marți, 12 noiembrie 2013

Elseve Color Vive are grija de parul tău vopsit!

Julianne Moore, noua imagine pentru Elseve Color Vive spune:
 "Culoarea parului ma definește... si nu o voi lăsa sa-si piardă strălucirea".


Va mai amintiți de articolul Elseve Color Vive, ei bine de acum se lansează oficial gama si iată si detaliile la cald primite astazi.

Elseve Color Vive Sampon

Elseve Color Vive Balsam

Elseve Color Vive Masca 



Este absolut obligatoriu sa avem grija de parul nostru vopsit dacă dorim ca nuanța noastră preferata sa dureze cât mai mult si sa își păstreze strălucirea. 

Noul Elseve Color Vive

Vine acum cu o formula demna de un premiu Oscar in domeniul îngrijirii capilare: sigilează, protejează si prelungește culoarea parului astfel ca 80% din culoare se menține după 28 de spălări.

Știința din spatele culorii magnifice acum cu elixir Color Seal:
  •  sigilează culoarea in interiorul fibrei capilare;
  •  protejează împotriva razelor UV;
  • hrănește in profunzime pentru prelungirea strălucirii.
  • Culoarea nu se estompează, nu se schimba, nu isi pierde stralucirea. 


Preturi: șampon si balsam 16 lei fiecare; masca 28 lei. (Preturile sunt informative, nu îmi asum răspunderea pentru eventualele modificări sau diferențe)

3 comentarii:

  1. Sunt curioasa: (desi cel mai probabil raspunsul este da) acel procent este obtinut de catre persoanele care folosesc intregul set? Oare un sampon de sine statator sau doar in asociere cu balsamul ce rezultate promit Cum spunea o melodie a celor de la Karma: Cine stie, cine stie. Ce a fost, ce-o sa mai fie...

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Elena,

    studiile L`oreal sunt făcute pe un eșantion de persoane si certifica faptul ca 80% din culoare este menținută după 28 de șamponări*, culoare intensă, reflexii păstrate, păr strălucitor. *Test instrumental după aplicarea șamponului, balsamului si a uleiului extraordinar pentru păr colorat vs. Șampon și balsam clasice.
    In momentul in care iei decizia sa folosești un sigur produs si nu întreaga gama, rezultatele scad si produsul nu poate atinge procentul maxim de eficienta testat in laboratoarele L`oreal, pentru a avea rezultate optime este recomandat sa folosești măcar doua produse din aceeași gama, șampon- balsam sau șampon- crema, toate celelalte accentuează frumusețea si sănătatea parului tău.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am folosit aceasta gama de produse pana acum,dar cred ca le voi incerca,imi place articolul.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Powered By Blogger