marți, 1 martie 2016

Da, există! Întreaga îngrijire NIVEA într-un deodorant: NIVEA lansează noua gamă de deodorante Protect & Care

NIVEA lanseaza noua gama de deodorante Protect & Care ce iti ofera ingrijirea unica NIVEA inspirata din NIVEA Creme.
Din grija pentru tine si pentru cei dragi, NIVEA, cea mai de încredere marca de ingrijire a pielii la nivel mondial*, lanseaza noile deodorante Protect & Care ce conţin tot ce-i mai bun din NIVEA Creme, pretioasa cutiuta albastra, devenita, in timp, simbolul brand-ului.
Cu ingredientele delicate si parfumul unic NIVEA Creme, inovatia Protect & Care ofera maximum de ingrijire pentru pielea sensibila a subratului, adesea supusa rosetii sau iritatiilor. Cu o atingere blanda, dar eficienta, gama Protect & Care asigura, pe langa ingrijirea delicata unica NIVEA si protectia eficienta timp de 48 de ore impotriva transpiratiei. Rezultatul? Pielea ta va ramane foarte fina, protejata si improspatata de parfumul atat de familiar, pe care adesea il asociezi cu grija.
De azi nu trebuie să mai faci compromisuri intre INGRIJIRE si EFICIENTA pentru că acum le poti avea pe amandoua intr-un singur deodorant.
NIVEA MEN lanseaza deodorantele Protect & Care
Da, chiar si barbatii au nevoie sa simta grija! De aceea, NIVEA MEN lanseaza deodorantele Protect & Care cu un parfum modern si masculin ce ofera echilibrul perfect intre protectia eficienta, timp de 48 de ore impotriva transpiratiei si ingrijirea unica NIVEA MEN pentru o piele fara iritatii!
In functie de felul in care alegeti ingrijirea, gamele sunt disponibile in trei variante, respectiv spray, stick si roll-on, toate inspirate din formula deosebit de hranitoare a celebrei NIVEA Creme.
Noile produse NIVEA si NIVEA MEN sunt deja disponibile in magazine.
Pret recomandat NIVEA Protect&Care Deo: 11.91 lei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More