miercuri, 19 februarie 2014

Concurs Beauty by Coco & Editura Litera Legenda unei sinucideri David Vann- Concurs Incheiat


Legenda unei sinucideri David Vann `` Este genul de carte care poate fi deschisa la întâmplare si citita cu sufletul la gura pur si simplu pentru cadența si frumusețea austera a frazelor sale(...) Legenda unei sinucideri marchează debutul literar al unui scriitor cu adevarat remarcabil. The Irish Sunday Independent
Puteti citi un articol complet pe Blog despre aceasta carte uimitoare.
Perioada de participare: 19 Februarie- 02 Martie 2014
Premiu oferit:  Cartea Legenda unei sinucideri- David Vann - EdituraLitera
Condiții de participare:
  • Sa ne răspunzi la întrebarea: Ești tentat(a) sa judeci acțiunile oamenilor din jurul tău?
  • Like paginii de Facebook Editura Litera Aici
  • Like paginii de Facebook Beauty by Coco AICI
  • Lasa un comentariu cu Link către contul tău de Facebook si numele contului de Facebook sa putem verifica dacă au fost respectate condițiile de participare.
  • Dupa primirea premiului te invitam sa ne spui părerea ta despre carte.
Detalii Concurs:
  • Câștigătoarea va fi aleasa prin Random.org in data 03 Martie 2014.
  • Premiul va fi expediat prin posta romana

Mulțumim pentru participare si va uram mult succes!

Câștigătoarea este Vanya Bodea! Felicitari! 




21 de comentarii:

  1. FB: Sofy Ene
    https://www.facebook.com/sofy.ene.104
    Da, sunt tentata sa judec actiunile oamenilor din jurul meu insa lucrez la acest "defect" si incerc sa ma concentrez mai mult pe consecintele propriilor mele actiuni. In acelasi timp incerc sa arat mai multa intelegere celor din jur, punandu-ma in locul lor si intrebandu-ma cum as fi procedat eu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt tentata sa judec actiunile celor din jur, incerc sa nu fac asta dar se mai intampla. Suntem oameni si mai gresim, rar, dar mai arunc priviri analizatoare si implicit emit anumite judecati de valoare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Monica Marton
    https://www.facebook.com/martonmonica

    RăspundețiȘtergere
  4. Monica Marton
    https://www.facebook.com/martonmonica
    Sunt tentata sa judec actiunile celor din jur, incerc sa nu fac asta dar se mai intampla. Suntem oameni si mai gresim, rar, dar mai arunc priviri analizatoare si implicit emit anumite judecati de valoare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Catalina Dumbrava
    https://www.facebook.com/catalina.dumbrava.96
    Sunt tentata sa judec actiunile oamenilor din jurul meu daca acestea au repercusiuni asupra mea sau a persoanelor dragi mie.

    RăspundețiȘtergere
  6. In general nu judec oamenii doar constat niste fapte...stiu ca mai tarziu are cine sa -i judece!https://www.facebook.com/andi.constantin.96

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna,
    Link FB: https://www.facebook.com/popescu.cristina.167
    Cristina Popescu
    Sunt tentata cateodata sa judec actiunile oamenilor din jurul meu.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nume FB: Dani Daniela
    Cont: https://www.facebook.com/vis.decopil.3

    Nu cred ca exista cineva care sa nu judece actiunile celor din jur. Este normal, firesc, de la sine inteles ca acest lucru se desfasoara fara ca noi sa vrem intr-adevar. Judec actiunile oamenilor din jurul meu, dar incerc sa controlez acest impuls, caci nimeni nu e perfect si nu va fi. Nici macar eu.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nume Facebook: Letitia Scurtu
    Link: https://www.facebook.com/letitia.kurso.7

    Da mereu sunt tentata sa judec, sa comentez, sa critit. As vrea sa fiu altfel pentru ca asta nu este normal, pentru ca nu am dreptul sa-i judec pe altii, dar incerc macar sa ma abtin sa fac comentarii, pentru ca nimeni nu merita sa fie comentat si nu merita sa vorbim despre altii atat timp cat noi nu suntem perfecti. Deci lucrez si la asta.

    RăspundețiȘtergere
  10. Mereu judec actiunile celor din jur. Intotdeauna comentez despre ceilalti in capul meu. Se intampla uneori sa mai si gandesc cu voce tare, apoi mereu ma mustru foarte tare! Incerc din greu sa ma abtin, pentru ca din tantar se ajunge la armasar...asa ca lucrurile nesemnificative nu merita atentie.!

    http://www.facebook.com/carmen.calin.733

    RăspundețiȘtergere
  11. O, da, oricat de mult as incerca mi-e imposibil sa raman indiferenta la nesimtire.Cel mai des mi se intampla dimineata, in transportul comun, cand inevitabil aud niste discutii foarte enervante.
    Nume de FB: Alexandra Belikov
    FB: https://www.facebook.com/alexandra.belikov

    RăspundețiȘtergere
  12. Carmen Gabriela Egyed
    https://www.facebook.com/carmengabriela2602

    Daca actiunea se rasfrange asupra mea, sau a unei persoane dragi mie, atunci da, judec actiunile celor din jur.

