marți, 24 februarie 2015

Jean Paul Gaultier Parfums “Le Male”&“Classique” Editiii limitate 2015



Un cuplu indraznet

Legendarul cuplu de parfumerie pleaca intr-o vanatoare de comori incitante, care ii va duce in zarile indepartate ale largului marii. Determinati sa infrunte orice tip de pericol, piratii ridica steagul negru si pornesc in calatoria pe mare. Rosu purpuriu pentru “Classique”, albastru marinpentru“Le Male”, si in aceasta aventura “cutiile metalice”iau forma unor cufere nituite cu cranii pe sabiile duble, si manerele lor branduite cu insemnele JPG.

Toata lumea pe punte!


“Classique”si-a strecurat formele irezistibile intr-o bustiera de jerseu cu imprimeu marinaresc cu dungi rosii, zdrentuita dupa ultimul duel.Cu vesmintele innodate cu indemanare in cureaua neagra cu cap de mort, este gata pe puntea vasului impreuna cu piratulei, partenerul de faradelegi. Imbracat in hainele sale de pirat, “Le Male”sta mandru in tricoul sau cu dungi albe si negre cu marginile sfasiate.Un craniu de un rosu stralucitor este branduit pe pieptul sau viril, cu un ochi malefic in forma literei “G”, un semn al devotamentului sau fata de flota Gaultier.






Lovitura mortii... prin arome

“Le Male”si“Classique”stau cu mandrie peste prazile lor. Au reusit sa profite de prada fara macar sa faca uz de sabiile lor! Tot ce au trebuit sa faca ei, a fost sa apara in fata capitanului navei pe care o aveau in vizor, si acesta s-a predat. Cine stie care poate fi secretul succesului lor? Este Classique cu buchetul ei senzual floral - vanilie voluptoasa si note lemnoase. Sau pate fi  “Le Male”cu notele sale de menta revigoranta infuzata cu lavanda sporite de vanilie si lemn cald ? sau poate ambii? Mama este cuvantul. Este un secret intre pirati.










The collectors’ editions of “Classique”si“Le Male” by Jean Paul Gaultier vor fi disponibile de la 1 Februarie 2015doar in magazinele Sephora.

Preturi recomandate:

“Classique” Eau de Toilette Collector's Edition: 289 ron (50 ml)
“Le Male” Eau de Toilette Collector's Edition: 263 ron (75 ml)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Powered By Blogger