joi, 21 noiembrie 2013

Pasul 2 pentru un ten impecabil, Hidratarea


Tenul tău trăiește, reacționează si evoluează.

Fiecare ten este unic, la fel ca personalitatea noastră unica si personalizata. 
Tenul are nevoie de produse care sa ofere rezultate optime, cât sa-i respecte echilibrul natural. Produse din ce in ce mai eficiente, prin faptul ca apelează la toate simțurile umane. 

Îngrijirea zilnica este esențială!

Pentru ca tenul tău sa arate optim, trebuie sa înveți sa îl înțelegi. 
Determinând perfect tipul tău de ten, apoi este simplu sa-i oferi exact produsele de care are nevoie.
Daca primul pas către un ten frumos este curatarea   si un stil de viata echilibrat, al doilea pas important este hidratarea.

Hidratarea pe care ți-o dorești, pentru un ten căruia ii lipsește relaxarea.

Relaxează-te. este simplu sa îți hidratezi tenul si in același timp sa ramai relaxata.
In ziua de astazi, pielea noastră trebuie sa facă fata acțiunii unui număr tot mai mare de factori externi.
 Sub influenta stresului cotidian, pielea devine uscata si iritata, pentru a contracara aceste amenințări ai nevoie de o hidratare corespunzătoare si produse care sa calmeze si sa hrănească tenul.
Un ten hrănit suficient, este suplu catifelat, confortabil si elastic.
Produsele potrivite tipului de ten folosite cu regularitate reprezinta cel mai eficient ajutor pentru menținerea unui nivel optim de hidratare la nivelul pielii.
A hidrata pielea înseamnă a menține sau a restabili echilibrul hidric la nivelul pielii.

Un produs hidratant potrivit trebuie sa conțină ingrediente hidratante si compuși care contracarează efectele nocive de mediu precum antioxidanți sau ecrane solare. 
Persoanele cu ten gras sau mixt trebuie sa aleagă cu foarte mare grija produsele pe care le folosesc.
Iarna hidratarea tenului este la fel de importanta ca hainele groase, asa cum ai grija sa nu îți fie frig trebuie sa ai grija ca tenul tău sa fie protejat, nu renunțăm la factorul de protecție pentru ca avem nevoie in continuare de protejarea tenului si avem grija sa folosim creme cu o textura mai bogata.
Hidratarea interna este importanta si aveți nevoie de lichide suficiente dar atenție nu abuzați de lichidele foarte calde sau reci, este important sa beți lichide cu o temperatura constanta.

Care este metoda voastră unica, de hidratare?




3 comentarii:

  1. eu beau multa apa, folosesc crema pentru tipul meu de ten; fiind genul e fata care sunt mai bibiloasa, stau destul de mult timp prin magazine, pana gasesc ceea ce am nevoie: adica lotiune pentru tenul meu gras, crema, si diverse...

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna! :)
    Eu ma asigur ca imi curat si hidratez tenul cu o crema potrivita pentru el atat dimineata cat si seara, evit sa folosesc sapun sau produse care simt ca il pot usca foarte tare si beau apa de fiecare data cand simt cea mai mica senzatie de sete.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Powered By Blogger