duminică, 26 martie 2017

Descopera culorile primaverii intr-o gradina italiana fermecatoare: COLLISTAR GIARDINI ITALIANI!



 GIARDINI ITALIANI
Imaginați-vă cum vă sunt deschise porțile si pășiti într-o grădină italiană. O gradină în care, la un moment dat, au pășit regi și prințese.
Lasă geometria perfectă să-și facă magia, cu un labirint magnific de tufe și flori care se întind la infinit.

Bine ați venit în una dintre cele mai faimoase minuni ale țării: grădinile italiene renascentiste, care sunt vizitate de milioane de oameni din întreaga lume.

Si bun venit colecției de make-up primăvară-vară, numită în onoarea lor, GIARDINI ITALIANI.

GIARDINI ITALIANIBLUSH • FARD DE PLEOAPE • ILUMINATOR

Iată Collistar în grădina italiană. Are o lumină și o tentă delicată, cu pulbere ultra-fină  și culori feminine luminoase și mătăsoase.
O paletă pentru față și ochi în ediție limitată, decorată într-un mod încântător. În interior sunt pulberi ultra fine, care pot fi folosite
ca fard de obraz, fard de ochi și illuminator, în funcție de ocazie.
Există două combinații de culori, fiecare dintre ele cu trei nuanțe gradate diferite: tonuri rozalii cu tente trandafirii și tonuri de corai,
ce duc spre nuanța chihlimbarului. Aceste nuanțe extrem de ușor de purtat pot fi amestecate într-o varietate infinită de intensitate și strălucire.
Alaturarea nuanțelor perlate și satinate oferă un aspect diferit de fiecare dată, zi sau noapte. Două combinații, perfecte pentru un machiaj rapid.

SILK EFECT MAXI blusher

Două noi nuanțe pentru Silk Effect Maxi blusher, auriu-roz și trandafiriu lemnos, care se joacă cu volumele feței, evidențiază delicat tenul și îl luminează.
Micul  secret din pulberele pline de pigmenți este  amplificat cu vitamina E si acid hialuronic. Cele două culori sunt în perfectă
concordanță cu starea de spirit din acest sezon, care solicită un efect perfect pentru obraji naturali, luminosi.


FARDUL DE PLEOAPE CU DUBLU EFECT
Cala, floarea de piersic și salvia ... grădina noastră în plină floare, a trebuit sa aibă pur și simplu numele cele mai evocative
pentru cele trei noi culori a Double Effect Eye Shadow Wet&Dry. Ele pot fi folosite cu un aplicator umed, pentru a spori intensitatea culorii,
sau uscat pentru un efect mai subtil.
 

MASCARA INFINITO WATERPROOF
Cel mai bine vandut mascara, un produs care face exact ceea ce promite, pentru ochi armonioși și frumosi.
În momentul în care se aplică, periuța specială de înaltă precizie separă genele cât de mult posibil, oferă volum, definire și curbare perfectă.
Rezultatul? Impecabil, cu un make-up intens, de lungă durată și plin de culoare ...

VIBRAZIONI DI COLORE LIPSTICK
Doi în unu: Ruj Vibrazioni di Colore + conturul de buze Smudge-Proof Transparent. Rujul vine în patru culori noi, lemn de cireș,
lemn de trandafir, begonie și ciclamen, care au în comun intensitatea cromatică a unui ruj combinat cu stralucirea unui luciu.
Ele sunt, de asemenea, netede și de durată, și acționează ca un tratament datorită prezenței vitaminei E, antioxidante și de protecție, și a hameiului, care oferă volum.
Din noua colectie face parte si noul contur de buze transparent, pentru a fi aplicat înainte de ruj.
Un instrument profesionist neprețuit de make-up, care garantează un make-up perfect și care reduce vizibil liniile mici din jurul buzelor.

PLUMPING GLOSS collagen+oligopeptide
O mica bijuterie tehnologică care, datorită adăugării de substanțe extrem de eficiente și funcționale concentrate, ofera un volum vizibil buzelor.
Finisajul? Strălucitor și lucios, dar nu scanteietor. Textura? Concentrata, dar luminoasa și netedă în același timp.
Formula cuprinde o oligopeptidă care stimulează sinteza de colagen, un colagen de plante inovatoare, care face buzele mai voluminoase
și le remodeleaza zi de zi, dar și un amestec de trei ceruri de plante - Mimosa, jojoba, floarea-soarelui - care protejează și hidratează.
Acesta conține și un agent revigorant încântător.


GLOSS® NAIL LACQUER NATURAL EFFECT

Când vremea calda sosește, acesta este modul în care unghiile ar trebui să fie: sofisticate și într-o culoare foarte lucioasă.
Aceste unghii sunt în concordanță cu tendințele modei în cinci nuanțe pastel noi, care amintesc de florile delicate de primăvară,
oferind un efect lăptos sofisticat și foarte natural. 
Pe lângă albul pur al crinului, pentru a fi purtat pe cont propriu sau peste alte nuanțe,  există, de asemenea, si nuanțele magnolie, begonia, ciclama și bougainvillea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Powered By Blogger