duminică, 25 februarie 2018

Bvlgari lanseaza in februarie Magnolia Sensuel!

Bvlgari a lansat in 2017 Colectia Splendida, o colectie fascinanta care este o odă dedicata celor mai rafinate flori din istoria parfumurilor: trandafir, iasomie si iris. 
Cele 3 parfumuri – Rose Rose, Jasmin Noir si Iris d’Or – create de maestrul parfumier Sophie Labbe redau noul ideal al casei Bvlgari și a aevidentiat cele mai pure fațete ale florilor, asa cum sunt si  bijuteriile create de Bvlgari.

 În viziunea Casei Bvlgari, femeia Splendida este luminoasă, misterioasă și senzuală și exact acest lucru au expus prin cele trei esențe lansate.
Pentru anul 2018, BVLGARI adaugă la colecție magnolia, care devine o etapă centrală sub forma unui nou parfum Magnolia Sensuel.
Creat de parfumierul Jacques Cavallier, numește magnolia “o notă de neuitat” .  Creatorul acestui parfum este Jacques Cavallier, un parfumier celebru care a creat multe parfumuri unice de neuitat. 
Un francez nascut in Grasse, face parte din familia parfumierilor de cateva generatii, nu avea cum sa nu devina si el un "nas" celebru.

Magnolia Sensuel își propune să prezinte “frumusețea supremă” a acestei flori și prin extensie, femeia BVLGARI care o poartă.

 Magnolia Sensuel nu este un parfum decadent (spre deosebire de Jasmin Noirdin colecția Splendida). 
Este o aroma seducătooare precum piatra roșie de rubin. Piramida olfactiva a parfumului este efervescentă, se desfașoară armonios și se concentrează în jurul notelor florale.
Notele de vârf: mandarina, flori de portocal
Notele de mijloc: magnolie, floare de portocal, iasomie
Notele de bază: paciuli, mosc și vanilie de Tahiti                                                                                                                                                                                     
Feminin, rafinat și tentant, parfumul Splendida Bvlgari emană o aromă de flori care se întoarce ca într-o magie specială a femeii.
 Parfumul se deschide pe piele cu note proaspete, citrice, luminoase.
 După ce se pierde un pic în căldura pielii, se simte magnolia, floarea de portocal și un pic de iasomie. Și ca acord final, urma ce ramâne imprimată pe piele este lemnoasă, dar si un pic dulce ca vanilia. Miroase minunat de la început până la sfârșit, ca o magnolie în toata splendoarea ei. 
 
0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More