luni, 24 iunie 2013

Tom Ford Neroli Portofino

Tom Ford este un arhitect care a reușit sa se impună în lumea modei și a frumuseții,  a vrut sa studieze Istoria artei apoi s-a răzgândit și a studiat Design doar pentru a fi absolvent la Arhitectura.

A demonstrat forța  determinarea și pasiunea sa pentru design încă de la începutul carierei, când pentru a fi angajat la designerul Cathy Hardwick, a sunat la biroul acesteia în fiecare zi timp de o luna.
A fost angajat și după, doar doi ani a lansat o colecție de jeans la Perry Ellis.
A părăsit America și s-a mutat la Milano unde a avut șansa de a intra în lumea modei Europene alături de Gucci, unde a fost Director de Creatie. Mai târziu a creat și pentru Yves Saint Laurent și creațiile sale au fost atât de apreciate încât au crescut vânzările cu 90%.
„Dacă voiam să devin un designer așa cum voiam să fiu, trebuia să plec din America. Cultura de acolo mă inhiba. În America, stilul este considerat de prost gust. Ești privit de jos dacă ai stil, în timp ce europenii apreciază asta“  Asa își motiva Tom Ford decizia de a pleca din America în Europa.
„Poartă cea mai bună versiune a ta de fiecare dată când ieși în lume pentru că așa îi respecți pe toți din jurul tău.“ „Nu fii arogant, rasist, sexist și nu judeca oamenii după trecut.“


Primul parfum care m-a cucerit de la Tom Ford este  Neroli  Portofino, este un parfum rafinat perfect pentru vara, care aduce o nota proaspătă pe pielea ta indiferent de temperatura de afara.


Este un parfum suav, aromatic, citric, creat în colaborare cu parfumierul Rodrigo Flores Roux.
Notele de vârf sunt aromate cu bergamota și mandarina. Nota de mijloc floare de portocal și nota de baza ambra pentru persistenta.


O versiune moderna a unei teme iconice ce echilibrează uleiuri de citrice luminoase și note florale cu nuanțe de culoare portocalie care trezește simțurile și lasă o impresie plina de substanță și marcanta.
Luxos, mătăsos iți îmbracă pielea într-o aroma fina, vibrant, spumant, acest parfum surprinde perfect briza rece, apa limpede și frunze luxuriante din Rivera italiana. 



Sticla rafinata și clasica, aici se vede clar talentul lui Tom Ford pentru design și arhitectura.
Este pentru prima data când încerc produse din gama Tom Ford și am fost cucerita pe loc, în toate parfumurile sale se vede în mod evident creativitatea, pasiunea, perfecționismul și dorința de a comunica consumatorului calitatea produselor sale fără a fi opulent.
Eu l-am achiziționat la 50 ml din motive pur materiale, însă ca de fiecare data va recomand cantitatea de 100 ml dacă va place parfumul, este mult mai avantajos în raport cantitate- preț.


Disponibil la 30, 50 și 100 ml apa de parfum.
Va recomand sa îl încercați, aroma sa va va surprinde și veți simți la fiecare pulverizare pasiunea și viziunea unui creator nonconformist.




Un comentariu:

Postări populare

Powered By Blogger