miercuri, 17 iulie 2013

L'eau par kenzo


Vara ador sa port parfumuri proaspete, care ma răcoresc la fiecare aplicare.
Ador ca atunci când pulverizez parfumul proaspăt pe piele, sa se răspândească aroma subtila de lotus și crin, menta, o combinație de apa de flori rafinate, elegante și armonioase care îmi oferă un echilibru olfactiv pe pielea mea.


L'eau par kenzo este un parfum pe care ori îl adori de la prima pulverizare ori îl îndrăgești mai târziu, iți va plăcea sa îl pulverizezi iar și iar fără sa-i deranjeze pe cei din jurul tău.
Este un parfum creat în 1996 și pe atunci avea alt ambalaj și alta sticla, apoi designul s-a schimbat dar aroma proaspătă a rămas aceeași.


La acest parfum domnul Kenzo Takada a colaborat cu celebrul parfumier Olivier Cresp și au reușit sa aducă aroma acvatica într-un flacon de parfum.
Este un parfum luminos, senzual, proaspăt, rafinat, care simbolizează sănătate, puritate, viata, prospețime și eternitate.
Este atât de subtil și proaspăt încât se potrivește în orice moment al zilei, la orice ținută și oricărei femei.


Este ideal pentru a fi oferit cadou, după cum știți marii parfumieri recomanda a fi oferit cadou, un parfum fresh, asta în cazul în care nu cunoașteți foarte bine persoana căreia doriți sa-i oferiți parfumul și nu va permiteți sa întrebați ce folosește.

Disponibil la 30, 50 si 100 ml, apa de toaleta.
Va recomand sa îl testați și sa îl folosiți în zilele toride de vara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Powered By Blogger