sâmbătă, 4 iunie 2016

GUERLAIN TERRACOTTA SUMMER COLLECTION

TERRACOTTA SUMMER COLLECTION
#feelthesun




Indiferent unde ne-am afla, aerul curat și proaspăt al dimineții sau căldura verii de prânz ne îndeamnă la relaxare visând la o terasă cu vedere la mare sau o cafenea într-o grădină luxuriantă.

Terracotta Pause d’Été

Partenerul perfect pentru vară, un deliciu pentru simțuri.

Pudra compactă, în ediție limitată, vine în această vară într-o dimensiune generoasă.
Formula infuzată cu semnătura olfactivă Terracotta, note de flori albe, accente de iris și bază senzuală de mosc alb, te încântă imediat ce o descoperi.
Ambalajul elegant din lemn, protejează conținutul decorat cu un motiv nautic în jurul siglei Guerlain, iar capacul magnetizat ascunde oglinda care facilitează aplicarea rapidă a produsului oriunde te-ai afla.

Terracotta Pause d’Été, combină cea mai vândută nuanță Terracotta powder 03 cu nuanța verii, roz cu indicii aurii. Folosește ambele tonuri pentru a încălzi și reda strălucirea tenului, sau separat pentru a crea intensitatea dorită.


 METEORITES PEARLS CAROUSEL

Guerlain creează în această vară un produs prețios în ediție limitată, Meteorites Pearls Carousel, ce relevă lumina invizibilă pentru a scălda pielea în strălucirea cea mai pură.
Ambalaj feminin și elegant, dezvăluie curcubeul de perle atent selecționate pentru a reda radianța și prospețimea tenului instant.
Mix de perle magice cu parfum discret de violete:

Fuchsia- pentru improspatare
Mov soft- capteaza lumina naturala
Auriu- corecteaza aspectul tern
Mini perle albe- reflecta lumina, ofera radianta







Pret Recomandat:

Terracotta Pause d’Été, pret aproximativ 325 lei

Meteorites Pearls Carousel, pret aproximativ 273 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Powered By Blogger