joi, 21 aprilie 2016

Cel mai scandalos parfum din acest sezon: MOSCHINO FRESH!Sub direcția artistică a lui Jeremy Scott, Moschino lansează cel mai scandalos parfum de până acum: MOSCHINO FRESH!

Ce poate fi mai MOSCHINO de atât?

MOSCHINO asociază cel mai banal produs, spray-ul de curățat geamuri, cu ceva atât de prețios și adorat cum este parfumul.
O sticlă de parfum extrem de specială, ironică și amuzantă ce transformă aspiraționalul în ceva accesibil pentru toată lumea.
Un parfum prețios, MOSCHINO FRESH este inclus într-o cutie modernă, elegantă, realizată din cele mai fine materiale, cu detalii aurii ce amintesc de rafinament și lux.
FRESH este un parfum ironic, surprizător care se joacă cu accentele proaspete, luminoase și cu o feminitate care incită.
Mandarine, bergamota și Ylang Ylang în notele de top, acord de zmeură, Bujor alb și osmantus în notele de mijloc și lemn dulce, patchouli alb și ambra, creează acest parfum spectaculos!
Campania publicitară uimitoare o are în centru pe top modelul de origine canadiană Linda Evanghelista, iar Jeremy Scott este directorul de creație (el semnând și surprinzătorul parfum Moschino Toy lansat în 2014).


Parfumul este disponibil in parfumerii începând din luna aprilie. Pret 287lei (50ml EDT)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More