duminică, 27 mai 2018

BVLGARI OMNIA PINK SAPPHIRE: PUR SI SIMPLU INDRAZNESTE SA FII TU INSATI!Magia: chiar exista. Reprezinta acele momente cand  ta se desfasoara perfect. Realitatea, totusi, poate sa-ti ofere tot ce visezi doar daca indraznesti … Indrazneste sa te dezvalui asa cum esti, dezvaluie-ti vocea, arta, talentul! Bulgari a capturat acest spirit indraznet in noul parfum, Omnia Pink Sapphire. Inspiratia sa, o piatra pretioasa roz, unica, luminoasa si multi fatetata, exact ca o raritate in viata. Creata de Maestrul Parfumier Alberto Morillas, parfumul radiant este exuberant si exotic, o taiere de respiratie ce ne aminteste sa alergam, sarim si sa traim fiecare clipa.

INDRAZNESC – ROZ ESTE CULOAREA MEA

Ambitioasa, iubitoare, curioasa, hotarata, spontana, comunicativa – imi traiesc viata energic si in culoare. Rozul este preferatul meu: e ca un filtru al fericirii, luminand tot ceea ce atinge. Rozul ucide vibratiile negative. Daca nu ma distrez, nu incerc lucruri noi si nu invat, traiesc degeaba. Viata este pentru mine pasiune in tot ceea ce fac. Pot fi fotograf, artist, model, scriitor, cantaret, designer vestimentar si multe altele. Nu astept sa fiu descoperita. Nu astept sa fiu angajata.
 Ma conectez direct cu lumea. Ceea ce ma impiedica uneori sunt propriile temeri. Dar rozul exprima pozitivitate. Cand vad culoarea, zambesc, ma simt mai curajoasa si sunt dispusa sa indraznesc. Ca un talisman norocos, imi aminteste ca nu exista greseli si ca nu exista perfectiune. Exista numai aventura. Viata mea este un teritoriu neexplorat si rozul ma propulseaza sa imi imaginez si sa inventez lucruri noi. Adevarul e ca nu as putea exista in alt fel si daca as putea sa-mi dublez viata indrazneata si visatoare as face-o fara sa ma gandesc o secunda.  


O SEMNATURA “EFERVESCENT” FLORALA

Omnia Pink Sapphire este un parfum effervescent, ce exulta vibratiile solare. Este parfumul “visarii si al evadarii”, declara Maestrul Parfumier Alberto Morillas. Se deschide cu un vivace buchet de citrice si piper roz, invitandu-te sa te delectezi cu o rarisima bucurie.  Apoi elixirul roz iti orienteaza imaginatia spre taramurile indepartate ale Insulelor Tahiti si Polineziei. Acele insule sunt leaganele delicatei flori de frangipani solar si ale florii salbatice tiara, constituind inima cremoas florala a parfumului. Bulgari a capturat esenta acestor flori exotice printr-o tehnica cunoscuta “Headspace”, care pastreaza un moment olfactiv in timp asemenea Instagramului, care capteaza un moment vizual. Florile nu sunt culese, distilate sau prelucrate ca in parfumeria traditionala. In schimb un gaz neutru absoarbe parfumul florii imbobocite in timp ce lasa floarea intacta. Parfumeurul poate apoi sa reconstiuie parfumul cu ajutorul paletei sale de materii prime – o tehnica inventiva pentru un parfum unic si pentru o femeie exceptioanala. 
Cum fiecare calatorie iti lasa o atingere mai dulce si mai bogata la fel este si o experienta multi senzoriala Omnia Pink Sapphire: te invaluie cu mirosul vaniliei si notele calde de lemn si mosc. Pentru femeia care prefera luxul in culori roz, de la pietrele pretioase fucsia pana la sampania roz, Omnia Pink Sapphire incapsuleaza emotionanta, nestavilita energie a unei nuante intr-un parfum proaspat, matasos si intoxicant de seducator.
PIRAMIDA OLFACTIVA
O calatorie multisenzoriala

NOTE DE VARF
Pomelo roz acidulat si infuzie de piper roz
Proaspat, efervescent, acidulat

NOTE DE MIJLOC
Frangipani solar si floare salbatica de tiare
Exotic, catifelat, radiant

NOTE DE BAZA
Lemn vibrant si mosc alb
Modern, magnific, invaluitor

OMNIA: SCULPTAND INFINITUL
Colectia Bulgari Omnia este inspirata de pietrele pretioase si de creatiile pretioase si splendide ale naturii. Capturand caleidoscopul de culori si luciul irizant, Maestrul Parfumier Alberto Morillas surprinde natura din nou, extragandu-i cele mai exotice plante si materii prime unice. Rezultatul: radiantul Omnia Crystalline, elegantul Omnia Améthyste si vibrantul Omnia Coral. Acum Morillas adauga o noua bijuterie colectiei: super stralucitoarea Omnia Pink Sapphire.
Inspiratia pentru flaconul colectiei? Ce altceva decat o piatra pretioasa, formata din doua inele care se unesc. Fiecare flacon este facut a fi prezentat precum o bijuterie. 
Forma simuleaza simbolul infinitului, reprezentand puternicul sentiment al abundentei si simtul nemarginit al libertatii.
0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More