miercuri, 1 aprilie 2015

MAX FACTOR LANSEAZA MASCARA MASTERPIECE GLAMOUR EXTENSIONS 3IN1


CONFERA VOLUM. ALUNGESTE. INTENSIFICA.  NOUA MASCARA MASTERPIECE
GLAMOUR EXTENSIONS 3-in-1
Cea mai recenta inovatie pentru gene impresionante

Max Factor lanseaza o mascara 3 in 1 inovativa ce ajuta la obtinerea unor gene impresionante printr-o imbinare isteata intre tehnologia de fabricare a periei si formula produsului.

Dl. Max Factor insusi este primul care a introdus mascara pentru uzul maselor acum mai bine de 50 de ani. De atunci, aceasta mostenire a fost onorata de Max Factor prin obtinerea de numeroase premii pentru cea mai buna mascara. Cercetatorii Max Factor recunosc ca femeia moderna isi doreste tot de la genele ei, nu se multumeste cu un singur beneficiu oferit de o mascara. Pentru a obtine aspectul ideal pentru genele lor, un singur produs trebuie sa ofere toate cele beneficii – volum, alungire, culoare intensa. Pentru aceste femei a fost creata  Mascara Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1.  

Secretul make-up artistilor pentru gene impresionante? Peria cu “Impact instant “

Multe femei cred ca pentru a obtine un aspect intens al genelor este nevoie de o perie mare insa adevarul stiut de make-up artisti este ca situatie este tocmai inversa. Aspectul cel mai incantator al genelor se obtine cu ajutorul unei perii suple care, nu numai ca asigura volum si alungire, dar permite aplicarea formulei cu precizie conferind un aspect impresionant de la baza la varf.  Peria cu “impact instant” a mascarei Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1 a fost creata sa exceleze in obtinerea unor gene impresionante prin depunerea unei cantitati mai mari de formula pe gene in comparatie cu periile mai groase.  
Calitatea sa unica este ca peria incarca cu formula baza genelor ceea ce le face sa se ridice. Acest fapt combinat cu fibrele de alungire din formula duc catre un aspect intr-adevar incredibil al genelor.

Acest tip de aplicator maximizeaza contactul dintre formula si gene obtinandu-se astfel un volum instant. Cand este scoasa din tub, peria este incarcata cu o cantitae mare de formula distribuita egal pe suprafata periei asigurand o transformare majora a genelor inca de la prima aplicare. La contactul cu genele, perii piaptana genele dinspre interior si le separa.

Cum functioneaza aceasta formula unica pentru volum si alungire?

§ 
VOLUM: formula contine mici particule sferice de ceara care actioneaza ca distantiere intre gene ceea ce le face sa para mai pline.
 ALUNGIRE: formula permite ca fiecare tub sa contina peste 30,000 de fibre negre de carbon. Cand este aplicata, aceste fibre se “tes” intr-o formula maleabila care rezulta intr-un aspect de gene mai lungi
 NEGRU INTENS: negrul intens este rezultat din fibrele negre de carbon.


Pret informativ:  63 lei

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More