marți, 13 martie 2018

Revoluția iubirii emancipate: Gucci Guilty Absolute Pour Femme

 “Imi imaginez o femeie mergand in dormitorul iubitului ei, 
luand parfumul lui si facandu-l al ei. “Alessandro Michele. 

Iubind cu libertate absolută. Sărbătorind ideea de a-ți defini propria conexiune de dragoste, fără reguli ale societății și norme de acest gen, Gucci prezintă un nou capitol în povestea  parfumului  Gucci Guilty.
Revoluția #GuiltyNotGuilty continuă cu lansarea Gucci Guilty Absolute Pour Femme, partenerul perfect pentru Gucci Guilty Absolute Pour Homme. Împreună, cuplul „Absolute”exprimă noțiunea de iubire emancipată, o pereche de arome care se completează reciproc precum o călătorie eliberatoare.
Începând de la o notă misterioasă de mure, Gucci Guilty Absolute Pour Femme este un parfum non-tradițional pentru femei, creat pentru o femeie modernă. Nu există nicio modalitate absolută de a „purta” un parfum. Nu există o cale absolută de a iubi cum nu există o cale absolută de a te conecta.
Aroma “Am vrut o nota de mure care sa te faca sa visezi in timp ce il mirosi. Este magic si conectat la natura, precum si la emotii. Exista romantism in acest parfum, o aura de dragoste pura, libera“, spune creatorul parfumului, Alessandro Michele.

Viziunea lui Alessandro Michele pentru Gucci Guilty Pour Femme a început cu această singură notă. Avand incredere in maestrul parfumier Alberto Morillas pentru a îmbina aroma, directorul creativ a căutat o narațiune olfactivă profund contemporană.
Noul capitol din povestea #GuiltyNotGuilty rupe formele  invechite, tradiționale ale  aromelor feminine, dezvoltând o aroma  specifica  parfumului Chypre. În interiorul notelor parfumului, trei ingrediente definesc un nou drum al senzualității și romantismului.
Mura: cu note fructate si suculente, cu o tenta misterioasa, mura ofera parfumului  o notă de inalta  calitate.
Trandafir bulgaresc: bogată și intensa, esența florala moderna are un finisaj picant. Esența provine dintr-un proces de distilare cu abur care datează de secole, aburul trece prin petalele de trandafir care sunt stratificate pe tavile din vas. Pe masura ce trece, colecteaza uleiul esențial, iar dupa racire are loc separarea uleiului de  apa.
Goldenwood: un extras natural nou al Cypress-ului Nootka, nota inedita de lemn combină căldura unui lemn tradițional și accentele bogate de chihlimbar date de Nootka. Unic și multidimensional, notele lemnoase au aspecte legate de foc și piele. Goldenwood este, de asemenea, o notă-cheie a lui Gucci Guilty Absolute Pour Homme, care leagă parfumul feminin de omologul său de sex masculin. Ingredientul comun armonizează cele două parfumuri într-o expresie a masculinității contemporane și a feminității.
Pentru Gucci Guilty Absolute Pour Femme, Alberto Morillas a amestecat cele trei note de  bergamota, patchouli și ambră, pentru a obtine un miros profund  care creeaza dependent.
Design-ul
Un cod de feminitate întruchipat într-o nuanta selectată de Alessandro Michele, tonul bogat de fructe de pădure este realizat în ambalaj mat, accentuat cu sigla si litere Gucci aurii. Cu un capac negru lucios, evoca aceeași silueta ca și echivalentul barbatesc, ambalajul  este din  sticla artizanala pentru a reaminti de culoarea asemanatoare notei de  fructe de padure.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More