luni, 12 decembrie 2016

Livrările BMW Group ating un record pentru noiembrie

luni, decembrie 12, 2016 0

Livrările de automobile ale BMW Group au atins un nou record pentru luna noiembrie, cu un total de 209.743 de unităţi, o creştere de 6,2% faţă de aceeaşi lună a anului trecut. Acest rezultat aduce totalul livrărilor din acest an la 2.152.393 de unităţi, o creştere de 5,8% în comparaţie cu aceeaşi perioadă a anului anterior.





"Am reuşit o nouă lună de creştere solidă pentru toate mărcile premium ale BMW Group", a spus Dr. Ian Robertson, membru al Consiliului de Administraţie al BMW AG şi responsabil pentru vânzări şi marketing BMW. "Ne-am extins vânzările în fiecare lună din noiembrie 2011 - cinci ani de creştere continuă a vânzărilor, în conformitate cu extinderea gamei noastre de modele. Adăugarea automobilelor cu propulsie electrică sau hibrid a contribuit semnificativ la această creştere şi la faptul că segmentul creşte de la o lună la alta", a adăugat el.

La finalul lunii noiembrie, 1.824.490 de automobile ale lunii BMW au fost livrate în lume, cu 5,6% mai multe decât în aceeaşi perioadă a anului trecut. În noiembrie, 177.740 de automobile ale mărcii BMW au ajuns la clienţi, o creştere de 5,9% faţă de anul anterior. Tendinţa globală în ceea ce priveşte modelele SUV continuă să fie reflectată în creşterea puternică a vânzărilor din familia BMW X. pe parcursul lunii noiembrie, BMW X1 a crescut cu 74,4% (22.595 de unităţi) comparativ cu aceeaşi lună a anului trecut, în timp ce performanţele BMW X5 au înregistrat o creştere de 17,6% (15.143 de unităţi). În primele 11 luni ale acestui an, livrările modelelor BMW X au totalizat 579.718 automobile, un salt de 22,4% faţă de perioada similară a anului anterior. Totodată, vânzările BMW Seria 7 au continuat să se dezvolte puternic în noiembrie, cu o evoluţie de 70,3% (6.883 de unităţi) în comparaţie cu anul trecut; în total, nava-amiral a mărcii BMW a fost vândută într-un volum de 54.306 unităţi pe parcursul acestui an (+67,6%).

"Este clar că aceste pieţe, care susţin în mod activ mobilitatea electrică, sunt văzute ca fiind cei mai importanţi vectori de creştere când vine vorba de automobile cu propulsie alternativă", a comentat Dr. Ian Robertson. "Prin adăugarea versiunilor hybrid plug-in ale modelelor BMW Seria 5 şi MINI Countryman în prima jumătate a anului 2017, vânzările de modele electrificate ale BMW Group vor creşte semnificativ anul viitor - ne-am propus un obiectiv ambiţios de 100.000 de unităţi", a continuat el.

Anul acesta continuă să fie cel mai bun din istorie pentru BMW Motorrad, cu vânzări pentru noiembrie ce au totalizat 9.375 de unităţi, o creştere de 19,5% în comparaţie cu aceeaşi lună a anului trecut. Livrările anuale au crescut cu 5,4%, cu un total de 136.393 de motociclete şi maxiscutere ce au fost livrate clienţilor în primele 11 luni ale anului.


vineri, 9 decembrie 2016

BMW Art Journey continuă cu alţi trei artişti anunţaţi la Art Basel Miami Beach

vineri, decembrie 09, 2016 0

Art Basel şi BMW îşi continuă iniţiativa comună de recunoaştere şi susţinere a artiştilor în curs de afirmare din întreaga lume prin anunţarea finaliştilor pentru BMW Art Journey - anunţul a fost făcut în cadrul Art Basel Miami Beach. Asemenea unui studio mobil, BMW Art Journey pot duce artiştii aproape oriunde în lume pentru a dezvolta noi idei şi pentru a crea noi proiecte.

Bucureşti/Miami Beach. Art Basel şi BMW îşi continuă iniţiativa comună de recunoaştere şi susţinere a artiştilor în curs de afirmare din întreaga lume prin anunţarea finaliştilor pentru BMW Art Journey - anunţul a fost făcut în cadrul Art Basel Miami Beach. Asemenea unui studio mobil, BMW Art Journey pot duce artiştii aproape oriunde în lume pentru a dezvolta noi idei şi pentru a crea noi proiecte.

