joi, 13 februarie 2014

Preference Wild Ombres secretul stilului Ombre in intimitatea casei tale




Bianca Balti - Preference Ombre

Noutatea acestei luni - Preference Wild Ombres care este o mi-nu-ne! 
Este dovada ca este posibil sa poți obține un degrade superb, singura acasă.


“Tot mai multe femei merg la salon pentru a adopta stilul Ombré.Este noul mod de a colora parul in șuvițe, este stilul preferat de femeile care doresc sa fie mereu in tendințe. Ceea ce il face atât de popular este ușurința realizării si imposibilitatea de a greși. Aplicarea este la fel de simpla ca perierea parului” 

Christophe Robin Colorist expert L’Oréal Paris




Peria Expert
Peria Expert permite obținerea unui rezultat personalizat care nu va lăsa o linie de demarcație clara intre culoarea parului si vârfuri. Totul într-un singur pas, la tine acasă!

















SECRETUL STILULUI OMBRÉ SFATURI PENTRU ACASĂ

1.Nu contează cât de lung este parul tăuÎntotdeauna vei începe aplicarea din punctul aflat intre ureche si barbie, in jos spre vârfuri.
2.Apoi, având formula pe peria Expert piaptănă secțiunea de par de sus in jos, pana la vârf.
3. Lasa produsul sa acționeze pe par mai mult sau mai putin in funcție de intensitatea pe care îți dorești sa o aibă vârfurile (intre 25-45 minute) si apoi clătește.

SECRETUL STILULUI OMBRÉ Stilul Ombré este un mod nou si ușor de a colora in șuvițe decolorând doar lungimea parului si vârfurile. Acesta creează un efect in degradé luminos. Foarte multe vedete la nivel international si local au adoptat acest stil. Pentru prima data, acum poti crea singura acasă acest look special. 
Préférence combina într-un kit exclusiv Ombré o tehnologie decoloranta pe baza de crema cu un Complex de Extra-Stralucire pentru un efect decolorant optim si un par mătăsosstrălucitor
Peria Expert este conceputa pentru a te ajuta sa obții rezultate naturale, personalizate, asa cum ți le dorești.


Produsele vor fi disponibile începând cu aceasta luna. Prețul recomandat este 36,50 lei.


Acest Video este cu caracter informativ, vopseaua folosita este Feeria.

Un comentariu:

  1. Este ceva inovativ, sa te faci acasa asa este de remarcat si de apreciat... Eu personal nu cred ca m-as vopsi asa... :D

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Powered By Blogger