marți, 2 aprilie 2013

J`adore Dior, eleganta eterna


Casa Dior, este o emblema a elegantei și rafinamentului încă din 1947, în 12 Februarie Dior își prezintă prima colecție numită "New Look". Această colecție îl face unul din cei mai cunoscuți "dictatori în arta modei în Paris", la vremea aceea.
Timpul a trecut moda s-a schimbat însa eleganta Dior este remarcabila.
Christian Dior este un geniu al modei, al elegantei, al creațiilor eterne, atemporale, vorbesc la prezent pentru ca a crezut în imposibil și asta l-a făcut sa trăiască veșnic și la mai bine de 50 de ani de la moartea sa nu a cazu în anonimat ba mai mult bouticurile sale, cu celebrul logo Christian Dior au cucerit lumea, putând fi găsite la Paris, Milano, Roma, Londra, New  York, Beverly Hills, Tokyo, Osaka, Hong Kong, Boston, Honolulu, San Francisco, China si India.
In 1955 Yves-Mathieu-Saint Laurent devine asistent la Dior și tot în 1955 este marea deschidere a boutiq-ului din strada Mountaine unde Dior lansează și linia de make up.
In 1999 este lansat J'Adore, sticla fiind din cristal Baccart creată manual, eleganta, rafinata și remarcabila. 
 Inca de la lansare J`adore a avut femei frumoase care au reprezentat imaginea publicitara a parfumului:  Marilyn Monroe, Grace Kelly și Marlene Dietrich iar acum Charlize Theron în noul Dior J'Adore.
J'adore este un parfum modern, plin de farmec, care a devenit incredibil de popular, motiv pentru care au fost create apoi concentrații și variante diferite. J'adore este un parfum luminos, opulent, are strălucirea aurului în razele soarelui.
Parfumierul care a creat acest parfum este Calice Becker, a reușit sa imbine perfect note rafinate: Esenta de Ylang-Ylang , Esenta de trandafir de Damasc, Absolu de Iasomie deSambac.
Este un parfum luxos și senzual, extrem de feminin, luminos floral, care combină simplitatea cu rafinamentul. J'adore este apariția unor noi dimensiuni a emoțiilor feminine.
Într-un acord perfect cu emoțiile tale, J’adore reprezintă momentul în care feminitatea a triumfat.  

Va recomand sa îl încercați și veți descoperi un parfum la care nu veți mai putea renunța.
Eu am ales cantitatea de 50 ml, însa investiția este mult mai avantajoasa dacă achiziționezi varianta de 100 ml.
Disponibil la 30 ml, 50 ml, 100 ml.


4 comentarii:

Postări populare

Powered By Blogger