miercuri, 22 iunie 2016

Ulei pretios pentru par: Velvet Oil Londa Professional




Velvet Oil are o formula usoara, imbogatita cu ulei de argan.
 Formula sa revigoreaza instantaneu parul fara a-l incarca. Velvet Oil se absoarbe rapid in par, ajutand la repararea si restructurarea cuticulei, dezvaluind instantaneu un par cu un aspect sanatos.

In vacanta asta e un must sa mizezi pe Uleiul Velvet Oil de la Londa Professional. De ce? 
El ofera o experienta de lux, care  iti va revigora parul de la prima aplicare. Acesta contine ulei  pretios de argan; un ulei hranitor, renumit pentru  beneficiile si proprietatile sale de a reface structura firului de par.

Alaturi de uleiul de argan, Velvet Oil contine si vitamina E, un antioxidant cunoscut pentru proprietatile sale de a preveni efectele nocive ale radicalilor liberi, protejand impotriva semnelor de imbatranire si mentinerea  unui aspect matasos al parului. Cocktailul de ingrediente este completat de pantenol, care este renumit pentru proprietatile  fortifiante si de hidratare, permitand parului sa fie usor de descurcat.

Cristina Parinica, membru in echipa Londa New Talent recomanda in vacanta cocurile prinse lejer, putin dezordonate sau impletiturile lejere. Sfatul ei este sa folosim un produs care sa ne hidrateze parul: “Velvet Oil de la Londa Professional este un produs minunat pe care sa il iei cu tine in vacanta: are un miros placut care persista in par si ofera o hidratare deosebita datorita formulei usoare care nu incarca parul.”



Formula din Velvet Oil nu incarca parul, ceea ce il face sa fie un produs ideal pentru rutina obisnuita de styling - aplicat pe lungimi si varfuri, pe parul umed, ofera un aspect matasos si neted. Atunci cand este utilizat cu Volumation de la Londa Professional, lotiune pentru protectie termica, Velvet Oil ofera o doza suplimentara de protectie termica. Pentru un look extra-neted, fara fire rebele, se aplica Velvet Oil impreuna cu Tamer de la Londa Professional, crema pentru netezire, pentru rezultate impecabile.

Aceasta formula usoara deschide o gama larga de oportunitati de ingrijire si styling – asa cum ne marturiseste si Violeta Palovici, parte din echipa Londa Professional Education:

"Velvet Oil de la Londa Professional permite o mare varietate de posibilitati de utilizare. Este minunat folosit inainte de ausca cu uscatorul deoarece nu incarca parul si ofera protectie. 
De asemenea, este extraordinar pentru definirea buclelor."




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Powered By Blogger