luni, 10 februarie 2014

Issey Miyake sărbătorește primăvara printr-o oda adusa naturii



Verdele naturii
Verdele unei noi vieți
Recolorarea in verde a aromelor L’Eau d’Issey
In una, doua, trei noi senzații...

Primăvara 2014 vine mai plina ca oricând in nuanțe de verde— o răsuflare de viata noua într-o ediție de sezon, îndeajuns de lunga pentru a savura sezonul.

L’Eau d’Issey se arunca într-o noua aventura in trei variante, fiecare dintre ele punând in lumina reflectoarelor o fațetă diferita a compozițieiexaltându-i elementul cheie si in același timp reafirmând puritatea si simplitatea fiecărui Eau.


L’Eau d’Issey Lotus

Atemporal si iconic, L’Eau d’Issey ne încântă cu o nota de floare de lotus, o recompunere imaginara a unei flori prețioase, delicata care înflorește pe apa.
Simbolismul celei mai acvatice flori este infuzat cu serenitate, un spirit care ii împrumută aromei rafinamentul subtil.
Parfumierul Alberto Morillas s-a decis sa sporească viziunea lotusului pentru noua versiunea de primăvară a L’Eau d’Issey. Caracterul sau ușor, acvatic floral se contopește cu un amestec de zambila si un strop de iasomie sambac in nota de mijloc, eminamente acvatica. Nota de baza se desprinde ca o urma delicata de mosc alb si lemn prețios pentru a intensifica rotunjimea moale — spiritul lotusului care plutește cu gratie printr-o expresie florala rafinata.

L’Eau d’Issey pour Homme Yuzu

L’Eau d’Issey pour Homme, acel amestec divin de note lemnoase, este întinerit cu o noua viziune proaspătă, optimista a noii primăveri.

Yuzu din compoziția sa este adus in prim-plan. Acest fruct citric delicat si delicios, o încrucișare intre mandarina si lămâie, este foarte popular in Asia. 
Un element cheie al ceremoniei de baie japoneza, își pune sucul in slujba parfumeriei.
Yuzu strălucește la notele de vârf si de-a lungul întregii compoziții olfactive, prospețimea citrata subliniata de exuberanta jucăușă a ghimbirului. 
 O aluzie încântător de picanta de nucșoară, anima notele acvatice, in timp ce nota de baza caracteristica glorifica cedrul si vetiverul — o variație exuberanta, rafinata pe tema citricelor.

L’Eau d’Issey pour Homme Sport Mint


Versiunea Sport a lui Eau d’Issey întrupează valorile bărbatului dinamic, căruia ii place sa fie activ, cu o aroma care il invigoreza cu prospețime si energie.
Pentru aceasta versiune de sezon de Primăvară, Alberto Morillas a ales sa accentueze menta, adăugând o vitalitate răcoritoare, care este perfect in pas cu spiritul parfumului.
Pentru a amplifica prospețimea notelor de vârf, acordul citrat conține grapefruit roz din Florida, dulce si amar, acru si tandru, toate in același timp, si se contopește superb cu bergamota.
Muscata aromata iese la iveala la notele de mijloc, si crează o armonie radianta cu menta de Grasse proaspătă si energizanta. 
 Nota de baza evidențiază arome virile lemnoase date de vetiver si lemn pentru o puritate autentica, o variație infuzata cu note lemnoase subtile si acoperita cu menta.

O editie de sezon concentrata in jurul culorii verde, in trei variante delicioase: Lotus (50 ml ), Yuzu (75ml ) si Mint (100ml ).

3 comentarii:

  1. cat de superba mi se pare sticluta la apa de toaleta cu lotus.. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu de ce am impresia ca mi-ar placea acest parfum ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu siguranță le veți adora, numai din ingrediente, prezentare si imagini ne putem da seama ca vor fi ideala pentru primăvară- vara. :)

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Powered By Blogger