si l-am comandat si de abia astept sa ajunga ca sa vad ce poate :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Da si Deborah imi place mult. Ma bucur ca iti place Artdeco. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Hmm...ai o colectie impresionanta de mascara, din pacate nici eu nu am incercat vreunul din cele enumerate mai sus, dar de la firmele respective am folosit altele si care mi-au placut. :)

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Powered By Blogger