 
Acum, un juriu de specialitate a anunţat următorii trei finalişti din rândul artiştilor ce au expus în cadrul secţiunii Positions, rezervată artiştilor în curs de afirmare la expoziţia Art Basel Miami Beach:


Max Hooper Schneider la High Art (Paris)

Max Hooper Schneider (născut în 1982) trăieşte şi lucrează în Los Angeles. A studiat biologia şi peisajul arhitectural la Universitatea Harvard, iar munca lui este rezultatul a ceva ce poate fi descris ca fiind "experimentare recalcitrantă". În practică, el acordă atenţie în mod special relaţiei în evoluţie dintre filozofie şi natură. La ediţia din acest an a Art Basel Miami Beach, Schneider a prezentat o instalaţie ce a constat dintr-un grup de lucrări ce funcţionează ca o clasificare a obiectelor. Expoziţiile solo ale lui Schneider includ Kayne Griffin Corcoran (Los Angeles) şi Federico Vavassori (Milano). Recent, el a expus în expoziţii de grup la Art Foundation (Londra) şi Galeria Nicodim (Bucureşti).

 

Maggie Lee la Real Fine Arts (New York)

Maggie Lee (născută în 1987) trăieşte şi lucrează în Brooklyn (New York). Artistul american de origine taiwaneză a obţinut licenţa în Printmaking, în 2009, la Institutul Pratt. În cadrul Art Basel Miami Beach, artista multimedia a prezentat o instalaţie captivantă de lucrări noi în formate diferite, concepută sub forma dormitorului unei adolescente, unde fiecare obiect este o lucrare individuală, inclusiv televizor, sculpturi suspendate şi lucrări pe zid care combină elemente în colaj şi creează o experienţă multistratificată. Expoziţiile solo ale lui Lee includ 356 Mission (Los Angeles), Real Fine Arts (New York) şi Ladybug House (San Francisco). Expoziţiile de grup recente includ Whitney Museum (New York) şi SCHLOSS (Oslo).

 

Beto Shwafaty la Prometeogallery di Ida Pisani (Milano)

Beto Shwafaty (născut în 1977) trăieşte şi lucrează în Brazilia. În 2015, el a primit Premiul FOCO Bradesco/ArtRio, precum şi Premiul ICCo/SP-Arte. El dezvoltă o practică bazată pe cercetare a spaţiilor, istoriilor şi vizualurilor. Expoziţia lui Shwafaty de la Art Basel Miami Beach a conţinut o instalaţie de video, sculptură, obiecte şi materiale tipărite pentru a compune un ecran care evocă aspecte legate de gestionarea terenurilor, a populaţiei, a imaginii politice şi a esteticii. Expoziţiile lui solo includ City Museum (São Paulo) şi Lampione (Frankfurt am Main).

 

Acum, cei trei artişti sunt invitaţi să-şi prezinte propunerile care descriu călătoria ideală în viziunea lor. Câştigătorul va fi anunţat la începutul primăverii 2017.

Greenery: Culoarea anului 2017 conform institutului Pantone

vineri, decembrie 09, 2016 0


Institutul  Pantone, a facut publica nuanta anului 2017, o nuanta proaspata, Greenery este nuanta potrivita noilor inceputuri.




"Culoarea aceasta aduce o notă răcoritoare şi impune nevoia de a explora, de a experimenta şi de a reinventa“, verdele proaspat te poate determina sa te revigorezi si sa te infuzezi cu oxigen proaspat. Pare sa fie un mesaj catre intreaga planeta, un mesaj de a reduce consumul, de a avea grija mai multa de ceea ce ne-a fost oferit de natura. 
Care este culoarea Pantone a anului?
O selecție simbolica de nuante, un instantaneu din ceea ce vedem in cultura noastra globala, care servește ca o expresie a o stare de spirit și o atitudine.



"Acum acest verde ne oferă speranţa că vom învăţa împreună pe fondul unui peisaj complex la nivel global“   sursa:  Pantone

Directorul executiv al institutului Pantone, Leatrice Eiseman explica de ce aceasta umbra de nuanta a fost o alegere naturala: “Through its reassuring yet assertive vibrancy, Greenery offers us self-assurance and boldness to live life on our own terms, during a time when we are redefining what makes us successful and happy.

Postări populare

Powered By Blogger