    RăspundețiȘtergere
  13. da, de obicei judec actiunile celor din jurul meu...poate nu chiar de fata cu subiectii incriminati, dar sigur cu cineva tot vorbesc despre asta, fiie ca e sotul meu, fie ca discut cu o buna prietena. Cred ca majoritatea facem "judecati de valoare" mai mult sau mai putin juste. Sta in firea noastra, ca oameni, sa avem un punct de vedere si sa ni-l exprimam. Opiniile trebuie facute cunoscute, nu?!
    fb: nadia alina candrea
    https://www.facebook.com/nadiaalina.candrea
    Multumim!!! Cred ca este o carte care merita citita, merg pe mana ta, Coco!

    RăspundețiȘtergere
  14. Nume cont FB: Iulia Maria Boiu
    Link: https://www.facebook.com/iuliuta
    Bineinteles ca sunt tentata sa judec actiunile dcelor din jurul meu, atunci cand acestea ma afecteaza. Toti suntem subiectivi si sensibili la cum se poarta altii cu noi.
    Cand insa acestea nu au legatura cu mine nu le judec. Cel mult le observ si atat. Am mult prea multe probleme personale ca sa ma mai incarc si cu ce nu e treaba mea...

    RăspundețiȘtergere
  15. FB: Mere Verzi, link cont: https://www.facebook.com/merreverzi
    Daca sunt intr-o stare de spirit buna, in acel moment nu judec pe nimeni,,poate daca are legatura cu cei dragi mie, insa,,,cand sunt in toane mai putin bune, da, sunt in stare sa arunc si cu pietre, la mine totul tine de starea in care ma aflu.

    RăspundețiȘtergere
  16. Fb : Maria Elena
    http://facebook.com/hellen2011
    Da, obisnuiesc sa judec pe cei de langa mine, in fuctie de persoanele respective. Nu toata lumea este in aceeasi "oala" :)

    RăspundețiȘtergere
  17. fb: Georgiana State
    https://www.facebook.com/georgiana.state
    Se intampla s-o mai comit :-D insa in general sunt o fire foarte deschisa , optimista , vesela , amuzanta si nu prea ma incarc cu energii negative uitandu-ma la altii . Asa sunt eu ! Si ma si obosesc lucrurile astea...prefer sa-mi vad de ale mele si sa ma bucur de viata mea .

    RăspundețiȘtergere
  18. Cred că oricine este tentat să judece acțiunile oamenilor din jurul său, deoarece suntem fiinţe subiective şi filtrăm lumea în baza propriilor concepţii :) Desigur că şi eu mai cad în păcatul acesta şi încerc pe cât posibil să am cât mai puţine prejudecăţi şi să fiu cât mai tolerantă ...

    Am dat like de pe profilul de Facebook cu numele Lavinia Alexa: https://www.facebook.com/profile.php?id=100003828414305

    RăspundețiȘtergere
  19. Nume facebook: Mihaela Miha

    https://www.facebook.com/profile.php?id=100005450700963

    Am fost tentata de nenumarate ori sa judec actiunile anumitor persoane si chiar am facut-o.In majoritatea cazurilor nu am remarcat nici o imbunatatire a persoanei respective asa ca am invatat sa nu mai fac acest lucru.

    RăspundețiȘtergere
  20. fb bianca roxana anitei
    https://www.facebook.com/bianca.roxana
    Da, sunt tentata uneori sa judec actiunile anumitor persoane, dupa care ma trezesc la realitate si ma gandesc ca poate si eu sunt judecata in prisma actiunilor mele, ceea ce nu m-ar flata deloc. Daca pe ei nu ii pot schimba insa, ma pot schimba pe mine,sa fiu mai destupata la minte si mai detasata de tot si de toate.

    RăspundețiȘtergere
  21. FB : Vanyna Bodea
    https://www.facebook.com/vanyna.bodea
    Cu toate ca actiunile nu ne definesc neaparat ca persoana,si sunt constienta de asta,uneori judec actiunile altor persoane,fara a stii motivul din spatele lor.Dupa un timp,imi dau seama de greseala,pentru ca,nu-i asa,"nu judeca daca nu vrei sa fii judecat/a".Primul lucru pe care il faci cand actiunea unei persoane e ceva mai iesita din "comunul" in care te-ai adancit e sa te intrebi :"Oare la ce s-a gandit cand a facut asta?",dar intrebarea corecta,ca sa zic asa,ar fi : "DE CE a facut asta?Ce a impins-o sa faca acest lucru?"
    Cartea,cred eu,va fi o lectura placuta pentru cel/cea care va castiga acest concurs asa ca multa bafta tuturor!

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Powered By Blogger