marți, 1 septembrie 2015

TENDINTE TOAMNA IARNA - LONDA PROFESSIONAL




Tendințe Londa Professional – Reinventează-te în fiecare zi!

Inspirația Londa Professional pentru acest sezon este orașul, pornește de la ambientul multicultural și te îmbie să privești în jurul tău și să asimilezi frumusețea și strălucirea cu care te întâlnești zi de zi. Inspirația te pândește la fiecare nouă experiență pe care o trăiești, la fiecare pas, în fiecare mireasmă și adiere de vânt. Oriunde suntem, o capodoperă ne așteaptă în adâncurile imaginației noastre. Trebuie doar să ne lăsăm imaginația liberă pentru a estompa liniile dintre realitate și fantezie și săcreăm o cale de scăpare pentru spirit.
Cum ar fi să ne jucăm cu realitatea și să o schimbăm în ceva excepțional și spontan? Intră în lumea imaginarului, adaugă note excentrice de pasteluri în garderoba și machiajul tău, combinate cu efecte moderne de culori urbaneîn păr, șuvițe vopsite în nuanțe ca de lămâie, caisă sau prună.
Londa Professional te provoacă să ieși din zona ta de confort: să asculți ce simți în interior și să urmezi instinctul creator! Desparte-te de obiceiurile tradiționale cu care te-ai obișnuit!
Londa Professional propune pentru acest sezon tonuri pastelate, fuziuni și amestecuri originale. Direcțiile pentru acest sezon funcționează pe orice tip de păr: drept sau ondulat, blond sau brunet, pentru bărbați sau femei, iar stilurile pentru acest sezon se pot adapta pentru tipuri diferite de păr datorită efecte lor ascunse de culoare, care vor sublinia, accentua și evidenția nuanțele naturale ale părului, creând în același timp rezultate unice.
Principalele accente în acest sezonsunt combinațiile de texturi diferite – un breton cu o linie bine conturată și plin de volum și mai multă lejeritate și stratificare pe lungimi. Gradații grafice de culoare și textură sunt gata să înlocuiască linii drepte și nuanțe solide.
Propunerile din acest sezon sunt perfecte pentru a-ți exprima  personalitatea într-o manieră unică cu ajutorul celor două noi accesorii de colorare, foliile Color Plates și pensula cu burete Color Pad, și al portofoliului de vopsea demi-permanentă îmbogățit cu 4 nuanțe noi de blond cenușiu, roșu arămiușimaro ciocolată. Indiferent ce nuanțe alegi, fă în așa fel încât acesteasă fie în centrul atenției – cu o buclă prinsă ca într-un coc lejer care se mișcă cu tine și care dezvăluie paleta de culori din păr, relevând totodată un nou mod de a te exprima.
După ce te-ai jucat cu părul tău, acum e timpul să te exprimi și prin garderoba ta. 
Combină nuanțe îndrăznețe și extravagante care să se muleze pe starea ta de spririt.
Londa Professional te sfătuiește pentru acest sezon să nu eziți să îți lași imaginația liberă.

Alege o abordare nouă și surprinde pe toată lumea cu un look colorat și tineresc!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Powered By Blogger