luni, 20 iunie 2016

Kilogramele in plus isi pun amprenta asupra frumusetii parului



Un par frumos = o greutate in echilibru.

Un par frumos depinde de cum il tratezi, de cum il pastrezi, de cum il iubesti. 
De altfel, “starea parului este afectata in primul rand de starea scalpului. Asa ca, daca vrei un par sanatos, ingrijeste-te cum trebuie de scalp.
Arabella Zadic, stilist Wella Professionals, trage un semnal de alarma in legatura cu greutatea si starea parului. Stii ca “obezitatea poate duce la pierderea hidratarii pielii?
Iar pana la uscarea scalpului nu e decat un pas. Unul dintre simptomele acestei afectiuni este descuamarea accelerata( nu o confunda cu matreata).”, precizeaza specialista.
Kilogramele in plus isi pun amprenta si pe glandele sebacee. 
Aflate pe langa folicul( radacina firului de par de unde se nasc firele de par), ele se pot bloca si se infecta. Totodata, ele pot duce la o supraproductie de sebum – ceea ce se traduce cu un scalp gras, incarcat, ce trebuie tratat cu o gama specializata. 
Recomandarea mea? Gama Balance de la Wella Professionals. Daca scalpul gras nu este spalat si limpezit corespunzator zilnicsau la doua zile, la radacina firului de par se acumuleaza sebum, praf si diferite reziduuri care duc la sufocarea firului de par. Rezultatul final este caderea parului.”, ne explica Arabella  Zadic.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Powered By Blogger