vineri, 20 mai 2016

Unghii pentru vacanta!

10 zile de culoare

Ai rezervari pentru vacanta de vara? Unde te duci? La mare, la munte, in jungla, in desert?
Daca ai ales o destinata insorita, atunci unghiile tale iti vor multumi. Si vor fi mai frumoase si mai putin casante. De ce? Ei bine, se pare ca lor le place mediul mai putin umed.
Si totusi ce pui in bagaje atunci cand pleci la mare? Ce alegi sa iei cu tine astfel incat sa nu fi un salon de unghii ambulant?
Primul pe lista: un degresant de unghii sau un sapun natural care sa iti curete  bine unghiile. Daca nu esti lamurita care e necesitatea acestui produs in bagaj, fii atenta. Pentru ca lacul de unghii sa adere unghia trebuie sa fie curata si non-grasa. E logic da?
Apoi, sa ai musai in bagaj un buffer. El vine sa uniformizeze suprafata unghiei. Si uite ce mai pui in beauty case-ul destinat unghiilor. O baza care sa iti protejeze luciul natural si calitatea unghiei ( Life Jakcket). O oja in sine, precum si un top ( produs de sigilare a culorii) sau un produs de uscare rapida ( Quick Dry de la Jessica Cosmetics).
De altfel, Jessica Vartoughian, Fondatoarea & CEO Jessica Cosmetics International, ne sfatuieste sa nu bagam mana in apa timp de 3 ore dupa aplicarea culorii. Si sa insistam zilnic un strat de top ca sa mentinem culoarea fresh.

Si gata, colorata, maine-i gata!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More