joi, 12 februarie 2015

ELIE SAAB Le Parfum Resort Collection 2015


Pentru colectia Primavara/ Vara 2015, ELIE SAAB aduce la viata o lume acvatica cu diverse tonuri de albastru evocand Coasta Amalfi, gustul sarat al verii petrecut pe malul sau si pe iahturile luxoase care aluneca usor pe valurile marii.

In timp ce couturierul libanez invita fiecare femeie sa experimenteze o raza de soare si sentimentul de a se afla ‘’in alta parte’’, primavara invadeaza colectia de arome ELIE SAAB cu o noua editie: ELIE SAAB Le Parfum, Resort Collection 2015

Asemeni colectie Couture Primavara/Vara, noua sticluta oglindeste reflexiile schimbatoare ale razelor de soare pe suprafata apei, si te poarta intr-o calatoarie peste oceanele azurii multumita unei game infinite de tonuri captivante de albastru: o escapada chic si glamuroasa care iti ofera minunatul gust al libertatii si al reinoirii.

Parfumierul Francis Kurkdjian a modelat compozitia noii arome gandindu-se la reflexiile aurii ale marii si ale plajelor scaldate de raze de soare: florala, solara si fructata, aceasta noua creatie olfactiva debordeaza de senzualitate si rasfat, si de o eleganta irezistibila.

“Aroma este eliberata in valuri asemeni unei brize calde si usoare care mangaie chipul femeii care sta pe puntea iahtului ei si poarta o rochie uluitoare, lunga, in tonuri de albastru  - reminiscenta a marii. Este un moment pasager, dar intens plin cu nimic altceva decat cu armonie.”

Francis Kurkdjian

La notele de top: o stralucire gurmanda

Smochina este transformata intr-un acord catifelat capturand finetea cojii albastrui a fructului, si dezvaluind o rotunjime extraordinara. Lascivitatea sa este accentuata de un superb ulei esential de mandarina, care parca explodeaza cu arome delicioase. Dulceata acrisoara a acestor note ofera introducerea perfecta a florii de portocal, mirosul iconic al colectiei ELIE SAAB Le Parfum.

La notele de inima: toata alura unei colectii ELIE SAAB

Fatetata asemeni unei pietre pretioase, floarea de portocal straluceste asemeni unui presarari de petale incalzite de soare. Splendoarea iasomiei albe adauga un strop de culoare in timp ce voluptoasa floare de Frangipani isi ofera accentele exotice, aducand aceasta noua compozitie la viata cu senzualitate radianta.

La notele de baza: dependenta

Conice asemeni provei unui yacht, caracterul aromei apare dintr-un acord de ambra care creaza dependenta condimentat cu sofisticarea notelor rotunjite si calde de cedru. Radios asemeni unei raze de lumina, descopera delicatetea dulce a aromei.
In perfecta armonie perfecta cu colectia ELIE SAAB Couture, Resort Collection urmeaza aceleasi coduri cu silueta semnatura a lui ELIE SSAB LE PARFUM scoasa in evidenta de o curea ingusta. Fasia de lumina alterneaza intre diversele nuante de albastru – azur, aquamarine, turcoaz si lapis lazuli – cu accente de auriu delicat.
Fatetata asemeni unui safir albastru, sticluta, dezvaluie aroma asemeni unei promisiuni a unei noi senzualitati luminoase si gurmande.  

Creata ca si o reprezentare olfactiva a spiritului unei Colectii Couture, aroma Resort Collection Apa de Toaleta 2015 te invita intr-o calatorie.


 ELIE SAAB Le Parfum
Apa de Toaleta Resort Collection 2015 

Resort Collection 2015 – Apa de Toaleta spray 50 ml 301 RON  
Resort Collection 2015 – Apa de Toaleta spray 90 ml 418 RON



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Powered By Blogger