sâmbătă, 4 iunie 2016

Noutati de la Guerlain- MY SUPER TIPS



Cine sunt My Super Tips” si cui i seadreseaza?


Cine sunt?
Produse eroice: usor de inteles si utilizat.
Produse care completează ritualul de îngrijire al pielii si care satisfac nevoile specifice: pentru fiecare problema, avem o solutie!
Produse la dimensiuni portabile, cu un pret foarte atractiv.





 MIDNIGHT SECRET

Produs erou pentru ingrijirea pielii, șterge semnele vizibile de oboseală atunci când nu te odihnesti suficient.
Durata normala a somnului scade pentru majoritatea oamenilor din diverse motive: iesiri tarzii in oras, loc de munca solicitant, insomnii, mame ale nou-nascutilor etc
Toate acestea dauneaza tenului, acesta isi pierde luminozitatea, devine tern si obosit.

CUM FUNCTIONEAZA?
Formula are la baza un cocktail echilibrat de opt ingrediente, care lucreaza in sinergie pentru a restabili frumusetea tenului.
Cu supra-puterea ingredientului cheie, Gingko biloba (arbore de origine din China, frunza de Ginkgo biloba este un adevărat rezervor de substanţe active si acizi organici), microcirculatia si procesul de detoxifierea sunt stimulate, incepand astfel recuperarea accelerata a tenului.
SECRETUL:
Se aplică înainte de culcare pentru a revitaliza tenul.
Parfumul discret de lavanda, are rolul de a calma si relaxa pielea pe tot parcursul noptii.

SUPER LIPS
Eroul buzelor!

Buzele sunt expuse la vant si raze UV zilnic, in timp acestea devin uscate, crapate si lipsite de volum.
Textura bogata cu ingrediente active, netezeste, hidrateaza si ofera efect de plump in orice moment al zilei.

CUM FUNCTIONEAZA?
Formula dispune de imbinarea diferitelor unturi specifice cu ulei din seminte de struguri, care acționează ca un substitut pentru filmul lipidic.

SECRETUL:
Aplica dimineata pentru efectul de plump, si seara, înainte de culcare, pentru a preveni deshidratarea pe timpul nopții.
Textura lejera, nelipicioasa, protejeaza instant buzele, iar parfumul discret de bergamota te indeamna sa reaplici produsul tot mai des.

CRÈME SOS

Atunci cand vremea este schimbatoare, vantul agreseaza tenul, iar stresul cotidian creeaza dificultati, pielea devine fragila, sensibila, cu zone de roseata si/sau iritatii.
Formula pe baza de ceramide, special creata pentru ten sensibil, restabileste functia de protectie a pielii si creste toleranta acesteia.

SECRETUL:
Aplica dimineata sau seara pe zonele cu probleme.








RADIANCE IN A FLASH

Ofera luminozitate instant tenului.
Formula magica, beneficieaza de ingrediente active extrase din planta Artemisia (planta miraculoasa folosita in medicina chineza) si Ruscus, care ajuta la stimularea microcirculatiei.
Radiance in a flash, te incanta cu textura lejera care se absoarbe imediat in piele, iar mixul de particule roz si aurii reda prospetimea si vitalitatea tenului.








STOP SPOT

Atunci cand hormonii scapa de sub control, iar concentratia de zahar si grasimi nu este mentinuta corespunzator, nimeni nu scapa de pete/cosuri.
Stop Spot, beneficieaza de o formula purificatoare ce are la baza un amestect de ingrediente cheie: camfor (rasina alba care se recolteaza de la arborele de camfor, recunoscut pentru proprietatile sale antimicrobiene) , zinc, alantoina (calmeaza roseata si ajuta la reducerea petelor rosii).
Disponibil într-o nuanță universală, corecteaza si trateaza zonele cu probleme specifice.

                                   





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Powered By Blogger