miercuri, 7 septembrie 2016

Lansare Resist 10% Niacinamide Booster - Paula's Choice



RESIST 10% NIACINAMIDE BOOSTER

SOLUȚIA PENTRU PORI DILATAȚI ȘI HIPERPIGMENTARE
Paula’s Choice, brand de prestigiu la nivel internațional, lansează RESIST 10% Niacinamide Booster – primul tratament cosmetic cu 10% Niacinamide, formulat special pentru a reduce vizibil aspectul porilor dilatați și al petelor cauzate de erupții, cât și pentru ameliorarea semnelor de îmbătrânire a pielii. Formula lejeră, cu textură fluidă poate fi adăugată serului sau cremei tale hidratante preferate pentru a potența efectele anti-aging ale rutinei de îngrijire a tenului.
Niacinamide este o formă de vitamina B3 solubilă în apă, prezentă în toate celulele pielii. Acest ingredient extrem de potent reglează producția de sebum (rezultatul fiind pori cu aspect cât mai normal), ajută în estomparea petelor și redă fermitatea și sănătatea pielii.
Ingrediente cheie cum ar fi Licorice Root Extract și Vitamin C acționează ca agenți anti-iritanți, care calmează pielea inflamată și ca antioxidanți pentru estomparea petelor. Sodium Hyaluronate previne deshidratarea și îmbunătățește elasticitatea pielii.
Acest concentrat este potrivit oricărui tip de ten și oricărei persoane care dorește să repare semnele de îmbătrânire a tenului și să obțină o piele fermă, cu aspect sănătos, neted și culoare uniformă. Textura apoasă a concentratului Resist 10% Niacinamide Boost este benefică în special pentru persoanele cu ten gras sau cu tendințe acneice.


Despre Paula’s Choice
Brandul Paula’s Choice a fost fondat în anul 1995, de către Paula Begoun, expert internațional în industria cosmetică de peste 30 de ani. Paula Begoun este fidelă misunii ei de a veni în sprijinul femeilor din întreaga lume, ajutându-le să descopere adevărul din spatele produselor cosmetice și să facă diferența dintre adevăr și ficțiune. Împreună cu echipa ei, Paula a analizat, în decursul anilor, peste 200.000 de produse, acumulând un volum extraordinar de informații referitoare la industria
cosmetică. Marii jucători de pe piața produselor cosmetice apelează la serviciile de consultanță ale Paulei. Folosindu-se de expertiza și cunoștințele acumulate, Paula Begoun a dezvoltat propria ei linie de produse cosmetice atent formulate, care au la bază studii științifice despre îngrijirea pielii. Portofoliul de produse Paula’s Choice cuprinde produse cosmetice de îngrijire a tenului, corpului și părului, produse de makeup și accesorii. Produsele nu conțin parfum, nu sunt testate pe animale și au
rezultate excepționale, fără promisiuni false.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Powered By Blogger