joi, 13 martie 2014

Mavala lac pentru unghii Fruity


Lacul rosu va fi mereu un clasic modern, nu cred sa se demodeze vreodata, si mereu te va scoate din anonimat,  rosul este afirmarea suprema a stilului, a elegantei, este nuanta seductiei, atrage atentia, este o nuanta care emana senzualitatea si te ajuta mereu sa ai multa incredere in tine.
Fruity de la Mavala este o nuanta superba de rosu, o calitate incontestabila, pret convenabil, sticluta mica si usor de pastrat in trusa de machiaj, ador sticluta mica pentru ca nu apuca sa se strice, 5 ml sunt suficienti pentru multe aplicari si avantajul este ca datorita cantitatii nu are timp sa se strice.
Sticlutele mi se par mici bijuterii colorate, le ador, sunt sofisticate, ambalajele elegante.
Lacul se intinde usor, nu lasa urme, mie imi place sa o aplic putin mai gros si sa evit doua aplicari, insa metoda cu doua aplicari pare sa fie mai eficienta. 
Textura densa, nuanta destul de pigmentata ramane perfect pe unghii dupa uscare.
Bonus: ojele Mavala nu contin parabeni, ftalati, formaldehide, metale grele.  Concluzie: Calitate, rezistenta, eleganta, stralucire, ambalaje delicate si elegante.


Disponibila la 5 ml, in magazinele unde este instalat Brandul si online pe Mavala Romania.

4 comentarii:

  1. Intotdeauna culoarea rosie a fost o nuanta frumoasa, plina de viata si care atrage mereu priviri...

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte faina culoarea...aveam o perioada cand foloseam doar lacuri de unghii Mavala; acum folosesc in exclusivitate crema pentru cuticule a acestui brand...nu exista altceva mai bun, in opinia mea. Bineinteles ca am cautat si masca pentru maini prezentata de tine, dar inca nu am gasit :(. Au o calitate incontestabila, nici nu ar putea fi altfel, avand in vedere ca este un brand elvetian. Voiam doar sa stiu ce fel de ulei pentru cuticule ai folosit dupa ce ai facut manichiura aceasta?

    RăspundețiȘtergere
  3. uuuu ce frumoasa e nuanta de rosu, niciodate nu am destule oje sau rujuri cu aceasta nuanta :)

    http://o-fata-simpla.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Powered By Blogger