marți, 6 septembrie 2016

Noua colectie de machiaj COLLISTAR toamna - iarna 2016






PARLAMI D’AMORE comunică folosind emoțiile și simțurile adaugând o nouă dimensiune machiajului, neexplorată până acum, parfumul.  

Secretul constă într-o surpriză încântătoare, extrem de romantică: un mini parfum in format roll-on Profumo dell’Amoreal cărui buchet floral se regăsește și în produsul star al colecției, pudra blush iconică.


Urme de pensulă și accente de roz, castană, cyclam, purpuriu și rubin: bine ai venit în lumea încântătoare a celor mai profunde emoții!
Privirea este luminată de o linie îndrazneață de eye liner alb, culoarea purității. Inspirația vine din cele mai recente show-uri de modă exclusiviste de la Milano, Paris și New York.


Parfumul iubirii (cu uleiuri esențiale și extract de petale)
Ritualul ultra feminin de parfumare ia forma unui roll-on, fiind perfect de utilizat în orice moment al zilei și conține notele romantice ale unei ape parfumate cu cele mai bogate uleiuri și extracte de petale.

Produsul star: Parlami d’Amore  - blush și fard de pleoape într-un singur produs
Esența luminozității, culorii și….aromelor
Doua variante de pudre care pot fi folosite atât ca blush cât și ca fard de pleoape: una de culoare mai închisă și cu textură mai satinată, cealaltă este mai deschisă și mai luminoasă.
Două culori pereche. Este paleta Passion care combină tonuri de roz, o culoare tactilă care înfrumusețează pielea și paleta Love, care optează pentru nuanțe naturale.
Textura sa este netedă, luminoasă și parfumată cu note ale Profumo dell’Amore, fiind primul produs de machiaj parfumat de la Collistar.

Machiaj rafinat al ochilor, un tribut adus fabuloșilor ani ‘70
Trendul pentru următorul sezon rece este machiajul ochilor realizat aproape în totalitate din linii caligrafice, inspirat din nuanțe extrem de purtabile care oferă o  notă de excentricitate.
Cu o textură netedă și mătătsoasă,  3 culori noi ale gamei Silk Effect Eye-shadow îmbracă pleoapa în nunanțe elegante și sofisticate: roz, castana și nude.
Machiajul este complet prin aplicarea celei mai intrigante nuanțe de liner: albUn alb îndrăznet creat pentru special pentru a oferi luminozitate privirii celor mai sofisticate doamne.
Eyeliner-ul este din nou tendința acestui sezon, iar culoarea alb amintește de cele mai extravagante machiaje ale anilor 70.

Cea mai pură sau cea mai luminoasă culoare pentru buze?
Puro Lipstick este rujul iconic Collistar, disponibil ca de fiecare dată, împreună cu un creion de buze în nuanța potrivita.
4 nuanțe noi pentru sezonul Tomană/ Iarnă, pentru buze care invită la seducție: cyclam încântător, purpuriu fatal, roz pasional și rubin fermecător.
Iar pentru femeile care își doresc și mai multă strălucire pe buze, Magic Gloss Infinite Colour
Un singur produs cu trei proprietăți: rezistență îndlungată, culoare infinită și luciu absolut.
Un produs hi-tech camaleonic, cu efect de vinil – aproape ca un lac pentru buze. Culoarea se schimbă în funcție de ph-ul buzelor și este extrem de hrănitor datorită conținutului de unt de shea.
Odată ce efectul de gloss dispare, la suprafață rămând pigmenții, scoțând în evidență nuanța naturala a buzelor.
Magic Gloss Infinit Colour este disponibil în 4 variante metamorfozante: nude intrigant, roz pasional, roz aprins și rosu voluptos.

Noua colectie de machiaj Collistar este disponibila in magazine incepand din luna septembrie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Powered By Blogger