luni, 12 decembrie 2016

Livrările BMW Group ating un record pentru noiembrie

Livrările de automobile ale BMW Group au atins un nou record pentru luna noiembrie, cu un total de 209.743 de unităţi, o creştere de 6,2% faţă de aceeaşi lună a anului trecut. Acest rezultat aduce totalul livrărilor din acest an la 2.152.393 de unităţi, o creştere de 5,8% în comparaţie cu aceeaşi perioadă a anului anterior.





"Am reuşit o nouă lună de creştere solidă pentru toate mărcile premium ale BMW Group", a spus Dr. Ian Robertson, membru al Consiliului de Administraţie al BMW AG şi responsabil pentru vânzări şi marketing BMW. "Ne-am extins vânzările în fiecare lună din noiembrie 2011 - cinci ani de creştere continuă a vânzărilor, în conformitate cu extinderea gamei noastre de modele. Adăugarea automobilelor cu propulsie electrică sau hibrid a contribuit semnificativ la această creştere şi la faptul că segmentul creşte de la o lună la alta", a adăugat el.

La finalul lunii noiembrie, 1.824.490 de automobile ale lunii BMW au fost livrate în lume, cu 5,6% mai multe decât în aceeaşi perioadă a anului trecut. În noiembrie, 177.740 de automobile ale mărcii BMW au ajuns la clienţi, o creştere de 5,9% faţă de anul anterior. Tendinţa globală în ceea ce priveşte modelele SUV continuă să fie reflectată în creşterea puternică a vânzărilor din familia BMW X. pe parcursul lunii noiembrie, BMW X1 a crescut cu 74,4% (22.595 de unităţi) comparativ cu aceeaşi lună a anului trecut, în timp ce performanţele BMW X5 au înregistrat o creştere de 17,6% (15.143 de unităţi). În primele 11 luni ale acestui an, livrările modelelor BMW X au totalizat 579.718 automobile, un salt de 22,4% faţă de perioada similară a anului anterior. Totodată, vânzările BMW Seria 7 au continuat să se dezvolte puternic în noiembrie, cu o evoluţie de 70,3% (6.883 de unităţi) în comparaţie cu anul trecut; în total, nava-amiral a mărcii BMW a fost vândută într-un volum de 54.306 unităţi pe parcursul acestui an (+67,6%).

"Este clar că aceste pieţe, care susţin în mod activ mobilitatea electrică, sunt văzute ca fiind cei mai importanţi vectori de creştere când vine vorba de automobile cu propulsie alternativă", a comentat Dr. Ian Robertson. "Prin adăugarea versiunilor hybrid plug-in ale modelelor BMW Seria 5 şi MINI Countryman în prima jumătate a anului 2017, vânzările de modele electrificate ale BMW Group vor creşte semnificativ anul viitor - ne-am propus un obiectiv ambiţios de 100.000 de unităţi", a continuat el.

Anul acesta continuă să fie cel mai bun din istorie pentru BMW Motorrad, cu vânzări pentru noiembrie ce au totalizat 9.375 de unităţi, o creştere de 19,5% în comparaţie cu aceeaşi lună a anului trecut. Livrările anuale au crescut cu 5,4%, cu un total de 136.393 de motociclete şi maxiscutere ce au fost livrate clienţilor în primele 11 luni ale anului.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Powered By Blogger