sâmbătă, 14 septembrie 2013

Clarins Skin Care noutăți Toamnă 2013

Clarins este un Brand pe care îl folosesc si îl ador de multi ani, de aceea încerc sa aflu mereu ce produse au mai lansat, ce colecții vor lansa si iată ce noutăți minunate au pentru Toamna 2013.

New Extra Firming Eye Lift Perfecting Serum 

acțiune consolidata împotriva pungilor și a cearcănelor. Un complex exclusiv pe bază de plante, pentru a păstra zona de contur a ochilor mai fermă, Clarins a folosit experiența în domeniul de cercetare a plantelor pentru a selecta ingrediente cu proprietăți unice, pentru consolidarea legăturilor responsabile cu fermitatea si redefinirea zonei de contur a ochilor. Extractul de Banană Verde consolidează fibrele de colagen și întărește conexiunile cu celulele dermice . De asemenea încurajează sinteza de colagen în interiorul fibroblastelor. Extractul de cimbru ajută la prevenirea pierderii elasticității pielii, prin consolidarea structurii la nivelul dermei. Extractul de albizia (arborele de mătase) ajută la reîntărirea sistemului care luptă împotriva detoxifierii. Încurajează eliminarea proteinelor care s-au acumulat în timp şi ajută la reducerea pungilor.
Rezultate: Acțiune de fermitate cu efect instant de “lifting”. acțiune puternică împotriva pungilor şi a cearcănelor. Hidratare intensă şi de durată. Zona de contur a ochilor este mai frumoasă, mai hidratată şi revitalizată! Disponibil la flacon cu dispenser 20 ml.

New Extra-Firming Eye Wrinkle Smoothing Cream 

O cremă cu acţiune puternică asupra ridurilor. Îmbogăţită cu extract de ceară esenţială de trandafir ce formează un film protector , crema de contur a ochilor, netezeşte instant minimizând aspectul liniilor fine. Complexul Extra-Firming împreună cu vitamina E, ajută la consolidarea si revitalizarea întregii structuri a dermei din zona de contur a ochilor protejând-o de efectele dăunatoare ale radicalilor liberi. Reduce aspectul liniilor fine şi încetineşte formarea lor. Un plus de confort, această cremă foarte reconfortantă, îmbogăţită cu extract de muguri de coacăze negre şi unt de shea, calmează, hidratează şi hrăneşte această zonă delicată , redănd confortul pielii.
Pentru un aspect mai ferm si diminuarea liniilor fine din zona de contur a ochilor, folosiţi Firming- Eye Lift Perfecting Serum dimineaţa si Extra-Firming Eye Wrinkle Smoothing Cream seara.Rezultate: Conturul ochilor capătă un aspect mai tânăr iar pielea este mai mătăsoasă. Semnele vizibile ale îmbătrânirii sunt reduse iar aspectul ochilor este mult mai frumos! Acţiune de fermitate cu efect instant de uniformizare. Confort sporit si efect calmant, acţiune puternica aspra liniilor fine. Disponibil la 20 ml.

 New Extra Firming Neck 


Începând cu 1978 când a fost creată prima formulă, Extra Firming Crema pentru gât şi decolteu a devenit produsul preferat de nenumărate femei din întreaga lume. Pentru a păstra suplețea și calitatea pielii după 40 de ani, Extra-Firming Neck, beneficiază acum de întregul complex Extra-Firming care ajută la întărirea si revitalizarea întregii structuri a pielii din zona gâtului. Pentru a păstra mai mult timp aspectul tânăr şi frumos al pielii, Laboratoarele Clarins au selectat extractul de alge verzi care încurajează sinteza acidului hialuronic ce ajută la realizarea unui ‘lifting’ al pielii. Procesul de slăbire a elasticității pielii este încetinit, pielea este mai fermă şi mai suplă. Pentru a netezi si catifela Extra Firming Neck este îmbogățită cu extracte de zaharuri de ovăz organic. Disponibil la 50 ml.

2 comentarii:

  1. O crema pentru pielea gatului e foarte indicata...pentru mine :D. Incep sa caut o crema cu potential pentru ca pielea gatului e printre primele zone care iti arata adevarata varsta :).

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, la fel ca si mâinile au nevoie de o îngrijire mai speciala.
    Din câte știu eu Clarins este primul Brand de îngrijire care a realizat o crema specifica îngrijirii pielii gatului. Este un concept patentat si au in gama doua creme pentru aceasta zona, ambele foarte eficiente. :)

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Powered By Blogger