marți, 11 iunie 2013

SPARITUAL Lacul de unghii Indigo



Astăzi am ales sa testez lacul de unghii Sparitual Indigo, o nuanță perfecta pentru vara.

Lacurile Sparitual nu conțin ingrediente toxice precum:

  • Dibutil ftalatul (DBF) este un ingredient folosit pentru plastifiere si care este interzis in industria cosmetica din Uniunea Europeana. DBF-ul este o toxina ce se poate dezvolta și reproduce și care poate provoca o gama larga de malformatii congenitale.
  • Rășină formaldehidica este o forma de conservant care permite lacului de unghii sa adere in mod corespunzător pe suprafața unghiei. Formaldehidele pot fi găsite, în cantități mult mai mari , în băuturile carbogazoase, covoare, țesături și vopsea.
  • Toluenul este un solvent care interacționează cu rășinile din lacurile de unghii și apoi se evapora. Expunerea la cantități mari de toluen in aer poate avea efecte secundare periculoase asupra clienților și personalului ce lucrează în SPA-uri. 
Lacurile SPARITUAL sunt sigure si pot fi folosite și de femeile însărcinate și copii.
Fiecare lac de unghii SpaRitual vine însoțit de un capac elegant și brevetat, care permite o deschidere facila a sticlei și care reprezinta totodată o unealta anti-alunecare pentru aplicarea produsului. 
Sticlele sunt realizate manual, în Italia, folosind materiale reciclate în proporție de pana la 50%.



Nuanța Indigo mi-a plăcut tare mult, este vesela și are un luciu natural, se aplica extrem de ușor și am fost surprinsa cât de repede se usucă.
Textura este ca o crema lichida care se întinde ușor pe unghii, mirosul nu iese deloc în evidenta, sticla este luxoasa, iar capacul se deschide foarte ușor și nu aluneca.


Mai multe detalii puteți găsi și pe site AICI sau pe Facebook AICI
In plus în magazinele B&B Colection și Kendra Beauty Cosmetics luna aceasta  găsiți o promoție interesanta   Sparitual, la 1 lac de 15 ml achiziționat primiți cadou  un lac mini la 5 ml.
Disponibil la 15 ml, valabilitate 36 de luni de la prima folosire.
Va recomand sa îl încercați și unghiile voastre vor arata impecabil.

4 comentarii:

  1. Este faorte frumoasa nuanta aleasa de tine!Zilele acestea voi prezenta si eu alte 2 nuante de la Sparitual perfecte pentru vara :D
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. si mie imi place culoarea, se poarta

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Powered By Blogger