luni, 2 noiembrie 2015

Prima crema pentru ochi de la Paula`s Choise

RESIST ANTI AGING EYE CREAM – FERMITATE ȘI MAI PUȚINE RIDURI 

Echipa Paula’s Choice a spus timp de 30 de ani că nu avem nevoie de o cremă specială pentru ochi, iar acum Paula’s Choice a lansat o crema de ochi! 
De ce? 
Paula și echipa ei spun în continuare că nu avem nevoie de un produs special etichetat „cremă de ochi”. 
Acest lucru este posibil pentru că o mulțime de produse cu formule foarte bune cum ar fi cremele hidratante, serurile sau alte produse tratament, pot fi aplicate în jurul ochilor. Am decis să formulăm crema noastră pentru ochi când am aflat că și cei mai loiali clienți ai noști aleg o cremă etichetată „pentru ochi”, formulată de alte branduri.
 Acest lucru a fost frustrant pentru noi în special pentru că multe din aceste creme pentru ochi au formule mediocre. Noi am vrut să ne asigurăm că oricine are nevoie de o cremă specială pentru ochi poate folosi o formulă excepțională, de aceea am lansat acest produs care îndeplinește criteriile noastre de excelență. 
Dacă cineva alege o cremă de ochi atunci acest produs trebuie să fie formulat cu ingrediente eficiente, iar rezultatele trebuie să fie net superioare cremelor hidratante tradiționale. Toate acestea le vei descoperi o dată cu Resist Anti-Aging Eye Cream. Are o textură complet diferită de orice cremă hidratantă destinată tenului (care poate fi aplicată și în jurul ochilor), fiind emolientă și hidratantă, fără a fi grasă. 
Ai nevoie de această cremă de ochi?
 Nu, dacă ești mulțumită de rezultatele pe care le ai de la produsul pe care îl aplici în mod normal în jurul ochilor (care poate fi un ser sau o cremă hidratantă pentru ten). Dar dacă vrei să faci mai multe pentru a preveni îmbătrânirea prematură a pielii sau dacă zona ochilor este mai uscată decât restul tenului, atunci Resist Anti-Aging Eye Cream merită aplicată. De ce este acest produs unic? Resist Anti-Aging Eye Cream este o cremă de ochi cu textură consistentă, ce acționează pentru a îmbunătăți aspectul multiplelor semne de îmbătrânire a pielii, inclusiv uscăciune severă, riduri și lipsa fermității pielii. Formula fără parfum este concepută pentru a fi extrem de eficientă, dar în același timp este blândă și poate fi folosită în zona ochilor. Pielea este tratată cu o gamă largă de antioxidanți anti-aging, peptide și ingrediente reparatoare pentru a obține o piele mai tânără și pentru a îmbunătăți fermitatea pielii prin hidratare intensă.
 Ingredientele active sunt menținute stabile în recipientul opac, pentru beneficii maxime. Pentru cine este potrivit acest produs? Resist Anti-Aging Eye Cream este potrivit pentru toate tipurile de ten. Dacă dorești un produs etichetat „cremă de ochi”, acest produs este ideal pentru a trata semnele îmbătrânirii premature a pielii din jurul ochilor. Datorită texurii consistente, este ideală pentru persoanele care au pielea extrem de uscată în jurul ochilor, iar cremele hidratante pe care le folosesc în mod obișnuit nu oferă hidratarea necesară. Disponibil în varianta full size: Resist Anti Aging Eye Cream – 168 lei

Despre Paula’s Choice 

Brandul Paula’s Choice a fost fondat în anul 1995, de către Paula Begoun, expert internațional în industria cosmetică de peste 30 de ani. Paula Begoun este fidelă misunii ei de a veni în sprijinul femeilor din întreaga lume, ajutându-le să descopere adevărul din spatele produselor cosmetice și să facă diferența dintre adevăr și ficțiune. Împreună cu echipa ei, Paula a analizat, în decursul anilor, peste 200.000 de produse, acumulând un volum extraordinar de informații referitoare la industria cosmetică. Marii jucători de pe piața produselor cosmetice apelează la serviciile de consultanță ale Paulei. Folosindu-se de expertiza și cunoștințele acumulate, Paula Begoun a dezvoltat propria ei linie de produse cosmetice atent formulate, care au la bază studii științifice despre îngrijirea pielii. Portofoliul de produse Paula’s Choice cuprinde produse cosmetice de îngrijire a tenului, corpului și părului, produse de makeup și accesorii. Produsele nu conțin parfum, nu sunt testate pe animale și au rezultate excepționale, fără promisiuni false.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More