miercuri, 3 iulie 2013

ROBERTO CAVALLI ACQUA


Puternic, senzual, sofisticat parfumul Roberto Cavalli nu are asemanare.
Glamour este în vene sale, seducția in pielea sa, se transforma si isi dezvaluie feminitatea in timp ce merge gratioasa ca o felina, lăsând în urma ei priviri admirative și o boare de parfum rafinat.
Acum, ea are un nou parfum: Roberto Cavalli ACQUA. Inspirat de Marea Mediterană, unde marea turcoaz se întâlnește cu cerul azuriu, prospețimea ei orbitoare luminează acele zile lungi de vară, atunci când pielea ei devine atinsa de o nuanță de aur a soarelui. 
Silueta ei se contureaza la orizont in timp ce ea merge spre mare, salutând îmbrățișarea caldă a valurilor ca si cand s-ar reintoarce la origini.
Ea savurează aceste momente de luminozitate și seninătate, așa cum ea așteaptă cu nerăbdare urmatoarea noapte. În curând, ea va aluneca de la costum de baie sexy într-o rochie de sifon aerisit, și descoperă un aspect rafinat de glamour .

Parfumul:

Roberto Cavalli ACQUA este o apa de toaleta florala spumanta inspirata de alura eterna a Mediteranei și senzualitatea irezistibilă a femeii Roberto Cavalli. 
În nota de varf, iasomie acvatica, racoreste incet ca briza care iti flutura usor prin par si iti racoreste pielea.
In nota de mijloc, lily of the valley, luxuriant și luminos, celebrează feminitatea naturala.
În nota de baza, aroma fina si senzuala de mosc, este un omagiu adus gratiei unei feline, glamour-ul sau înnăscut, puterea fără greș de a captiva .
Roberto Cavalli Acqua, poarta semnătura designerului, a fost compusă în colaborare cu parfumierul Louise Turner de Givaudan.

Flaconul:

Pentru Roberto Cavalli ACQUA, este ca și cum apele albastre ale Mediteranei au spălat semnătura de pe sticla, îmbibându-se în curbele senzuale de un turcoaz luminos. 
Între timp,  monograma designerului de pe capac evoca bogatia aurului, este subliniata de un inel de tigru.
Reamintind combinațiile vibrante pentru care Roberto Cavalli este renumit, cutia reinterpretează coduri de proiectare a semnaturii parfumului. Turcoazul predomină în mod natural, împodobit cu aur, în timp ce tigrul  original este transformat în dungi gri pe un fundal fildeș, evocând prospețimea, starea de spirit mai ușoară de ACQUA.

Modelul:

Desigur, modelul ales pentru Roberto Cavalli ACQUA este din nou Elisa Sednaoui,  atât de perfect pozează aceasta actriță încât întruchipează femeia în viziunea Roberto Cavalli.
 Într-o cameră maiestuoasa inundata de lumina albastra clara a  Marii Mediterană, pielea ei aurie descoperita de o rochie alba cu imprimeu tigrat, ea privește seducător peste umăr. Ochii ei te provoacă și te invita dincolo de orizont. 
Cine va îndrăzni să-i urmeze, prin ușa deschisă dincolo? 
Disponibil la 50, 75 ml apa de toaleta, valabilitate 36 de luni de la prima folosire.

ROBERTO CAVALLI ACQUA

The sparkling face of glamour



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Powered By Blogger