duminică, 1 iunie 2014

Reîncepe Operaţiunea Lenovo Dustbusters


După succesul din 2013, experții Lenovo intră acum în acțiune și la Bucuresti, Cluj-Napoca și Iasi

Sunt câteva lucruri pe lume de care n-ai cum să scapi. Moartea si taxele sunt cel mai des mentionate, deși unii par sa se descurce cumva cu doua problemă. Mai sunt și gura nevestei, munca sau praful. Am vrea să putem face mai multe pentru tine, dar singura problemă cu care te putem ajuta este ultima: praful. Saharian sau casnic, microbiologic sau mineral, înecăcios sau insesizabil. Este inamicul invizibil dar omniprezent care îți atacă permanent laptopul, aducându-l cu cinism tot mai aproape de clipa în care va mai funcționa doar ca suport de bibelouri. 
Anul trecut, operațiunea Lenovo Dustbusters, organizată la Lenovo Exclusive Store din Bd-ul Unirii 19B, București, a prelungit viața a 52 de laptopuri pe care specialistii Lenovo le-au curățat gratuit de praf, dar și de urmele unor greșeli făcute de proprietari. “Păturici” de praf de peste 1 cm, pete de lapte, cola, vin, (probabil) bere, diverse insecte şi… boabe de susan tapetau interiorul carcaselor deschise de experții Dustbusters. “N-ai să crezi ce poți găsi într-un laptop !” ar zice tabloidele (de fapt, au și spus-o anul trecut). 
Ei bine, noi credem că este loc de noi descoperiri. Praful nu este doar o problemă a Capitalei, așa că anul acesta proiectul se extinde în țară. Pentru că a cerut-o provincia și pentru ca cel mai recent nor de praf din Sahara a trecut peste România cu doar o lună și jumătate în urmă. Ghici unde s-a depus ? 
Așadar, în zilele de 5,6 si 7 iunie 2014, între orele 10:00 si 15:00, specialiștii Lenovo vor curăța gratuit laptopurile aduse de vizitatori în cele trei locuri în care se desfășoara ediția din acest an a Dustbusters:
-București, Lenovo Exclusive Store, Bd. Unirii 19 B.
-Cluj-Napoca, magazinul Intend, Str. Meseriilor 17. 
-Iasi, magazinul TurboZone Computers, Str. Palas 7A.
Fiecare vizitator este binevenit cu un singur laptop, de orice marcă, în perfectă stare de funcționare, care va fi primit doar pe durata operațiunii, și este rugat să prezinte un act de identitate. Primii sosiți vor avea șansa de a-și reprimi într-un timp relativ scurt laptopurile curățate, timp în care pot testa noile laptopuri Lenovo ThinkPad din showroom. Din experiența editiei anterioare, este posibil ca cei care ajung mai tarziu să nu își primească înapoi laptopul în aceeași zi, din cauza volumului mare de muncă. De aceea, laptopurile rămase vor fi curățate în săptămâna următoare și proprietarii vor fi anunțati când acestea sunt gata.  
Anul trecut citam un studiu al profesorilor David Layton şi Paloma Beamer, de la Universitatea din Arizona, care au descoperit că aproape oriunde în lume praful e format din bucăţi de piele umană, blană de animale, resturi de mâncare, fibre textile, particule de pământ, cenuşă, materie provenită din fumat şi gătit, urme de plumb, arsenic şi chiar DDT. Un cocktail nesănătos pentru cei mai sensibili dintre oameni, însă de-a dreptul mortal pe termen lung pentru cele mai multe laptopuri obişnuite. 
Suntem destul de siguri că lucrurile nu s-au schimbat prea mult de atunci. Poate doar câteva laptopuri să fi sucombat între timp, cu fantele sugrumate de impurități. Este clar că n-au participat la DustBusters în 2013. Te așteptăm așadar la ediția din acest an, în punctele Lenovo Dustbusters din Bucuresti, Cluj-Napoca și Iași. Sucul şi bomboanele sunt din partea casei. 

Despre Lenovo
Lenovo este o companie de tehnologie personală cu o cifră de afaceri de 34 miliarde USD. Este unul din primii doi producatori de PC-uri şi un lider în devenire al erei PC Plus, deservind clienţi din peste 160 de ţări. Dedicat construirii unor computere personale şi dispozitive pentru Internet mobil de o concepţie excepţională, modelul de business al Lenovo se bazează pe inovaţie, un lanţ logistic global extrem de eficient şi pe o execuţie strategică puternică. Formată în urma achiziţionării de către Lenovo Group a fostei Divizii de Calculatoare Personale a IBM, compania dezvoltă, produce şi lansează pe piaţă produse şi servicii tehnologice fiabile, de înaltă calitate, sigure şi uşor de folosit. Linia să de produse include legendarele computere personale comerciale marca Think şi computere pentru gama largă de consumatori marca Idea, precum şi servere, staţii de lucru şi o familie de dispozitive de internet mobil, incluzând tablete şi telefoante tip smartphone. Lenovo, o companie globală listată în clasamentul Fortune 500, deţine centre de cercetare importante în Yamato, Japonia, în Beijing, China şi în Raleigh, Carolina de Nord. Pentru mai multe informaţii, accesaţi www.lenovo.com. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More